Boerologisch vergaderen nabij Deventer

Boerderij de Kleine Wildenberg

, Deventer, Overijssel

Boerologisch vergaderen, dat doe je bij Boerderij de Kleine Wildenberg: je vergadert op een locatie waar gastvrijheid en welzijn hoog in het vaandel staan. Je kunt in groepsruimte 't Pegge-huis terecht met groepen tot 18 personen. Je vergadert hier met een prachtig uitzicht over de landerijen.

          Goed en goedkoop
 •   0-20 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Deventer, Overijssel
 •   Vergaderen op een zorgboerderij
 •   Midden in de natuur, op steenworp afstand van Deventer
 •   Kleinschalig en sfeervol vergaderen
 •   Vergaderen op basis van zelfverzorging
 •   Ga op pad met een ezel
 • Inspirerend vergaderen op de boerderij

  Ooit een koeienstal, tegenwoordig een sfeervolle vergaderlocatie. Op deze boerderij kun je inspirerend vergaderen met max. 18 personen in Groepsruimte 't Pegge-Huis. Je kunt deze ruimte huren van donderdag tot en met zondag. Op overige dagen is deze ruimte beschikbaar vanaf 16.30 uur. Je hebt op de boerderij niet alleen de mogelijkheid om met de hele groep bij elkaar te zitten, je hebt ook de keuze om in kleine groepen uiteen te gaan. Er is voldoende ruimte op het boerenerf om de vergadering op te splitsen. 

  Samen koken

  Leuk: Groepsruimte 't Pegge-Huis beschikt over een prachtige grote keuken, waar je samen met je team een heerlijk diner kan bereiden om lekker uitgebreid te tafelen. Haal de inspiratie voor jullie gerecht(en) uit de moestuin en kruidentuin die te vinden zijn op dit boerenerf. Ook is het mogelijk om een gedeelte van de catering door de locatie te laten verzorgen. Zij denken graag mee over eventuele wensen met betrekking tot het diner. 

  Een landelijke wandeling of ontdekkingstocht door Deventer

  Deze boerderij wordt omringd door een prachtig stukje natuur. Verken dit gebied met je team en neem de picknickmand of de knapzak mee en geniet van de prachtige omgeving langs de IJssel en het bosrijke Salland, onder het genot van een lunch. Toch liever cultuur snuiven in een historische stad? Kies er dan voor om de Hanzestad Deventer te ontdekken. Verken bijvoorbeeld de oudste openbare wandelplaats van Nederland: het Worpplantsoen. Al in de middeleeuwen zochten bewoners van de stad hier naar rust en ontspanning. Sinds 2006 is het Worpplantsoen ook op papier een officieel stadspark. 

  Teambuilding activiteiten en vergaderbreaks

  De Kleine Wildenberg beschikt over 8 hectare buitenruimte. Er is dus voldoende ruimte voor een van onze teambuilding activiteiten of vergaderbreaks. Een greep uit ons aanbod:

  Boerologie, dat is toch Boerologisch...

  Deze prachtige boerderij werd gebouwd in 1717 en is jarenlang een gemengd bedrijf geweest met koeien, varkens en akkerbouw. Een echt familiebedrijf dat in het jaar 2000 is uitgebreid met nevenactiviteiteen op het gebied van zorg en recreatie. Op maandag, dinsdag en woensdag wordt er gewerkt met mensen wie op de reguliere arbeismarkt geen plaats kunnen vinden. Samen met de deelnemers van de zorgboerderij en vrijwillgers werken ze aan een divers en evenwichtig platteland. Ze willen dit delen met gasten die er komen, hier is gastvrijheid voor iedereen. 

  Waar vind je deze inspirerende vergaderlocatie?

  Boerderij De Kleine Wildenberg ligt op fietsafstand van Deventer, in Diepenveen. De locatie is goed bereikbaar met de auto via de A1 en A50. Vanuit Hengelo ben je in 45 minuten op deze boerderij en wanneer je vanuit Apeldoorn naar deze boerderij rijdt, ben je er met een klein half uurtje. Deze locatie beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *