Twents accent op luxe en comfort

't Keampke

, De Lutte, Overijssel

Bij 't Keampke vergader je in een informele sfeer midden in de natuur, op een goed bereikbare locatie in Twente. De groene omgeving heeft zonder twijfel een positieve invloed op je bijeenkomst. Naast vergaderen biedt deze locatie tevens ruimte om naast je zakelijke bespreking(en) zelf te koken, te ontspannen en te overnachten. Er zijn verschillende accommodaties, er is dus altijd een vergaderaccommodatie die precies bij jullie bijeenkomst past.. Van harte welkom op 't Keampke, waar Twentse gastvrijheid echt voor iedereen is!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-32 personen
 •   11 kamers
 •   32 bedden
 •   De Lutte, Overijssel
 •   Twentse gastvrijheid
 •   Aangepaste accommodaties
 •   Mooie slaapkamers met eigen sanitair
 •   Inspirerende omgeving
 •   Vergaderen en overnachten vanaf €44,-- p.p!
 • Twentse gastvrijheid bij 't Keampke

  In het Overijsselse De Lutte proef je de echte Twentse gastvrijheid. Op deze bijzondere vergaderlocatie vlakbij Enschede staan vijf grote accommodaties die geschikt zijn om met een groep één of meerdere dagen te vergaderen. Daarnaast zijn deze luxe en grote ruimtes zó aangepast dat ze ook toegankelijk zijn voor mindervaliden of mensen met een functiebeperking. 

  Rolstoelvriendelijke ruimtes

  De accommodaties in Twentse boerderijstijl zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikken ze over vergaderruimtes, slaapkamers, sauna, een keuken en douche- en toiletvoorzieningen. Alle accommodaties zijn rolstoelvriendelijk: ze beschikken over slaapkamers op de begane grond en hebben een aangepaste douche- en toiletruimte. Bij de receptie zijn tevens extra voorzieningen te leen die het verblijf zo aangenaam mogelijk kunnen maken.

  Proef de luxe huiselijke sfeer

  De accommodaties zijn zowel luxe als huiselijk te omschrijven. Je kunt heerlijk ontspannen in de sauna, genieten van het uitzicht op de veranda of lekker opwarmen voor de open haard.  De rustige omgeving en de mooie natuur dragen bij aan de landelijke sfeer en uitstraling van deze bijzondere vergaderlocatie. 

  Nieuw: 't Keampke Buiten

  Net buiten het terrein van deze locatie ligt 't Keampke Buiten, een splinternieuwe, 16-persoons vergaderaccommodatie. Je verblijft hier in een Twentse boerderij van vroeger in een modern jasje. Met een mooie vergaderruimte, lange tafels om te eten, een houtkachel voor de koelere avonden en 6 luxe kamers met eigen sanitair. Het mooiste plekje van het huis? De veranda met schitterend uitzicht over de weilanden!  De combinatie van sfeer met moderne luxe en comfort maken 't Keampke Buiten tot een inspirerende plek voor een zakelijke bijeenkomst met een klein gezelschap. Lees hier meer over 't Keampke Buiten.

  Inspirerende vergaderbreaks

  Op deze locatie kunnen wij onder andere de volgende vergaderbreaks en teambuilding activiteiten organiseren:

  Kijk voor meer inspirerende teambuilding activiteiten op onze activiteitenpagina.

  Vergaderlocatie in het prachtige groene Twente

  't Keampke ligt in Twente, in de groene omgeving van de Lutte, een plaatsje in de provincie Overijssel en vlakbij grote steden als Hengelo en Enschede. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

  • 10
   Door:

   Prachtig gebied, accommodatie modern en voorzien van alle gemakken, groot, comfortabel, gastvrije bedrijfsleiding. Voor herhaling vatbaar! Aanbevolen aan collega's en familie.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *