Heerlijk vergaderen midden in Twents natuurschoon

De Twentse Heerlijkheid

, Diepenheim, Overijssel

Midden in de bosrijke natuur van Diepenheim - op een plek met eeuwenoude historie - ligt vergaderlocatie De Twentse Heerlijkheid. De authentieke boerderij is omgebouwd tot een comfortabele B&B, groepsaccommodatie en vergaderlocatie en is geschikt voor 10 personen. Met twee inspirerende vergaderruimtes weet je zeker dat je van jouw bijeenkomst een succes maakt. En ben je helemaal betoverd door de plek en wil je langer blijven? Overnacht dan in één van de 4 luxe en comfortabele slaapkamers. Je verblijf is natuurlijk niet compleet zonder goede catering. Ook dan zit je hier goed, want ook dit wordt voor je verzorgd. Heb jij meer tijd om optimaal te genieten van de wonderschone natuur. Vanuit de boerderij loop je rechtstreeks het bos in om even pauze te nemen of juist inspiratie op te doen! Kun je daarna even fijn plaatsnemen op één van de terrassen in de grote tuin. Hoor je de wind al zachtjes door de bomen ruisen en de vogels fluiten? Niet voor niets dat de locatie De Twentse Heerlijkheid heet, want een heerlijke plek is het zeker!

          Goed en goedkoop
 •   0-10 personen
 •   4 kamers
 •   12 bedden
 •   Diepenheim, Overijssel
 •   Prachtige bosrijke omgeving
 •   Goed bereikbaar vanaf de A1
 •   Onbezorgd vergaderen
 •   Vergaderen en overnachten
 •   Perfecte uitvalsbasis voor een vergaderbreak
 • Vergaderen bij De Twentse Heerlijkheid

  Bij De Twentse Heerlijkheid vergader je in een prachtige en authentieke boerderij. Je voelt je hier gelijk thuis, de inrichting is namelijk erg sfeervol, gezellig en huiselijk. Vanaf deze vergaderlocatie heb je uitzicht op de indrukwekkende landerijen en maisvelden. Vergaderen kan in twee verschillende ruimtes. De gehele accommodatie is voorzien van WI-FI en alle benodigdheden voor een succesvolle vergadering zijn aanwezig of kunnen voor je geregeld worden. In de grote tuin vind je twee terrassen waar je even tot rust kunt komen, één overdekt en één in de open lucht. De gehele boerderij staat tot jullie beschikking, je kunt hier dus in alle rust aan de slag!

  Luxe overnachten

  Wil je graag wat langer genieten van deze adembenemend mooie plek? Dat kan! De Twentse Heerlijkheid beschikt met twee tweepersoons- en twee vierpersoonskamers over 4 slaapkamers. Droom je weg in een kamer met een adelijk tintje of waan je je liever terug in de tijd door te slapen in een bedstee? Welke kamer je ook kiest, uniek zijn ze allemaal. En doordat elke kamer voorzien is van eigen sanitair zijn ze ook heerlijk comfortabel. Bij De Twentse Heerlijkheid is overnachten dus zeker de moeite waard! 

  Eten en drinken bij De Twentse Heerlijkheid

  Deze locatie heet niet voor niets De Twentse Heerlijkheid. Je kunt hier namelijk heerlijk eten. Een ontbijt, een lunch, een diner of/en een kopje koffie met wat lekkers, het kan allemaal geregeld worden. Er wordt graag naar jullie wensen geluisterd.

  De perfecte plek voor een vergaderbreak

  Wil je even je hoofd leegmaken tussen de vergaderingen door? Dan ben je hier op de juiste plek. In de prachtige natuur van omgeving Diepenheim zijn talloze fiets- en wandelroutes. In de omgeving zijn een aantal mooie plaatsen te vinden waar je een kijkje kunt gaan nemen. O.a. Diepenheim en Hengevelde zijn aanraders. Ook Delden is - met landgoed Twinckel - een mooie optie. Hengelo ligt ook in de buurt, hier kun je genieten van de gezellige terrasjes en veelzijdige winkelstraten. Je kunt ook Haaksbergen bezoeken, hier ligt een prachtig natuurgebied genaamd Het Buurserzand. Uiteraard kun je ook kiezen voor een activiteit van BuitenBusiness. Je kunt kiezen uit o.a. de volgende vergaderbreaks:

  Kijk voor het volledige aanbod op de activiteitenpagina.

  Ligging en bereikbaarheid

  De Twentse Heerlijkheid is gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van Diepenheim. De locatie ligt 5 minuten rijden van het centrum van Diepenheim af. Verder ben je met een half uur in Hengelo, Enschede en Haaksbergen! Op het terrein kun je gratis je auto parkeren. De boerderij is goed bereikbaar, het is maar 17 minuten rijden vanaf de A1!

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *