Landelijk vergaderen in Holten

De Geitenmeijer

, Holten, Overijssel

Aan de voet van De Sallandse Heuvelrug ligt deze kleinschalige en sfeervolle vergaderlocatie. Een fijne plek voor je bijeenkomst, brainstormsessie of meerdaagse waar je in alle rust kunt vergaderen en tot nieuwe ideeën kunt komen. Vergaderen kan zowel in de knusse informele huiskamer of op het gezellige buitenterras met uitzicht over weilanden met grazende koeien. Bij aankomst staat verse koffie en heerlijke appeltaart voor je klaar. Je vergadering kan beginnen!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-14 personen
 •   6 kamers
 •   14 bedden
 •   Holten, Overijssel
 •   Landelijke ligging, rust en ruimte
 •   6 slaapkamers met boxspringbedden
 •   De hele locatie voor jullie zelf
 •   Aan de voet van De Sallandse Heuvelrug
 •   Veel buitenruimte voor activiteiten
 • Landelijk vergaderen in Holten

  Te midden van weilanden met grazende koeien ligt deze kleinschalige en sfeervolle vergaderlocatie. Een fijne plek voor je bijeenkomst, brainstormsessie of meerdaagse waar je in alle rust kunt vergaderen en tot nieuwe ideeën kunt komen. Deze vergaderlocatie ligt aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, een prachtig uitgestrekt natuurgebied met meer dan genoeg mogelijkheden voor een vergaderbreak. Van harte welkom bij De Geitenmeijer! 

  Vergaderen in de knusse woonkamer

  De kleinschalige vergaderlocatie is geschikt voor groepen tot 14 personen. Je bijeenkomst vindt plaats in de knusse en landelijk ingerichte huiskamer. Verse koffie en een heerlijke zelfgebakken appeltaart staat bij aankomst voor je klaar; je vergadering kan beginnen! Alle nodige comfort is aanwezig en je kunt desgewenst gebruik maken van de goed uitgeruste keuken. Bij mooi weer is het ook mogelijk buiten op het terras te vergaderen met uitzicht op de weilanden met grazende koeien.

  6 sfeervolle boerderijkamers

  Voor meerdaagse bijeenkomsten beschikt deze vergaderlocatie in Holten over 6 boerderijkamers, allen voorzien van comfortabele bedden met boxspringmatrassen. In totaal kunnen er 14 personen overnachten. Hier op het platteland kun je heerlijk wegdromen in het volledige duister. 's Ochtends wordt je niet gewekt door de wekker, maar door het zachte gemekker van de geitjes en het gekakel van de kippen. Een heerlijk ontbijt met huisgemaakte jam, een eitje en voor de liefhebber een plakje geitenkaas staat voor jullie klaar. 

  Inspirerende vergaderbreaks

  De prachtige ligging op de Sallandse Heuvelrug nodigt uit tot het maken van een mooie wandeling of fietstocht. Heb je geen fiets mee? Voor een huurfiets kan gezorgd worden! Ook het grote buitenterrein rondom de vergaderlocatie biedt volop ruimte voor een inspirerende vergaderbreak of teambuildingactiviteit. Via BuitenBusiness kunnen diverse activiteiten op deze locatie verzorgd worden, enkele suggesties:

  Kijk voor nog meer suggesties onder het tabblad Activiteiten of op onze activiteitenpagina

  Waar ligt deze vergaderlocatie?

  Deze kleinschalige vergaderlocatie is gelegen in Holten, aan de voet van De Sallandse Heuvelrug in de provincie Overijssel. Goed bereikbaar met de auto, op korte afstand van de snelweg A1. Van harte welkom bij De Geitenmeijer!

  • 9
   Door:

   we hebben hier een 2-daagse gehouden met ons management team.

   de locatie is ons prima bevallen. de ruimte voldeed prima; we zijn zelf een informeel team en de ruimte paste daar heel goed bij (niet zo 'vergader-achtig"); meer huiselijk van sfeer.

   de slaapgelegenheden waren netjes en schoon. de catering was origineel verzorgd en heerlijk! en er was van alles heel erg veel (te veel eigenlijk).

   er was wifi aanwezig maar als we alle 6 tegelijk hiervan gebruik maakten viel deze vaak uit. deden we dit om en om , dan ging het beter.

   de 'mobiele-telefoon' bereikbaarheid was beperkt.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *