Sfeervol vergaderen in Twente

De Hoestinkhof

, Markelo, Overijssel

Te midden van eeuwenoude bomen, uitgestrekte weilanden en monumentale boerderijen ligt deze sfeervolle vergaderlocatie. Landelijke rust en een gemoedelijke sfeer; dit zijn de ingrediënten voor een vergadering bij Hoestinkhof. De knusse huiskamer van de boerderij leent zich uitstekend voor een vergadering met een kleiner gezelschap. Het weergaloze uitzicht op de glooiende akkers geeft gegarandeerd inspiratie. Grotere gezelschappen kunnen terecht in het prachtige Theehuis op het erf van de boerderij. Vergaderen en overnachten? Daar waar ooit de koeien op stal stonden staan nu 10 gastenkamers tot je beschikking. Van harte welkom op deze sfeervolle vergaderlocatie in Twente.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-50 personen
 •   10 kamers
 •   20 bedden
 •   Markelo, Overijssel
 •   Sfeervolle vergaderlocatie in Twente
 •   Uitzicht over glooiende akkers
 •   Vergaderen in een prachtig Theehuis
 •   10 mooie gastenkamers
 •   8-uurs vergaderarrangement € 32,50 p.p.
 • Sfeervol vergaderen op het Twentse platteland

  De Hoestinkhof is gevestigd in een oude verbouwde boerderij in het buurtschap Stokkum, behorende bij Markelo op het Twentse platteland. Deze landelijke vergaderlocatie ligt op een prachtige plek, te midden van eeuwenoude bomen, uitgestrekte weilanden en monumentale boerderijen. 

  Twentse gastvrijheid en gemoedelijkheid

  Je geniet hier van rust, ruimte en de vrijheid om je bijeenkomst geheel naar wens in te vullen. Je wordt ontvangen in een gemoedelijke en vriendelijke sfeer, typerend voor de regio Twente. Deze sfeervolle boerderij leent zich uitstekend voor een informele brainstorm, vergadering of teambuilding. Je kunt ongestoord met je team aan de slag, maar met de juiste medewerking op gepaste afstand. Geheel verzorgd met een lunch en/of een avondmaaltijd of zelfvoorzienend als onderdeel van de teambuilding. Wat jullie wensen ook zijn, de gastheer- en vrouw denken graag met jullie mee. 

  Vergaderen in het Theehuis

  Je zakelijke meeting vindt plaats in het prachtige Engelse theehuis op het erf van de boerderij. Deze unieke vergaderlocatie is gebouwd in originele Twentse stijl, compleet met houten gebinten en een rieten dak. Het theehuis is geschikt voor max. 20 personen in carré-opstelling en 50 personen in theateropstelling. In de zomermaanden is het heerlijk vergaderen in de schaduw van de ouden eiken op het landelijke terras. Het weergaloze uitzicht over de akkers krijg je er gratis bij! Leuk detail: tijdens de vergadering kun je genieten van een overheerlijk kopje echte thee. Het assortiment 'echte thee' is zeer uitgebreid, er zijn meer dan 60 theesoorten. 

  Vergaderen en overnachten op de boerderij

  Kleinere gezelschappen kunnen terecht in de knusse huiskamer van de boerderij, waar je met max. 15 personen kunt vergaderen. Ook vanuit deze ruimte heb je een prachtig uitzicht over de glooiende akkers. Inspiratie gegarandeerd! Deze boerderij leent zich uitstekend voor meerdaagse bijeenkomsten. Daar waar ooit de koeien stonden, kun je tegenwoordig genieten van een goede overnachting. In het achterhuis van de boerderij bevinden zich 10 tweepersoons slaapkamers, het meerendeel met eigen douche en toilet. 

  Inspirerende vergaderbreaks

  Even een frisse neus halen tijdens je vergadering? In de kruidentuin en rozentuin is een expositie van keramiekobjecten gemaakt door Carla Schrieken uit Goor en Jos Pol uit Delden. Even slenteren door de tuin en de inspiratie komt vanzelf... Ook zijn er diverse mooie wandelroutes te maken door de prachtige omgeving van Markelo. Het buitenterrein van deze boerderij leent zich uitstekend voor de activiteiten van BuitenBusiness, zoals:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  De Hoestinkhof in Markelo

  Deze sfeervolle boerderij heeft een prachtige ligging op het Twentse platteland, op ca. 3 kilometer van Markelo. Hoestinkhof ligt in de driehoek Enschede-Almelo-Deventer en is goed bereikbaar vanaf de A1. Er is ruim voldoende parkeerplaats op eigen terrein. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *