De Wakel op het Buurserzand

Natuurmonumenten: De Wakel

, Haaksbergen, Overijssel

Natuurmonumenten beschikt over de mooiste locaties, zoals deze unieke locatie op het Buurserzand. Kom vergaderen bij De Wakel en haal inspiratie uit de natuur! De Wakel is een unieke locatie van Natuurmonumenten. Je vergadert hier in de voormalige werkschuur van de boswachters. De Wakel is een eigentijdse locatie en is volledig geïntegreerd in de natuur. De combinatie van rust, ruimte en de prachtige omgeving van natuurgebied het Buurserzand, maken deze locatie heel bijzonder. Over een vergaderbreak hoef je niet lang na te denken: vanuit de vergaderlocatie stap je zó de natuur in!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-14 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Haaksbergen, Overijssel
 •   Vergaderen bij Natuurmonumenten
 •   Unieke locatie midden in de natuur
 •   Sfeervol gerestaureerd en eigentijds ingericht
 •   Samen zonder anderen
 •   Huur locatie € 175 per dagdeel
 • Vergaderen op een unieke locatie van Natuurmonumenten

  Inspiratie opdoen op een unieke vergaderlocatie midden in de natuur? Kies dan voor een unieke locatie van Natuurmonumenten. Zoals bijvoorbeeld De Wakel. Deze bijzondere locatie is gelegen in het prachtige natuurgebied het Buurserzand in Twente. De combinatie van rust, ruimte en de prachtige omgeving, maken deze locatie zo bijzonder. Laat je inspireren door het gevarieerde landschap van het Buurserzand.

  Vergaderlocatie De Wakel

  Je vergadert hier op een unieke locatie van Natuurmonumenten. Deze voormalige werkschuur van de boswachters is in 2011 omgebouwd tot vergaderlocatie De Wakel. Deze eigentijdse locatie is volledig geïntegreerd in de natuur. Het uitzicht vanuit de vergaderruimte is inspirerend: heidevelden met jeneverbesstruiken, bos, graslanden en akkers wisselen elkaar af. De vergaderruimte is geschikt voor 14 personen en is voorzien van comfortabele stoelen, presentatiescherm, flip-over en Wi-Fi. Buiten vergaderen is hier ook mogelijk. Met een beetje geluk laten de reeën zich zien en lopen de Hereford runderen tot aan het terras. 

  Genieten van (h)eerlijke koffie en thee

  Bij een vergadering hoort natuurlijk ook koffie en thee. De vergaderzalen worden verhuurd in combinatie met een biologisch koffie- & thee arrangement. Ook worden er diverse cateringopties aangeboden zoals lunch, tussendoortjes of een afsluitende borrel. De catering is zoveel mogelijk biologisch, gezond en lokaal geproduceerd.

  Vergaderbreaks en wandelen met de boswachter

  Over een vergaderbreak hoef je niet lang na te denken: vanuit de vergaderlocatie stap je zó de natuur in! De boswachter neemt je graag mee voor een mooie wandeling door het Buurserzand, langs historische boerderijen, meertjes en uitkijkpunten. Daarnaast zijn op deze locatie diverse inspirerende vergaderbreaks mogelijk, georganiseerd door BuitenBusiness zoals:

  Kijk voor nog meer vergaderbreaks onder het tabblad Activiteiten of op onze activiteitenpagina.

  Bereikbaarheid van De Wakel

  De Wakel ligt in Twente midden in het natuurgebied het Buurserzand. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Wil je inspiratie op doen en genieten van de rust, ruimte en prachtige natuur? Kom dan naar De Wakel!

  Vergaderen bij Natuurmonumenten?

  Kies voor een vergaderlocatie van Natuurmonumenten en laat je inspireren door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Vergader op bijzondere plekken boordevol historie, laat je meenemen door de boswachter of verken de prachtige natuur op eigen houtje. Goed om te weten: wanneer je vergadert op een locatie van Natuurmonumenten draag je een steentje bij aan het behoud van onze natuurgebieden. Benieuwd naar de andere locaties? Bekijk hier alle vergaderlocaties van Natuurmonumenten. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *