Vergaderen in De Wieden

Natuurmonumenten: Bezoekerscentrum De Wieden

, St. Jansklooster, Overijssel

Een schilderachtig straatje met historische veenwerkershuisjes brengt je naar deze bijzondere vergaderlocatie van Natuurmonumenten. Je vergadert hier midden in de natuur! Vergaderlocatie de Wieden wordt omringd door water, riet en vele fluitende vogels. In de sfeervolle en informele vergaderruimte kun je ongestoord vergaderen en nieuwe ideeën opdoen. Je vindt hier rust, ruimte en weidsheid en de locatie is goed bereikbaar per auto.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-50 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   St. Jansklooster, Overijssel
 •   Bijzondere locatie van Natuurmonumenten
 •   Sfeervolle vergaderruimte
 •   Gelegen midden in de natuur
 •   Wandel- en vaartochten door het natuurgebied
 •   Goed bereikbaar
 • Nationaal Park Weerribben-Wieden

  In de kop van Overijssel ligt het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit waterrijke natuurgebied is één van de grootste laagveengebieden van West-Europa. Je vindt hier plassen en sloten, uitgestrekte rietlanden, hooilanden vol bloemen en dichtbegroeide moerasbossen. Natuurgebied De Wieden is het zuidelijke deel van het Nationaal Park.

  Vergaderen in de natuur

  Midden in dit prachtige natuurgebied ligt deze inspirerende locatie van Natuurmonumenten. De natuur is hier overal om je heen, laat je hierdoor inspireren. De combinatie van rust, ruimte en weidsheid zorgt ervoor dat je bijeenkomst op deze locatie een succes wordt.

  Sfeervolle vergaderruimte voor 50 personen

  Vergaderruimte De Holken is de ideale locatie voor je zakelijke bijeenkomst, training of cursus. De sfeervolle en informele setting maakt dat iedereen zich snel thuis voelt en biedt ruimte voor nieuwe ideeën. De vergaderruimte is geschikt voor maximaal 50 personen en beschikt over flipover, laptopaansluiting, groot tv-scherm en gratis wifi.

  Genieten van (h)eerlijke koffie en thee

  Bij een vergadering hoort natuurlijk ook koffie en thee. De vergaderzalen worden verhuurd in combinatie met een biologisch koffie- & thee arrangement. Ook worden er diverse cateringopties aangeboden zoals lunch, tussendoortjes of een afsluitende borrel. De catering is zoveel mogelijk biologisch, gezond en lokaal geproduceerd.

  Vergaderbreaks, wandel- en vaartochten

  Over een vergaderbreak hoef je niet lang na te denken: maak een mooie vaartocht onder begeleiding van een schipper, breng een bezoek aan de watertoren in St. Jansklooster of maak een wandeling met de boswachter door het Nationale Park Weerribben-Wieden.

  Bereikbaarheid van deze locatie

  De Wieden ligt in St. Jansklooster, ten zuidwesten van Giethoorn, in de provincie Overijssel. Deze vergaderlocatie van Natuurmonumenten ligt midden in de natuur en is toch heel goed per auto bereikbaar. Er zijn voldoende (gratis) parkeervoorzieningen aanwezig. Graag tot ziens bij De Wieden!

  Vergaderen bij Natuurmonumenten?

  Kies voor een vergaderlocatie van Natuurmonumenten en laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Vergader op bijzondere plekken boordevol historie, laat je meenemen door de boswachter of verken de prachtige natuur op eigen houtje. Goed om te weten: wanneer je vergadert op een locatie van Natuurmonumenten draag je een steentje bij aan het behoud van onze natuurgebieden. Benieuwd naar de andere locaties? Bekijk hier alle vergaderlocaties van Natuurmonumenten. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *