Landelijk vergaderen bij Erve Niehof

Erve Niehof

, Diepenheim, Overijssel

Erve Niehof is een landelijke vergaderlocatie in Diepenheim, Overijssel. De eeuwenoude boerderij ligt in een pittoresk dorpje, bestaande uit slechts enkele huizen, een watermolen en een restaurant. Hier ben je écht even weg van de dagelijkse drukte. De boerderij beschikt over twee vergaderruimtes, een eetkeuken en een gezellige bar. De sfeer is authentiek, maar de boerderij is van alle gemakken voorzien. Tip voor trainers: wil je voorafgaand of na afloop overnachten? De boerderij beschikt over één ruime gastenkamer.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-15 personen
 •   1 kamers
 •   2 bedden
 •   Diepenheim, Overijssel
 •   Kleinschalige vergaderlocatie
 •   Weg uit de dagelijkse drukte
 •   Pittoreske omgeving
 •   Geen andere gasten
 •   Goed bereikbaar vanaf de A1
 • Erve Niehof

  Erve Niehof is een eeuwenoude boerderij, gelegen bij de oude watermolen van Diepenheim. Je vergadert hier ver weg van de dagelijkse drukte, in een pittoresk dorpje met beschermd aanzicht. Naast een aantal tot woonhuis verbouwde schuren, de watermolen en een restaurant vind je hier niets anders dan rust en ruimte. En natuur: de boerderij ligt deels aan het bosrijke gebied van het Landgoed Weldam en deels aan de Landgoederen Kasteel Nijenhuis. Een inspirerende omgeving voor een vergadering, training of workshop. 

  Authentiek en huiselijk

  Gezelschappen tot ca. 20 personen kunnen uitstekend terecht op Erve Niehof. De boerderij beschikt over 2 vergaderruimtes, een eetkeuken en een gezellige bar. De Delle is een grote vergaderruimte van 95 m2. Je vindt hier een authentieke en huiselijke sfeer, perfect voor een informele bijeenkomst. De kleine vergaderruimte is de 'mooie kamer', welke geschikt is voor 8 personen. Er is draadloos internet en flipovers, een scherm en een beamer zijn aanwezig. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om in kleine groepjes te werken. 

  Lunch en diner uit de streek

  Erve Niehof verzorgt graag jullie lunch en/of diner. Er wordt een landelijke lunch geserveert waarbij zoveel mogelijk zelfgemaakte producten worden gebruikt, of afkomstig uit de directe omgeving. Het diner is seizoensgebonden en wordt bereid met regionale ingrediënten. Wil je er liever even uit? Het is ook mogelijk om te dineren in restaurant "Den Haller" op 1 minuut loopafstand. Tip voor trainers: de boerderij beschikt over één gastenkamer met een tweepersoons bed, zodat je voorafgaand of na afloop van de bijeenkomst kunt blijven overnachten. 

  Activiteiten op en rondom de boerderij

  De landelijke ligging van Erve Niehof nodigt uit tot het maken van een mooie (bos)wandeling of fietstocht. Werken aan de teambuilding? Op en rondom de boerderij kunnen diverse vergaderbreaks en (teambuilding)activiteiten plaatsvinden, georganiseerd door BuitenBusiness. Enkele suggesties:

  Meer activiteiten zijn te vinden onder het tabje 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina

  Landelijk vergaderen in Twente

  Deze landelijk gelegen vergaderlocatie ligt in Diepenheim, in de provincie Overijssel. Erve Niehof ligt op korte afstand van de A1 en is goed bereikbaar vanuit Hengelo, Almelo en Enschede. Er is gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *