Daar waar het 's nachts nog stil is

Landgoed de Holtweijde

, Lattrop, Overijssel

Midden in het prachtige Twentse coulisselandschap ligt dit inspirerende landgoed. We mogen het eigenlijk niet zeggen, maar dit is misschien wel het mooiste landgoed van Nederland. Op het landgoed vindt je 8 vergaderruimtes, variërend in grootte en opzet. Uitkijkend over de weilanden kun je op deze locatie kennismaken met echte Twentse gastvrijheid, onthaasten bij een knapperend haardvuur en genieten van culinaire hoogstandjes. Maar laten we het belangrijkste niet vergeten: je kan hier natuurlijk ook heel erg goed vergaderen!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-250 personen
 •   76 kamers
 •   152 bedden
 •   Lattrop, Overijssel
 •   Echte Twentse gastvrijheid
 •   Mooie vergaderruimtes met uitzicht
 •   Het mooiste landgoed van Nederland
 •   Overnachten in luxe landhuissuites
 •   Uniek: de Vergaderbus!
 • Landgoed de Holtweijde

  Landgoed de Holtweijde ligt midden in het prachtige Twentse coulisselandschap, dichtbij het dorpje Lattrop. Uitkijkend over de weilanden kun je hier kennismaken met echte Twentse gastvrijheid, onthaasten bij een knapperend haardvuur en genieten van culinaire hoogstandjes. Exclusiviteit, rust, gastvrijheid en een gemoedelijke sfeer kenmerken het 13 hectare grote landgoed en de service van de toegewijde medwerkers. Landgoed de Holtweijde is meer dan alleen een hotel, hier wordt je bijeenkomst een belevenis.. 

  Exclusief vergaderen voor grote en kleine groepen

  Op het landgoed vindt je 8 vergaderruimtes, variërend in grootte en opzet. Geen strakke vergaderzalen, maar mooie, sfeervolle ruimtes met goede stoelen en aandacht voor detail. Voor grote(re) groepen zijn er veel mogelijkheden: de grootste zaal biedt plaats aan 250 personen in theateropstelling en voor exclusieve bijeenkomsten kan zelfs de gehele locatie privé worden afgehuurd.

  Rust, ruimte en echte gastvrijheid

  Deze vergaderlocatie bevindt zich op een dertien hectare groot landgoed, waar rust, gastvrijheid en sfeer de boventoon voeren. Hier wordt je als gast nog echt in de watten gelegd. Na de bijeenkomst staan de stoelen klaar voor het knapperende haardvuur en komt de chef alvast een lekker gerechtje brengen. Wil je meer ontspanning, neem dan een duik in het 30 meter grote zwembad, relax in de sauna of geniet van een (schoonheids-)behandeling in de health en wellness club. Zaken doen en genieten van het goede Twentse leven gaan hier hand in hand.

  Overnachten in een sfeervolle cottage of luxe landhuissuite

  Het landgoed is bij uitstek geschikt voor meerdaagse vergaderingen en bijeenkomsten. Overnachten is hier een feestje! Verspreid over het landgoed en in het hotel bevinden zich 76 gastenkamers, variërend van behaaglijke cottages tot luxe landhuissuites. Neem een verkwikkend bad, lees een boek bij de knapperende open haard in je kamer of geniet van het laatste beetje zon op je eigen terras. Niets moet en alles mag. 

  Onze tip: neem de Vergaderbus!

  Een veelgehoord bezwaar van vergadergasten uit het westen van Nederland, is de reisafstand. Hoewel dit eigenlijk wel meevalt (je rijdt vrijwel altijd filevrij), kan je bij meerdaagse arrangementen op het landgoed, gratis gebruik maken van de vergaderbus. Deze bus kan jullie ophalen op kantoor of bijvoorbeeld op een carpoolplaats langs de snelweg. Je stapt in, neemt plaats rond de vergadertafel en je meeting kan alvast beginnen. Onder het genot van een kop koffie vliegt de tijd voorbij en wordt de reistijd nuttig besteed. Je komt met de hele groep tegelijk aan op het landgoed, waar je de meeting kunt voortzetten in één van de mooie vergaderruimtes. De vergaderbus biedt plaats aan 29 personen en is voorzien van luxe faciliteiten als een keuken, toilet, koffiezetapparaat en apparatuur.

  Geen heisessie maar een weisessie

  Je leest het goed, hier boek je geen heisessie maar een weisessie. Waarom een weisessie? Omdat een inspirerende omgeving aanzet tot verandering, nieuwe ideeën en doelstellingen sneller gerealiseerd worden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de lunch in het weiland te laten plaatsvinden, of tussen de koeien op de deel. De ruimte op het landgoed leent zich uitstekend voor tal van inspirerende binnen- en buitenactiviteiten die je bijeenkomst nét dat beetje extra kunnen geven. Bekijk hier een overzicht van de mogelijkheden.

  Waar ligt het mooiste landgoed van Nederland?

  Landgoed De Holtweijde ligt aan de rand van Lattrop, een dorpje in het noordoosten van Twente, in de provincie Overijssel. Een bijzondere locatie, die zeker zal bijdragen aan het welslagen van de bijeenkomst.

  • 10
   Door:

   Met ons bedrijfsteam vierden we afgelopen weekend ons derde lustrum op de Holtweijde.
Alles, maar dan werkelijk ook alles was perfect. 
De ontvangst, de ambiance van het hotel, de kamers, de wellness, de visagieworkshop voor de dames, het high rope parcours voor de heren, de schermclinic op zondag (die in het teken stond van spel, maar ondertussen ook van teambuilding) voor het hele team op de puttinggreen, de kwaliteit van het diner, de bediening, de zeer uitgebreide high tea op het schitterende terras...
 Aan alle details was gedacht en er werd zelfs pro-actief ingespeeld op onze wensen. 
Het weekend heeft de onderlinge band binnen het team versterkt en nieuwe inzichten gegeven in samenwerking en feedback.
En de setting waarin dat gebeurde werd volledig bepaald door de gastvrijheid en de ontspanning die de Holtweijde ons bood. 
We raden het ieder bedrijf aan, branche en opleidingsniveau is volledig irrelevant, de Holtweijde past iedereen als een meer dan comfortabele jas.

  • 9.5
   Door:

   Een overnachting in een heerlijk hotel, met alle luxe die je je kan wensen. Een prachtige suite, heerlijk zwembad, geweldig diner met fijne wijnen. Het ontbijt is ook perfect.

  • 9.5
   Door:

   Wat een fantastisch hotel is dit, uniek in zijn soort! Hier staat gastvrijheid nog vetgedrukt en met hoofdletters geschreven. Hospitality in optima forma. Prachtige kamers, cottages en landhuizen, excellente service, top faciliteiten (incl. aanbevelenswaardig Health & Welnesscenter) en klantvriendelijkheid, een magnifieke landelijke ligging en fantastisch lekker eten. Hier voel je je als gast meer dan welkom en in de watten gelegd. Als docent aan de Saxion Hospitality Business School vind ik dit bedrijf het ultieme en excellente voorbeeld voor aankomende professionals in de hotellerie en gastvrijheid. Hier is gastvrijheid zoals het hoort te zijn! De ligging in het prachtige Twentse coulisselandschap maakt dat je hier helemaal tot rust komt en positieve energie kunt bijtanken. Chapeau voor het Holtweijde team!! Wij hebben twee heerlijk dagen 200% genoten en komen zeker terug!

  • 10
   Door:

   Zeer goed zakenhotel, prima service en prachtige ligging en fijn restaurant. Een topper in de Nederlandse hoteltop 10!

  • 9
   Door:

   Persoonlijkheid en vriendelijkheid gecombineerd met uitstekende kamers, overheerlijk diner in een rustgevende omgeving. Prima prijs/kwaliteit verhouding, voldoende mogelijkheden voor ontspanning (zwembad, wellness&health, tennisbaan).

  • 10
   Door:

   Waar gastvrijheid vanzelfsprekend is. Uitstekend restaurant, perfecte kamers, een schitterend zwembad en een schitterende natuur. Wat wil je nog meer!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *