Veelzijdig vergaderen in Twente

Resort Bad Boekelo

, Boekelo, Overijssel

Midden in Twente, ver weg van alle drukte, vind je viersterrenhotel Resort Bad Boekelo. Een compleet en veelzijdig hotel op korte afstand van Enschede. Alle faciliteiten voor een geslaagde vergadering, training of evenement zijn hier aanwezig. De fijne extra's zoals een sauna, zwembad en wellnesscentre maken het plaatje compleet. En dan hebben we het nog niet eens gehad over prachtige omgeving, of de zeer scherp geprijsde vergaderarrangementen...

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-400 personen
 •   144 kamers
 •   400 bedden
 •   Boekelo, Overijssel
 •   Veelzijdig en compleet hotel
 •   Inspirerende omgeving
 •   15 minuten van Enschede en Hengelo
 •   Scherp geprijsde vergaderarrangementen
 •   8-uurs vergaderarrangement €42,50
 • Een compleet en veelzijdig hotel in Twente

  Midden in Twente, ver weg van alle drukte, vind je viersterrenhotel Resort Bad Boekelo. Een compleet en veelzijdig hotel op korte afstand van Enschede. Alle faciliteiten voor een geslaagde vergadering, training of evenement zijn hier aanwezig. De fijne extra's zoals een sauna, zwembad en wellnesscentre maken het plaatje compleet. En dan hebben we het nog niet eens gehad over prachtige omgeving, of de zeer scherp geprijsde vergaderarrangementen... 

  Een oase van rust

  In een oase van rust een vergadering, training of congres bijwonen? Op deze locatie is ruimte voor zakelijke bijeenkomsten tot 400 personen. Het hotel beschikt over zeven ruime, multifunctionele vergaderruimtes met veel daglicht. Vanwege de directe verbinding met het omringende landschap ervaar je natuurlijke inspiratie. Onze tip: vraag naar de conferentieruimte met eigen, besloten dakterras. Ideaal voor zomerse dagen! Gastvrouw Petra Schutten of gastheer Ton Falkmann verwelkomen je graag en zorgen ervoor dat het tijdens je bijeenkomst aan niets ontbreekt. Zo heb je één aanspreekpunt tijdens je gehele verblijf, wel zo makkelijk! 

  Ontspanning na inspanning

  Het hotel beschikt over veel extra faciliteiten, zoals een sauna, zwembad, bowlingbaan en wellness centrum. Naast inspanning is er dus ook voldoende ruimte voor ontspanning. Van al deze faciliteiten (m.u.v. het wellness centrum) kan je tijdens je bijeenkomst gratis gebruik maken. Op het 23 hectare grote landgoed zijn diverse teambuildingactiviteiten en vergaderbreaks mogelijk, georganiseerd door BuitenBusiness. Enkele suggesties:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina. 

  Bad Boekelo, een stukje achtergrond

  De Koninklijke Nederlandse Zoutindustrie (KNZ) was aanvankelijke gevestigd in het Twentse Boekelo. Tijdens de bloeiperiode van de Boekelose zoutindustrie ontstond al snel de behoefte aan een representatief hotel, waar de vele zakenmensen die betrokken waren in deze industrie konden verblijven. Met deze reden opende de KNZ in 1934 Hotel Boekelo. Aan het eind van de jaren 40 werd bij het hotel een natuurzwembad aangelegd, waarin iedere week een verse lading zout werd gestort voor de zuivering. Het hotel groeide uit tot het beroemde Bad Boekelo, ook wel "de €˜zee op de heide"€™ genoemd. Op deze plek werd ook het eerste natuurgolfslagbad van Nederland gebouwd, in die jaren een attractie van nationaal formaat. Zondagen met twintigduizend bezoekers waren geen uitzondering in die tijd.

  Vergaderen in Twente

  Vergaderen en overnachten in dit fijne hotel in Overijssel. De mooie ligging in het Twentse coulisselandschap geeft je het gevoel er écht even uit te zijn, zodat je in alle rust kunt focussen op het doel van je bijeenkomst. Resort Bad Boekelo is goed bereikbaar en ligt op slechts 15 minuten van Enschede en Hengelo. Het hotel is ook bereikbaar per treintaxi vanaf Enschede Centraal station.

  Lees hier onze persoonlijke ervaringen bij Resort Hotel Bad Boekelo.

  • 8
   Door:

   Mijn ervaring na een tweedaagse cursus met 90 mensen is erg positief. Zeer klantvriendelijk en erg behulpzaam en aardig personeel. iedereen geeft je het gevoel dat je welkom bent. Men is professioneel en er wordt hard gewerkt om het naar je zin te maken.

   Kamers in het hotel zijn prima, de appartementen zijn aan een opknapbeurt toe. Catering is al met al ruim voldoende. Ontbijt en lunch voldoende tot ruim voldoende, diner ruim voldoende tot goed, koffie en koffiepauzes uitstekend. zalen zijn prima. Prijs / kwaliteit verhouding is uitstekend. We komen graag terug.

  • 9
   Door:

   Bijzonder mooie locatie en mooie ruimte. Wij hadden het vergaderarrangement. Heb al in veel accommodaties vergaderd, maar nergens zo goed verzorgd mee gemaakt tegen een heel acceptabele prijs.

  • 9
   Door:

   De locatie is fantastisch en natuurrijk gelegen! De perfecte plek voor onze twee heidagen. Niet alleen de locatie, maar ook het personeel geeft je het gevoel er even uit te zijn door de Twentse gastvrijheid. In de voorbereiding, maar ook tijdens de dagen bleek het team van Resort Bad Boekelo er alles aan te doen om het ons naar zin te maken (een goede prijs/kwaliteit verhouding). Met als resultaat dat de sfeer goed was en des te meer de aandacht kon uitgaan naar de inhoud!

  • 10
   Door:

   De locatie ligt mooi straalt rust uit. De vergaderruimte was perfect voor elkaar en alles wat nodig is was aanwezig. De catering was goed en verzorgd. Het boeken ging uitermate soepel en was in een oogwenk geregeld, we hoefden niets uit te leggen! Kortom: onze volgende bijeenkomst is zeker weer bij Bad Boekelo.

  • 10
   Door:

   De lijnen met Bad Boekelo zijn lekker kort. De beschikbaarheid is optimaal en de snelheid is ideaal! De manier van werken en de medewerkers, passen bij Dura Vermeer. Voor een externe locatie in de regio is Bad Boekelo een aanrader!

  • 9
   Door:

   Voor onze heidagen gaan we naar Bad Boekelo, omdat je er dan helemaal uit bent, er niemand tijdens de vergaderingen komt binnenlopen en alles aanwezig is de zaal (zelfs candybars, een koelkastje met fris, pepermuntjes)

   en je tussendoor even koffie drinkt en de benen strekt onder het genot van iets te snoepen. De lunch is goed, de persoonlijke aandacht door Petra Schutten warm en hartelijk. Een fijne plek om naar toe te gaan, modern maar met persoonlijke aandacht door het personeel.

  • 10
   Door:

   Wij gebruiken Resort Bad Boekelo zeer regelmatig voor onze vergaderingen. Super locatie, flexibele mensen, meer dan voldoende parkeergelegenheid. Echt een aanrader!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *