Privé vergaderen en overnachten bij De Herikerhof

Herikerhof

, Markelo, Overijssel

Privé vergaderen en overnachten in een eigentijdse en rustige setting? Dat kan bij De Herikerhof. Deze recent verbouwde vergaderlocatie ligt in een bosrijk gebied tussen Markelo en Goor en is voorzien van 9 slaapkamers met een eigen badkamer. De vergaderruimte is voorzien van een flipover en een groot (65 inch) televisiescherm voor presentaties, die koppelbaar is met ieder mobiel apparaat. Naast de vergaderruimte zijn er binnen en buiten diverse fijne andere plekken te vinden om in subgroepen uiteen te kunnen gaan. De omringende bossen zorgen voor de nodige zuurstof en een frisse neus tussendoor. Van harte welkom bij De Herikerhof!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-24 personen
 •   9 kamers
 •   24 bedden
 •   Markelo, Overijssel
 •   Gelegen in een bosrijk gebied tussen Markelo en Goor
 •   Meerdere plekken om te vergaderen
 •   65 inch televisiescherm voor presentaties
 •   9 slaapkamers met eigen badkamer
 •   Op 10 minuten afstand van de A1
 • De Herikerhof

  Op een steenworp afstand van de A1 bevindt zich een origine Twentse boerderij, genaamd De Herikerhof. Een recent verbouwde vergaderlocatie waar wij 'u' tegen zeggen. De omgeving, de inrichting en de ligging, het klopt allemaal. Je beschikt over de gehele accommodatie, tijdens jullie verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig. De omringende bossen zorgen voor rust en zuurstof tijdens jullie meeting.

  Meerdere vergaderruimtes

  Bij de Herikerhof zijn er meerdere plekken waar vergaderd kan worden. Naast de vergaderruimte zijn er verschillende zithoeken en ook het kookeiland is een heerlijke plek voor een informeel gesprek tussendoor. Als het weer het toelaat, is het mogelijk om buiten in de tuin, onder de overkapping of op het balkon te vergaderen. Ideaal als je even in kleinere groepen wilt splitsen. Er is een flipover en een groot 65 inch beeldscherm aanwezig.

  Privé vergaderen en overnachten

  Een meerdaagse vergadering of bijeenkomst? Bij de Herikerhof overnacht je met maximaal 24 personen in lichte en frisse kamers. Kom na een lange dag vergaderen helemaal tot rust in de heerlijke boxspringbedden van 2.10 meter. Geen twijfel mogelijk dat je heerlijk wegdroomt en de volgende dag wakker wordt met nieuwe ideeën en inzichten. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen badkamer. 

  Geniet van een heerlijke maaltijd

  Tijdens het verblijf bij de Herikerhof is er voldoende koffie, thee, vers water en fruit aanwezig om onbeperkt te nuttigen. In overleg met de eigenaren kan er bepaald worden wat er op het menu staat voor het ontbijt, lunch en diner. De eetkamer is uitermate geschikt om samen met je collega's te genieten van het eten. De eigenaren zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt en dat jullie voldoende brandstoffen kunnen nuttigen om de bijeenkomst succesvol te vervolgen.

  Vergaderbreaks bij de Herikerhof

  Het verblijf bij de Herikerhof kan volledig voor jullie ontzorgd worden. Er zijn tal van mogelijkheden voor een stukje ontspanning tussendoor. Even de benen strekken en een wandeling maken? Vanuit de vergaderruimte wandel je zo de bossen in. Voor degene die helemaal willen ontspannen is de Finse sauna een aanrader. Liever een andere, unieke vergaderbreak? BuitenBusiness organiseert verschillende vergaderbreaks bij de Herikerhof die uitermate geschikt zijn voor de zakelijke markt. 

  Waar ligt de Herikerhof?

  De Herikerhof ligt in Overijssel, tussen Markelo en Goor. Vanaf de A1 - afslag 27 richting Markelo/Holten - is het slechts 10 minuten rijden totdat je de Herikerhof bereikt. Hoe dichter je bij deze prachtige locatie komt, hoe meer je kunt genieten van de uitgestrekte weilanden en groene omgeving. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Met het OV is de locatie te bereiken op 1,5 km loopafstand vanaf de bushalte op de Goorseweg.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *