Vergaderen met zicht op de koeien

Boerderij Eben Haezer

, Staphorst, Overijssel

In het prachtige natuurgebied ‘Olde Maten’, tussen Staphorst en Zwartsluis, ligt de boerderij van de familie van Dalfsen. Een melkveebedrijf waar koeien de hoofdrol spelen. Niet alleen voor het produceren van melk, maar ook als decor voor een zakelijke bijeenkomst. Hier vergader je namelijk met zicht op de koeien!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   6 kamers
 •   16 bedden
 •   Staphorst, Overijssel
 •   Vergaderen op een boerderij in bedrijf
 •   Vergaderruimte met uniek uitzicht
 •   Sfeervolle gastenkamers
 •   Zelfgemaakte streekgerechten van de boerin
 •   Goed bereikbaar vanaf Zwolle
 • Vergaderen met zicht op de koeien

  In het prachtige natuurgebied ‘Olde Maten’, tussen Staphorst en Zwartsluis, ligt de boerderij van de familie van Dalfsen. Een melkveebedrijf waar koeien de hoofdrol spelen. Niet alleen voor het produceren van melk, maar ook als decor voor een zakelijke bijeenkomst. Hier vergader je namelijk met zicht op de koeien!

  Het Koetuur

  En dat zicht, dat wordt hier wel heel letterlijk genomen. Via een ruime trap met verrassende blik, kom je uit bij vergaderruimte ‘het Koetuur’. Deze naam dankt de ruimte aan haar unieke uitzicht óp de moderne koeienstal. Een levendige koeienstal welteverstaan, waarvan het decor constant veranderd. Wij konden het niet laten om steeds even een blik te werpen op het dagelijks leven van deze rustgevende dieren. Een unieke en inspirerende omgeving voor een vergadering, brainstorm of workshop.

  Een inspirerende vergaderlocatie

  Het Koetuur is een moderne vergaderruimte voor 20 personen, met frisse kleuren en veel ruimte. Er is een grote vergadertafel met comfortabele stoelen en een sfeervolle zithoek met heerlijke loungebanken. Alle faciliteiten zijn aanwezig voor zowel een formele als een informele bijeenkomst. Kleurrijke schilderen sieren de muren, maar het mooiste ‘schilderij’ is natuurlijk het zicht op de koeienstal.

  Modern met een landelijk tintje

  Ontbijt, lunch en/of diner vinden plaats in de sfeervolle Hooiberg. Hier geniet je van de door de boerin zelfgemaakte producten en heerlijke streekgerechten. Liever zelf koken? Er staat een ruime keuken tot je beschikking waar je zelf aan de slag kunt. Na afloop blijven overnachten? De boerderij beschikt over zes mooie gastenkamers. Elk in geheel eigen stijl ingericht, modern met een landelijk tintje. Alle kamers zijn voorzien van uitstekende bedden en eigen douche en toilet.

  Beleef de boerderij

  Omdat de boerderij nog in bedrijf is, krijg je hier een kijkje in het echte boerenleven. De boer vertelt je met veel plezier over het leven en werken op een boerderij. Ook leuk: steek zelf de handen uit de mouwen tijdens een bijzondere melkclinic. Daarnaast zijn er diverse andere activiteiten mogelijk op deze locatie:

  Kijk voor nog meer suggesties onder het tabblad Activiteiten of op onze activiteitenpagina

  Vergaderlocatie in Overijssel

  De boerderij van de familie van Dalfsen ligt tussen Staphorst en Zwartsluis, in de provincie Overijssel. De vergaderlocatie is goed bereikbaar vanaf Zwolle, Meppel en Kampen. Het weidse uitzicht over de weilanden brengt gegarandeerd een gevoel van rust met zich mee, een inspirerende basis voor een zakelijke bijeenkomst. 

  • 8
   Door:

   Zeer inspirerende omgeving, we komen zeker terug!

  • 8
   Door:

   We vonden het een fantastische locatie! Voorzieningen waren prima, lunch overheerlijk en rustgevende omgeving.

  • 9
   Door:

   Helemaal uit Brabant gekomen voor een inspirerende "hei sessie", maar alles was zoals in gedachten gepland! Wat een fantastische plek heb je hier en wat een gastvrijheid!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *