Vergaderplaats éénA in Twente

't Keampke

, De Lutte, Overijssel

Bij vergaderplaats ÉénA vergader je in een informele sfeer midden in de natuur, in De Lutte, een goed bereikbare locatie in Twente. De groene omgeving heeft zonder twijfel een positieve invloed op je bijeenkomst. De locatie maakt deel uit van 't Keampke en naast vergaderen biedt vergaderplaats ÉénA jullie tevens de ruimte om naast je zakelijke bespreking(en) zelf de catering te verzorgen. Mocht je liever aanschuiven, dan kan de locatie dit uiteraard ook voor je regelen. De Lutte ligt in de buurt van Enschede en is via de A1 gemakkelijk bereikbaar. Na de afslag is het slecht 2 kilometer rijden voor je de auto op het terrein van Vergaderplaats ÉénA parkeert.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-16 personen
 •   11 kamers
 •   32 bedden
 •   De Lutte, Overijssel
 •   Kleinschalig en huiselijk
 •   Geen andere gasten op de locatie
 •   Zelfverzorging mogelijk
 •   Groen uitzicht over de weilanden
 •   Overnachten mogelijk op hetzelfde terrein
 • Twentse gastvrijheid bij Vergaderplaats éénA

  In het Overijsselse De Lutte proef je de echte Twentse gastvrijheid. Hier word je nog ontvangen met de geur van ouderwets gezette kofie, waardoor je ontspannen aan je meeting kunt beginnen. Is het voor jullie bijeenkomst handig om aan de grote vergadertafel te zitten? Of nemen jullie met een kleine groep plaats in de zithoek? Gaandeweg de dag van plek wisselen kan ook, want de hele locatie staat tot jullie beschikking. En dat geldt ook voor de buitenruimte, die uitermate geschikt is voor een teambuilding activiteit. Je vindt deze prettige vergaderlocatie bij 't Keampke in De Lutte, in de omgeving van Enschede op het Twentse platteland.

  Proef de huiselijke sfeer

  Een vergadering bij éénA start altijd in de keuken. Een stoere, bijna industriële ruimte met een warm houten aanrecht. De koffie staat klaar. Je hoeft 'm alleen maar even in te schenken. Om te vergaderen ga je naar boven, naar de mooie lichte ruimte met uitzicht over de weilanden. Hip en huiselijk ingericht. Vergaderen kan met elkaar aan één grote tafel of in de zithoek met een klein groepje. Weggezakt in een van de heerlijke fauteils in de woonkamer kom je al snel tot nieuwe inzichten en ideeën.

  De hele locatie tot jullie beschikking

  Vergaderplaats éénA ligt op de bovenverdieping. Door de grote ramen valt het daglicht ruimschoots naar binnen, waardoor het een fijne lichte ruimte is. Je kunt met 16 personen vergaderen aan de lange tafel. Voor presentaties is een flip-over en een televisiescherm aanwezig. Tevens staat er een uitgebreide vergaderkit met pennen, stiften, post-its tot jullie beschikking. Een één op één gesprekje of even iets uitwerken? Dat doe je in de kleine vergaderruimte, die grenst aan de vergaderplaats. Een huiskamer met twee heerlijke fauteuils.

  Zelfverzorging of verzorging door de locatie?

  Verzorging van de catering gaat in overleg. Je mag alles zelf regelen, je eigen lunch maken, je eigen drankjes meebrengen. Wel wordt er altijd voor gezorgd dat koffie, thee, water en koekjes klaarstaan bij aankomst en dat alles aanwezig is om de verdere dag koffie en thee te zetten. Dit zit bij de prijs in. Vind je het prettig dat je in het middaguur kunt aanschuiven voor een lekkere lunch? Ook dat is mogelijk! Vergaderplaats éénA regelt het graag voor je. Dit geldt ook voor een borrel, buffetje of barbecue aan het eind van de dag. Je mag het allemaal invullen naar eigen wens.

  Inspirerende vergaderbreaks

  Voor een frisse neus tussendoor maak je een inspirerende wandeling in de omgeving. Ook een potje klootschieten is een heerlijke ontspanning tussen het vergaderen door. Maar op deze locatie kunnen wij ook de volgende vergaderbreaks en teambuilding activiteiten organiseren:

  Kijk voor meer inspirerende teambuilding activiteiten op onze activiteitenpagina.

  Vergaderlocatie in het prachtige groene Twente

  Vergaderplaats éénA ligt in Twente in een bijzonder bosrijke omgeving, maar toch dichtbij Enschede en Hengelo. Vanaf de snelweg A1 is het slechts 2 kilometer rijden. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Het dichtstbijzijnde treinstation is Oldenzaal. Vanaf station Oldenzaal rijdt een buurtbus naar De Lutte.

  • 10
   Door:

   Prachtig gebied, accommodatie modern en voorzien van alle gemakken, groot, comfortabel, gastvrije bedrijfsleiding. Voor herhaling vatbaar! Aanbevolen aan collega's en familie.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *