Het begint met De Visi

De Visi

, Bornerbroek, Overijssel

Midden in de prachtige natuur van Twente en toch op een paar minuten rijden van de snelweg, ligt deze kleinschalige vergaderlocatie. De rust en de weidse omgeving geven je het gevoel ver weg te zijn van de hectiek van alledag. De vergaderruimte is licht en sfeervol ingericht en biedt plaats aan maximaal 20 personen. Op mooie dagen is het mogelijk om heerlijk in de buitenlucht te vergaderen, maar ook binnen kun je tijdens je vergadering ongestoord genieten van het uitzicht. Een perfecte plek om te werken aan je visie.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-18 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Bornerbroek, Overijssel
 •   Kleinschalige vergaderlocatie
 •   Midden in de natuur, privacy en ruimte
 •   Op korte afstand van de A1
 •   Exclusief gebruik van de locatie
 •   Huur locatie € 25,- per persoon per dagdeel
 • De Visi

  Midden in de prachtige natuur van Twente, in het rustige en landelijke Bornerbroek, ligt De Visi. Het voormalige schildersatelier is omgebouwd tot een inspirerende plek voor je vergadering, brainstorm of coachingsessie. Ver weg van de hectiek van alledag en toch op een paar minuten rijden van de snelweg. Een kleinschalige en sfeervolle vergaderlocatie met veel privacy en een perfecte plek om je visie duidelijk te maken. 

  De hele vergaderlocatie voor jezelf

  De vergaderruimte beschikt over veel daglicht en de natuurlijke materialen geven de vergaderruimte een warme en gezellige sfeer. Je vergadert hier aan een lange tafel omringd door comfortabele stoelen, welke plaats biedt aan maximaal 20 personen. In de winter geeft de houtkachel een warme sfeer en op mooie dagen is het mogelijk om heerlijk in de buitenlucht te vergaderen. Vanuit de vergaderruimte loop je zo de natuur in, ideaal voor een korte onderbreking van je bijeenkomst. Alle moderne vergaderfaciliteiten zijn aanwezig waaronder supersnel glasvezel internet, beamer, presentatiescherm en speakers.

  Geheel verzorgd of op basis van zelfverzorging

  De Visi verzorgt met veel plezier jullie lunch en/of diner, maar het is ook mogelijk om dit zelf te verzorgen. De ruime keuken met koelkast staat tot je beschikking. Ook voor een afsluitende borrel kan gezorgd worden. Eigenaar Hans denkt graag met je mee en laat je snel thuis voelen.

  Inspirerende activiteiten

  Deze kleinschalige vergaderlocatie wordt omgeven door de prachtige natuur van Twente en nodigt uit tot een verfrissende wandeling. Daarnaast beschikt De Visi over genoeg buitenruimte om een inspirerende activiteit te organiseren. Via BuitenBusiness kunnen diverse vergaderbreaks op deze locatie verzorgd worden, enkele suggesties:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  De Visi in Bornerbroek

  De Visi ligt midden in de prachtige natuur van Bornerbroek, in de provincie Overijssel. Landelijk gelegen en toch op korte afstand van de A1, afrit Rijssen. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op eigen terrein.

  • 10
   Door:

   Wij hebben van 9 tot 6 gebruik gemaakt van de vergaderruimte van De Visi. Hoewel wij ook makkelijk met drie keer zoveel mensen hadden gepast, hebben wij de hele dag met 6 man enorm plezierig kunnen werken.

   We zijn die ochtend warm ontvangen en de hele dag uitstekend voorzien. Thee, koffie, cake, wifi, frisse lucht, een lunch in de buitenlucht etc. De plek is precies wat je nodig hebt voor een dag brainstormen en vergaderen. Verder kijk je uit op een landschap waardoor het voelt als een hutje op de hei. Om het hoofd tussentijds leeg te kunnen maken namen we een frisse neus in de tuin of gebruikten de trampoline voor wat nieuwe energie. Binnen is mooi ingericht en er komt veel licht binnen. We hebben heel handig powerpoints kunnen bekijken en de flip-over gebruikt.

   Het was voor onze de ideale plek om onze creativiteit de vrije ruimte te geven en de hele dag gefocust te blijven!

   Hans, ontzettend bedankt.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *