De Woeste Wieven

De Woeste Wieven op Erve Bonkert

, Diepenheim, Overijssel

Een lange oprijlaan, geflankeerd door knoestige oude eiken, leidt je naar Erve Bonkert, een monumentale kloosterboerderij in het coulisselandschap op de grens van Twente en de Achterhoek. Naast bedrijvigheid, vind je hier rust, zowel lichamelijk als geestelijk. Verlaat even de drukte van alle dag en geniet van de vredige omgeving. Een inspirerende vergader- en trainingslocatie in Twente, waar ruimte genoeg is om in vrijheid samen te werken, te recreëren en te ontwikkelen. De Woeste Wieven heten je van harte welkom!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-200 personen
 •   14 kamers
 •   33 bedden
 •   Diepenheim, Overijssel
 •   Inspiratie, vrijheid en ruimte
 •   Midden in de natuur
 •   8 prachtige gastenkamers
 •   Teambuilding met de Woeste Wieven
 •   Goed bereikbaar met auto en OV
 • Vergaderen bij de Woeste Wieven

  Een lange oprijlaan, geflankeerd door knoestige oude eiken, leidt je naar een monumentale kloosterboerderij. Prachtig gelegen in het coulisselandschap op de grens van Twente en de Achterhoek. De oude boerderij met bijgebouwen op Erve Bonkert is bruisend en vitaal. En dat terwijl de hoeve al ruim 1000 jaar op deze plaats staat! Het huisveld, bijna 3 hectare, wordt gevormd door weilanden, het erf met een oude hoeve en bijgebouwen. Naast bedrijvigheid vind je hier rust, zowel lichamelijk als geestelijk. Verlaat even de drukte van alle dag en geniet van de vredige omgeving. Een inspirerende vergader- en trainingslocatie in het Hof van Twente, waar ruimte genoeg is om in vrijheid samen te werken, te recreëren en te ontwikkelen. Van harte welkom bij de Woeste Wieven!

  Inspirerende vergaderlocatie

  De Woeste Wieven is een fijne vergaderlocatie vanwege diverse redenen. Erve Bonkert is een inspirerende plek, een bijzonder decor voor zakelijke bijeenkomsten. De vergaderruimtes zijn voorzien van alle moderne faciliteiten als flipovers, geluidsinstallatie en gratis WiFi. Daarnaast is deze locatie zeer goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als met de auto. Erve Bronkert beschikt over diverse ruimtes die geschikt zijn voor uiteenlopende bijeenkomsten, van congressen en vergaderingen tot kunstexposities, concerten en tentoonstellingen. Er zijn mogelijkheden voor groepen tot maar liefst 200 personen, maar ook met een kleinere groep is er altijd een passende ruimte beschikbaar. 

  Lekker eten

  Onthaasten, slow food, raw food, streekproducten, ecologische teelt, biologisch vlees, BBQ, vergeten groenten… Bij De Woeste Wieven wordt er bewust stilgestaan bij goed en lekker eten. Er wordt gewerkt met verse, seizoensgebonden producten uit de regio Twente en Achterhoek. Vaak zo van het land bij een boer uit de omgeving of vers van de streekmarkt. Er is heel veel mogelijk: catering bij een workshop, lunch of diner in een bepaald thema, eten aan een lange tafel in de boomgaard of een picknick op het boerenerf. 

  Vergaderen en overnachten bij De Woeste Wieven

  Deze vergaderlocatie in Twente is zeer geschikt voor meerdaagse vergaderingen en trainingen. Er zijn 14 luxe gastenkamers, die allen beschikken over eigen sanitair en geheel zijn ingericht op comfort. In totaal kunnen er 33 slaapplaatsen gecreeërd worden. 

  Teambuilding in de natuur

  De Woeste Wieven helpen je graag bij het organiseren van een bijzondere teambuildingactiviteit. Op het erf zijn diverse teambuildingactiviteiten mogelijk, o.a. georganiseerd door BuitenBusiness. Een greep uit de mogelijkheden: 

  Kijk op onze activiteitenpagina voor nog meer inspirerende activiteiten op deze locatie. 

  Vergaderlocatie in een prachtig natuurgebied

  Erve Bonkert ligt op de grens van Twente en de Achterhoek, maar ook op de grens van de gemeenten Hof van Twente en Berkelland. De boerderij ligt midden in een prachtig natuurgebied. In de pauze, voorafgaand aan de vergadering of erna, kun je een heerlijke boswandeling maken. Geniet van de vogels die fluiten, de schitterende natuur en het enorme gevoel van vrijheid. Vrijwel niets moet en bijna alles mag op deze bijzondere plek midden in de natuur. 

  Bereikbaarheid van de Woeste Wieven

  Je vindt deze inspirerende vergaderlocatie in Diepenheim, provincie Overijssel. Vergaderlocatie De Woeste Wieven is goed en eenvoudig bereikbaar, ook met openbaar vervoer. Aan het begin van de oprijlaan stopt bus 66 bij bushalte Erve Bonkert. Vanuit steden als Hengelo, Enschede, Deventer, Almelo en Zutphen ben je met de auto binnen 30 minuten op Erve Bonkert.

  • 9
   Door:

   Erg fijne en mooie locatie! Aardige mensen die niet op de voorgrond zijn maar wel zeer gastvrij waardoor een “hei” sessie als de onze zeer geslaagd is.

  • 9
   Door:

   We hebben een vergadering gehouden in deze prachtige rustgevende locatie. Alles was goed verzorgd: koffie/thee, goede lunch.

   Erg vriendelijk personeel.

  • 9.5
   Door:

   Mooi, natuur, bijzondere mensen, heerlijke accommodatie waarin een oude boerderij met rijke historie een bijzondere mooie en smaakvolle nieuwe bestemming krijgt met respect natuur, dier en vegetatie. De dames die dit runnen zijn mooie mensen met een groot hart en geweldige plannen. Kamers zijn prachtig, badkamers helemaal. Ontbijt is heerlijk! We komen zeker terug!

  • 9.5
   Door:

   Wat een top locatie, rust, ruimte, inspirerend. Een plek die met liefde en respect voor natuur en historie tot stand is gekomen.

  • 10
   Door:

   Wij hebben genoten van de heerlijke kamers, met top bedden, het uitgebreide ontbijt en de prachtige omgeving. Hier wordt met respect voor de natuur een nieuw cultureel en sociaal centrum gebouwd. Ook het plaatsje Diepenheim, met de kunstateliers en kastelen vonden we erg leuk. Dit is een plek waar je na je vertrek neer terug blijft verlangen. Heel bijzonder en inspirerend.

  • 9
   Door:

   We hebben genoten van een weekend op deze bijzondere plaats.Prima bedden (wij dachten bij het ontwaken thuis te zijn). Heerlijk verzorgd ontbijt door Maaike en Miranda, die ons hebben 'meegenomen' dmv een bevlogen verhaal over erf en gebied er omheen. Duurzame materialen, fijne ontspannen sfeer. Wij komen terug bij deze 'oase' in het oosten van Nederland!

  • 9
   Door:

   Een heerlijke plek om even tot rust te komen. Zeer mooie omgeving. De kamers zijn geweldig. Heerlijk dat elke kamer een eigen badkamer heeft. De bedden en de badkamer zijn top!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *