Uniek vergaderen in een stoere Farm Lodge

Landrijk de Reesprong

, Haaksbergen, Overijssel

Op een mooie plek midden in de natuur van Twente vind je deze unieke vergaderlocatie. Uniek, want je vergadert hier in een stoere Farm Lodge midden in een weiland. De lodge is robuust en landelijk ingericht en door de grote schuifdeuren beleef je het buitenleven volop. Je wordt hier gastvrij welkom geheten: bij aankomst staan verse koffie en heerlijke taart voor je klaar. Wil je na afloop van je vergadering blijven overnachten? Voor meerdaagse bijeenkomsten zijn er meerdere volledig ingerichte luxe lodges aanwezig. Tip: combineer je bijeenkomst met een rondleiding over de boerderij of een andere inspirerende vergaderbreak.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-10 personen
 •   3 kamers
 •   6 bedden
 •   Haaksbergen, Overijssel
 •   Vergaderen in een stoere Farm Lodge
 •   Rust, ruimte en privacy
 •   Overnachten in luxe lodges
 •   Veel buitenruimte voor activiteiten
 •   Op circa 8 kilometer van snelweg A35
 • Vergaderen in een Farm Lodge

  Aan het einde van een lange oprijlaan, met aan weerszijden eeuwenoude bomen, ligt deze unieke vergaderlocatie. Je vergadert hier in een stoere Farm Lodge midden in een weiland. De rust, de ruimte en het prachtige uitzicht geven je gegarandeerd inspiratie. 

  Het betere buitenleven

  De lodge is sfeervol ingericht met natuurlijke materialen en veel hout. De vele ramen bieden uitzicht op de weilanden en de grote schuifdeuren geven direct toegang tot het betere buitenleven. Aan de vergadertafel kunnen ongeveer 10 personen plaatsnemen en er is een zithoek aanwezig. Bij mooi weer is het ook mogelijk om buiten op de veranda te vergaderen of te brainstormen.

  Maaltijden van het kampvuur

  Tijdens je vergadering bereidt gastvrouw Bonita met veel plezier een heerlijke maaltijd voor jullie. Dit kan geheel in stijl worden gedaan, buiten op het kampvuur met behulp van een balpanne uit Zweden. De maaltijden worden gemaakt met zoveel mogelijk boerderijproducten, zoals verse eitjes, melk van de koeien en verse groenten uit de tuin. Een lunchpakket behoort ook tot de mogelijkheden, zodat er tijdens de lunch een verfrissende wandeling gemaakt kan worden.

  Overnachten in een luxe lodge

  Voor meerdaagse bijeenkomsten zijn er meerdere luxe lodges, allen voorzien van een gezellige zithoek met flatscreen, comfortabele boxspringbedden, eigen sanitair en een compleet ingerichte keuken. Vanaf de veranda met de heerlijke hangstoelen kun je in de ochtendgloren en in de avondzon de reeën, konijnen en eekhoorns voorbij zien lopen. 

  Midden in de natuur

  De lodges liggen tussen de natuurgebieden het Witte Veen, het Buurserzand en het Haaksbergerveen. De ongerepte natuur vraagt om te voet of per fiets ontdekt te worden. Heb je geen fiets mee? Landrijk De Reesprong kan zorgen voor huurfietsen. Ook leuk: combineer je bijeenkomst met een rondleiding over de boerderij. Het grote erf rondom de lodge biedt volop mogelijkheden voor een inspirerende vergaderbreak of teambuildingactiviteit. Via BuitenBusiness kunnen diverse activiteiten op deze locatie verzorgd worden, enkele suggesties:

  Kijk voor nog meer suggesties onder het tabblad Activiteiten of op onze activiteitenpagina

  Waar ligt deze Farm Lodge?

  Deze unieke vergaderlocatie ligt midden in de natuur van Twente, op circa 8 kilometer van Haaksbergen en Enschede en de snelweg A35, in de provincie Overijssel. Mogen we jullie verwelkomen voor een vergadering in deze Farm Lodge?

  • 10
   Door:

   Voor een bestuursvergadering hebben we gebruik gemaakt van de lodge. We zijn met vier personen. De lodge is perfect voor deze groepsgrootte. Het is erg rustig, dus je wordt niet gestoord tijdens de vergadering. Tijdens de nodige pauzes konden we van de buitenlucht genieten. Het eten en drinken was keurig verzorgd. 'S ochtends een taartje, 's middags een heerlijke lunch en 's avonds lekker hutspot. Alles huisgemaakt en erg goed van smaak. Voor de goede sfeer in het team een absolute aanrader.

  • 10
   Door:

   Wij hebben hier een ongelooflijk goed verzorgde dag beleefd met het bestuur van onze fietsclub. We zochten de rust en de ruimte voor een " brainstorm " dag. We begonnen de dag met een toost in de vorm van een heerlijk glas melk en zijn de hele dag door super verzorgd. S'avonds hebben wij deze dag in de stal afgesloten met een geweldig origineel diner.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *