De Hooischuur

Natuurmonumenten: De Hooischuur

, De Lutte, Overijssel

Vergaderen in een authentieke hooischuur, maar let op: niets is hier wat het lijkt! Achter de oude gevels van deze historische hooischuur vind je een bijzondere vergaderlocatie. Je vergadert in een glazen ruimte die onder de nok van het dak zweeft, een belevenis op zich! Kom inspiratie opdoen op deze bijzondere locatie van Natuurmonumenten, midden in de prachtige natuur van Twente. Rust, ruimte en vrijheid op slechts enkele minuten van de A-1. Van harte welkom bij de Hooischuur, een originele en werkelijk unieke vergaderlocatie in De Lutte, Overijssel!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-14 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   De Lutte, Overijssel
 •   Unieke locatie van Natuurmonumenten
 •   Bijzonder plekje, midden in de natuur
 •   Eigentijds ingerichte vergaderruimte
 •   Bijzonder smaakvol gerestaureerd
 •   Huur locatie € 175 per dagdeel
 • De Hooischuur: een unieke vergaderlocatie in Twente

  Bijzonder vergaderen in Twente? Kom dan naar De Hooischuur! Een authentieke vergaderlocatie waar niets is wat het lijkt. Deze unieke locatie is van Natuurmonumenten en ligt verscholen in de prachtige natuur van Landgoed Egheria. Rust, ruimte en vrijheid en toch heel goed bereikbaar. Je vergadert hier op het hoogste punt van Overijssel, dit spirituele gebied vormt een bron voor sagen en legenden. In deze mooie omgeving met weilanden, bosjes, houtwallen en oude boerderijen met vakwerkmuren is de rijke historie te voelen. Een Inspiratie-Locatie pur sang, van harte welkom op deze bijzondere vergaderlocatie in Twente.

  Eigentijds vergaderen in een authentieke locatie

  Op deze bijzondere plek lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. De Hooischuur met het traditionele vlechtwerk doet aan de buitenkant niet vermoeden dat onder de kap zich een eigentijds ingerichte vergaderruimte bevindt. De glazen vergaderzaal bevindt zich onder de nok van het dak. Op deze voormalige hooizolder vergaderen is een belevenis, tussen de balken en het riet! De vergaderruimte is geschikt voor 14 personen en is voorzien van een presentatiescherm, flip-over, WiFi en alle benodigde faciliteiten.

  Buiten vergaderen tussen de fruitbomen en de kippen

  Met mooi weer is het ook mogelijk buiten te vergaderen in de boomgaard met oude Hollandse fruitbomen en rondscharrelende kippen. Met een beetje geluk laten de reeën zich zien. Tijdens je vergadering zijn koffie en thee onbeperkt te gebruiken, op basis van zelfverzorging. Lunch en diner worden op maat verzorgd door lokale cateraars.

  Vergaderbreaks en wandel- en fietsroutes

  De vele wandel- en fietspaden op en rondom het landgoed leiden je naar bijzondere en inspirerende plekjes. De routes liggen al voor jullie klaar. leuk als vergaderbreak! Door de prachtige en rustige ligging leent deze unieke locatie zich tevens uitstekend voor het houden van teambuildingactiviteiten en vergaderbreaks, georganiseerd door BuitenBusiness, zoals:

  Kijk voor nog meer activiteiten onder het tabblad Activiteiten of op onze activiteitenpagina.

  Onze tip

  Combineer het vergaderen met een mooie wandeling over landgoed Egheria. Dit heuvelachtige landschap ligt rondom de Tankenberg, het hoogste punt van Overijssel. Egheria is een gebied van sagen en legenden met weilanden, bosjes, houtwallen en oude boerderijen. De boswachter neemt jullie graag mee in dit prachtige natuurgebied!

  Waar ligt de Hooischuur?

  De Hooischuur ligt in Twente op Landgoed Egheria, vlakbij Oldenzaal. De locatie is binnen enkele minuten bereikbaar vanaf de A-1 en er is volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Naast een authentieke, bijzondere locatie vindt je hier rust, ruimte en vrijheid, een Inspiratie-Locatie pur sang. Van harte welkom bij de Hooischuur!

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *