Vergaderen midden in de natuur

De geschilde aardappel

, Zwartsluis, Overijssel

Deze prachtige boerderij gelegen in Zwartsluis, Overijssel is de perfecte uitvalsbasis voor jullie vergadering, brainstormsessie of bijeenkomst. Aan de ene kant heb je uitzicht over het natuurgebied de Wieden en aan de andere kant over het kanaal Meppelerdiep. Bij De geschilde aardappel doen ze er alles aan om het echte thuisgevoel te creëren. De oeroude sfeer van gezelligheid geeft rust, waardoor goede gesprekken en nieuwe ideeën de ruimte krijgen!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Zwartsluis, Overijssel
 •   Geschikt voor groepen tot 20 personen
 •   Meerdere vergaderruimtes
 •   Scherpe tarieven
 •   Kleinschalig en exclusief
 •   Midden in de natuur
 • Tussen De Wieden en Meppelerdiep

  De geschilde aardappel ligt tussen natuurgebied De Wieden en kanaal Meppelerdiep. Gastheer en gastvrouw, Jacco en Jojanneke vertellen jullie graag alles over de historie, de huidige flora en fauna en de mooiste plekjes van natuurgebied de Wieden. De Wieden maakt deel uit van Nationaal Park Weerribben-Wieden, een enorm meren- en moerasgebied in de Kop van Overijssel. Je kunt hier je hoofd even leegmaken en genieten van al het moois dat het natuurgebied je te bieden heeft. Je kunt het natuurgebied te voet of op de fiets ontdekken maar het leukste is misschien wel met de boot!

  De ruimtes

  De trainings- en vergaderlocatie is op de eerste verdieping van de boerderij. De meer dan royale trainingsruimte is een fijne plek om in alle rust te werken voor groepstrainingen tot ongeveer 20 personen. De authentieke details zoals de oude balken en de pelletkachel zorgen voor een fijne ontspannen en gezellige sfeer. Tijdens jullie bijeenkomst is er een grote zaal voor 20 personen en een kleine zaal voor 4 personen beschikbaar. Ook kunnen jullie gebruik maken van het terras en de tuin.

  Vers, puur natuurlijk en écht lekker

  Jacco en Jojanneke verzorgen jullie graag tot in de puntjes. Het restaurant van De geschilde aardappel bereidt de heerlijkste gerechten met biologische ingrediënten, de meeste producten komen rechtstreeks van de telers. De olijfolie en de olijven komen bijvoorbeeld van Geert en Eva. Zij wonen in het natuurgebied Da Serra da Estrela in Portugal en verwerken alle vruchten op ambachtelijk wijze, gewoon omdat we allemaal van de natuur houden. Een heerlijke, verse lunch met o.a. soep, vers fruit salade en verschillende broodjes is bij te boeken voor €22,50 per persoon. Om jullie vergaderdag af te sluiten is er de mogelijkheid om nog te dineren. Bij mooi weer op het terras met uitzicht op het kanaal!

  Teambuilding en workshops

  Wil je je teambuilding of training een extra bijzonder tintje geven? Denk eens aan een workshop of teambuilding activiteit. Liever wandelen of varen in het prachtige natuurgebied de Wieden? Het is in veel varianten mogelijk! Er kunnen op deze locatie tal van inspirerende activiteiten verzorgd worden. Denk hierbij aan:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Ligging van De geschilde aardappel

  Aan de rand van Zwartsluis met uitzicht op natuurgebied de Wieden en slechts 15 minuten rijden vanaf Meppel en 25 minuten vanaf Zwolle. Je bevindt je hier midden in de prachtige natuur van Overijssel.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *