Exclusief vergaderen in Twente

De Kapshoeve

, Tubbergen, Overijssel

Exclusief vergaderen in Twente, in je eigen, luxe hoeve. Net buiten het Overijsselse Tubbergen bevinden zich twee mooie hoeves naast elkaar, op een kleinschalig park midden in de natuur. De ideale locatie voor een (meerdaagse) vergadering of training, met een kleine of een grote groep. Tot 18 personen kan je terecht in één hoeve, ben je met een grotere groep dan huur je ze allebei!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-18 personen
 •   7 kamers
 •   18 bedden
 •   Tubbergen, Overijssel
 •   Je eigen luxe hoeve
 •   Sfeervol en informeel
 •   Twentse streekgerechten
 •   Buiten vergaderen
 •   12-uurs vergaderarrangement €80,- p.p.
 • Vergaderen in een luxe hoeve in Twente

  Net buiten het Overijsselse Tubbergen bevinden zich twee mooie hoeves naast elkaar, op een kleinschalig park midden in de natuur. De ideale locatie voor een (meerdaagse) vergadering of training, met een kleine of een grote groep. Tot 18 personen kan je terecht in één hoeve, ben je met een grotere groep dan huur je ze allebei!

  Exclusief vergaderen

  Tijdens je bijeenkomst verblijf je als enige groep in de hoeve. Je beschikt over een royale vergaderruimte/huiskamer, met een apart eet- en loungegedeelte. De ruimte is voorzien van een mooie, lange vergadertafel, comfortabel zitmeubilair, een flatscreen TV en alle benodigde faciliteiten. De ruimte is huiselijk en warm ingericht en omdat je rechtstreeks in de nok kan kijken, ontstaat er een bijzonder ruimtelijk gevoel. 

  Zelf koken of genieten van Twentse streekgerechten

  ’s Avonds kan je er voor kiezen om zelf, samen met je team, een heerlijk diner te bereiden. De professionele keuken is naast de standaard inventaris uitgerust met een vaatwasser, magnetron, 6-pits gasfornuis met grote oven en koelkast met vriesvak. Liever niet zelf koken? Schuif dan aan in het restaurant op het park, waar je wordt verwend met heerlijke (streek)gerechten uit het Twentse land. 

  Buiten vergaderen op je eigen terras

  Met mooi weer is het heerlijk om de openslaande terrasdeuren open te zetten, zodat je het gevoel krijgt buiten te vergaderen. Wil je daadwerkelijk buiten vergaderen, neem dan plaats op je eigen terras. Rondom de hoeve ligt veel buitenruimte, bijzonder geschikt voor het organiseren van een inspirerende (teambuilding)activiteit of vergaderbreak. Kijk voor suggesties onder het tabblad Activiteiten of op onze activiteitenpagina

  Overnachtingsmogelijkheden tot 36 personen

  Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt de hoeve over 7 slaapkamers: drie op de begane grond en vier op de eerste verdieping. In totaal kunnen er in één hoeve 18 personen overnachten. Ben je met een grotere groep? De naastgelegen hoeve is precies hetzelfde van opzet en beschikt ook over 7 kamers. Huur je beide hoeves dan kan je in totaal met 36 personen blijven overnachten verdeeld over 14 kamers.

  Luxe, exclusieve hoeve in het Twentse Tubbergen

  De hoeve ligt net buiten Tubbergen, midden in Twente in de provincie Overijssel. Twente is een mooie streek met verrassend veel mogelijkheden. Het park ligt aan een wandel- en fiestroutenetwerk, voor een verfrissende wandeling of mooie fietstocht door de omgeving hoef je alleen maar de hoeve uit te stappen. In de omgeving tref je oude stadjes en musea, recreatieparken, Twentse boerderijen, watermolens en natuurgebieden. Steden als Almelo, Hengelo en Enschede bevinden zich op minder dan 30 autominuten afstand. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *