Erf Het Elkeman

Elkeman

, Hengelo , Overijssel

Midden in het groen tussen Enschede en Hengelo ligt, in buurtgemeenschap Twekkelo, het mooie oude erf Het Elkeman. Een sfeervolle historisch gerestaureerde boerenhoeve, welke exclusief voor jullie gezelschap gereserveerd wordt. Ontspannen vergaderen terwijl de koeien toekijken door de openslaande deuren. Wat het extra leuk maakt is dat deze koeien zorgen voor de lekkere zuivel van De Zuivelhoeve, de thuisbasis van boerderij het Elkeman. Naast vergaderen kun je rondom het Elkeman heerlijk wandelen, om lekker even te ontspannen, op te laden of inspiratie op te doen. Van harte welkom in deze groene oase tussen Hengelo en Enschede, waarbij je gemakkelijk kunt aanrijden en parkeren.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-40 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Hengelo , Overijssel
 •   Vergaderen op een authentiek boerenerf
 •   Vergaderruimte geschikt van 4 tot 40 personen
 •   Uitzicht op grazende koeien
 •   Thuisbasis van De Zuivelhoeve
 •   Gelegen in een groene oase tussen Hengelo en Enschede
 • Het Elkeman

  Midden in het groen tussen Enschede en Hengelo ligt, in buurtgemeenschap Twekkelo, het mooie oude erf 'Het Elkeman'. De grote historische hoeve is in stijl gerestaureerd en omgetoverd tot een sfeervolle vergaderruimte. Vergaderen op het Elkeman is een beleving. De hoeve wordt aan slechts één gezelschap tegelijkertijd verhuurd, zodat je de gehele locatie tot je beschikking hebt. 

  Vergaderen met uitzicht op grazende koeien

  Het Elkeman is geschikt voor groepen van 4 tot 40 personen. De vergaderruimte voelt warm en sfeervol aan door de oude authentieke gebinten. Uiteraard zijn alle moderne vergaderfaciliteiten aanwezig, zoals een flipover, beamer, scherm en goede Wifi. De tafels en stoelen kunnen in iedere gewenste opstelling worden geplaatst. Door de grote, openslaande deuren en ramen zie je de koeien buiten grazen in de wei. Hoe landelijk wil je het hebben? Wat het extra leuk maakt is dat de koeien die je ziet grazen, zorgen voor de heerlijke producten van het welbekende merk De Zuivelhoeve.

  Waar de Zuivelhoeve begint...

  Wie kent ze niet, die lekkere toetjes van de Zuivelhoeve? De Zuivelhoeve is ontstaan op het Elkeman. Jaren geleden begon de familie Roerink op deze plek met het maken van de lekkerste zuivel onder de naam De Zuivelhoeve. Vanuit de oude klompenschuur werden de ambachtelijke producten verkocht die boer Gerjhan zelf maakte op de boerderij. Inmiddels is het bedrijf gegroeid, maar de oorspronkelijke boerderij is blijven bestaan, namelijk het Elkeman. Hoe leuk is het om te vergaderen op de plek waar de lekkere yoghurt van de Zuivelhoeve haar oorsprong vindt?

  Eten en drinken

  Goed gastheerschap en (h)eerlijk eten, daar zijn ze goed in op het Elkeman. Zomaar iets oplepelen is er niet bij. Wat je voorschotelt, daar wil je over vertellen. Liefst zo precies en correct mogelijk. Want… als je weet wat je eet, proef je meer. Laat je verrassen door eerlijke en verse lunches op het Elkeman. Producten van de Zuivelhoeve ontbreken hierbij uiteraard niet. Heb je wensen of speciale voorkeuren? Of wil je graag een diner na afloop van jullie meeting? Laat het weten, alles is hier mogelijk en wordt op maat ingevuld.

  Vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten

  Naast vergaderen kun je rondom het Elkeman heerlijk wandelen, om  ook lekker even te ontspannen, op te laden of inspiratie op te doen. De prachtige omgeving nodigt uit om even een frisse neus te halen tijdens een intensieve vergaderdag. Wanneer je je meeting wilt aanvullen met een actieve vergaderbreak, dan kunnen via BuitenBusiness tal van inspirerende teambuildingactiviteiten worden verzorgd.

  Waar ligt het Elkeman?

  Het Elkeman ligt in Twekkelo, een kleine buurtschap tussen de plaatsen Hengelo en Enschede. Deze groene oase is makkelijk aan te rijden via de A1 en A35 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Met het openbaar vervoer is het Elkeman bereikbaar via het treinstation in Hengelo of Enschede, waarbij de laatste kilometers te voet of per taxi kunnen worden afgelegd.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *