Vergaderen bij Tante Sien

Hotel Tante Sien

, Vasse, Overijssel

Sinds 1881 is Tante Sien een begrip in het Twentse Vasse en omstreken. Bij Tante Sien vergader je in een informele, huiselijke sfeer. De vergaderruimtes, hotelkamers en het restaurant zijn gevestigd in een typische, authentieke Twentse boerderij. De sfeer van weleer is hier bewaard gebleven, maar wel gecombineerd met moderne voorzieningen, alle benodigde faciliteiten en uiteraard gratis wifi.

          Goed en goedkoop
 •   0-300 personen
 •   16 kamers
 •   35 bedden
 •   Vasse, Overijssel
 •   Kleinschalig en sfeervol hotel
 •   Een begrip in Twente
 •   Nabij Hengelo, Enschede en Almelo
 •   Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. €22,50
 • Tante Sien, een begrip in Twente

  Sinds 1881 is Tante Sien een begrip in het Twentse Vasse en omstreken. De locatie begon ooit in het jaar 1700 als een boerentapperij en gedurende anderhalve eeuw ging het bedrijf over van vader op zoon. In 1881 kreeg het een vergunning voor de verkoop van "stercken drank" en werd een gedeelte van de boerderij in gebruik genomen als hotel.

  Wie is tante Sien?

  Gesina Johanna Wermelink, ook wel tante Sien, leefde van 1875 tot 1935. Samen met haar zus runde zij het hotel en café. Tante Sien stond voornamelijk bekend om het  ‘panekook’n bakk’n’ (pannenkoeken bakken). Het was geen gemakkelijke vrouw, maar het hotel-café zat altijd vol en kende in de wijde omtrek veel bekendheid. In de volksmond werd het etablissement al gauw "Tante Sien" genoemd en deze naam is tot op dag van vandaag in stand gebleven.

  Vergaderen bij Tante Sien

  Bij Tante Sien vergader je in een informele, huiselijke sfeer.
  De vergaderruimtes, hotelkamers en het restaurant zijn gevestigd in een typische, authentieke Twentse boerderij. De sfeer van weleer is hier bewaard gebleven, maar wel gecombineerd met moderne voorzieningen, alle benodigde faciliteiten en uiteraard gratis wifi.
  De grootste vergaderruimte biedt ruimte aan max. 300 personen. Zowel kleinschalige vergaderingen als grote presentaties of bedrijfsuitjes komen in deze huiselijke omgeving uitstekend tot hun recht. 

  Overnachten bij Tante Sien

  Tante Sien verwelkomt je graag voor meerdaagse bijeenkomsten. Er staan 16 sfeervolle gastenkamers tot jullie beschikking, allen voorzien van badkamer en toilet, een ruim balkon, gratis wifi, televisie en telefoon. Van ontbijt tot afsluitende borrel aan de bar, je zult gedurende je hele verblijf echte Twentse gastvrijheid ervaren.

  Van pannenkoek tot carpaccio

  Voor een goede kop koffie, een heerlijke lunch of een borrel aan het eind van de dag kun je terecht in het Grand Café. Er heerst een ongedwongen en gastvrije sfeer waar het heerlijk onstpannen is na een lange dag werken. In de sfeervolle Bistro worden uiteenlopende gerechten geserveerd, van pannenkoeken tot carpaccio. Eén ding hebben ze gemeen: de gerechten worden ambachtelijk en met veel liefde bereid! Onze tip: proef hier de échte, ouderwetse pannenkoek van Tante Sien! 

  Teambuildingactiviteiten en vergaderbreaks

  Rondom het hotel bevindt zich voldoende buitenruimte voor een inspirerende vergaderbreak of buitenactiviteit. Onderstaande activiteiten kunnen wij op deze locatie voor u verzorgen:

  Kijk onder het kopje 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina voor nog meer inspirerende teambuilding activiteiten.

  Waar ligt Tante Sien

  Hotel Tante Sien ligt in Vasse, een dorpje in Twente, in de provincie Overijssel. Tante Sien is goed bereikbaar per auto, grote steden als Almelo, Hengelo en Enschede bevinden zich op slechts 30 autominuten afstand. Rondom het hotel is voldoende parkeergelegenheid. 

  • 8.5
   Door:

   Wij hebben 2 dagen mogen genieten van Tante Sien. De kamers zijn enigszins gedateerd, meer heel schoon! Het restaurant, het grandcafe: perfect voor een prima prijs! De eigenaren en het personeel zijn zeer klantvriendelijk! Wij hopen jullie graag nog een keer te bezoeken!

  • 9
   Door:

   3 nachten hier verbleven, goed geslapen, goed ontbijt en heerlijk diner. Personeel is heel gastvrij en vrolijk. Prachtige omgeving. Zeker een aanrader voor iedereen die van rust en genieten houdt.

  • 9
   Door:

   We voelden ons snel thuis in dit fijne hotel. Supervriendelijk personeel, schappelijke prijzen en ontspannen atmosfeer. Vanuit dit hotel hebben we prachtige fietstochten in de omgeving gemaakt. Ook wandelen kan alle kanten op. Wij komen zeker terug!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *