Duurzaam vergaderen bij De Breek

De Breek

, Oosthuizen, Noord-Holland

Ben je op zoek naar een duurzame vergaderlocatie, midden in een schitterend natuurgebied? Op 25 minuten rijden vanaf Amsterdam vindt je deze unieke locatie aan het Markermeer. Vergadercentrum De Breek biedt een duurzame, sfeervolle en inspirerende locatie met volop rust, ruimte en gratis parkeergelegenheid.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-36 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Oosthuizen, Noord-Holland
 •   Slechts 25 min. van Amsterdam
 •   Midden in een natuurgebied
 •   Vergaderen in het schooltje van Dik Trom
 •   Adembenemende uitzichten
 •   Huur locatie vanaf €200,-- per dagdeel
 • Duurzame vergaderlocatie nabij Amsterdam

  Op 25 minuten rijden vanaf Amsterdam vindt je deze unieke locatie aan het Markermeer. Een duurzame vergaderlocatie, midden in een schitterend natuurgebied. Vergadercentrum De Breek biedt een duurzame, sfeervolle en inspirerende locatie met volop rust, ruimte en gratis parkeergelegenheid. 

  Vergaderen in het schooltje van Dik Trom

  De Breek is landelijk en sfeervol ingericht met robuuste, ambachtelijk gemaakte iepenhouten tafels. Er is ruimte voor 20 personen in een U-opstelling of 36 personen in een losse opstelling. Met kleine groepjes kan je ook terecht in het naastgelegen schooltje van Dik Trom. Deze school is geheel gerestaureerd en teruggebracht in de sfeer van de jaren rond 1900. Ook een unieke plek om bijvoorbeeld te lunchen, terwijl de vergadering plaatsvindt in het naastgelegen gebouw De Breek.

  Adembenemend uitzicht

  Bij goed weer kan je bij De Breek fantastisch buiten vergaderen. Het uitzicht is adembenemend mooi! Temidden van groene weilanden, grazende koeien en vredige schapen staat een unieke molen. Deze molen bevindt zich op loopafstand en is een bezoekje zeker waard. Binnen kan je zien hoe de molenaar rond 1900 woonde en werkte en het binnenwerk is indrukwekkend. Rondom De Breek ligt een fantastisch wandelgebied met voetveertjes en bruggetjes in een oer-Hollands landschap.

  Biologisch en fairtrade

  De gehele dag kan verzorgd worden; van vers gebakken appeltaart tot boerenlunch, buffet of Hollandse stampot. Met de grootste zorg worden de veelal biologische en streekgebonden producten uitgekozen. De koffie is fairtrade en de heerlijke, dorstlessende sappen komen uit de Beemster. Bij goed weer kan de lunch buiten op het terras plaatsvinden, maar ook het naastgelegen schooltje van Dik Trom biedt een bijzonder onderkomen voor de lunch.  

  Vergaderbreak

  Rondom De Breek zijn tal van mogelijkheden voor een korte vergaderbreak. Denk hierbij aan een bezoekje aan de molen met zijn interieur van rond 1900 of een wandeling rond het Markermeer (op enkele tientallen meters afstand) met een schitterend uitzicht. Ook kan je een wandeling maken vanaf de molen richting het nabijgelegen dorp Warder, waarbij je voetveertjes en bruggetjes trotseert. Een bezoek aan, of gebruik maken van de ruimtes van het naastgelegen Schooltje van Dik Trom behoren tevens tot de mogelijkheden. Uiteraard kan ook een compleet arrangement verzorgd worden, waarbij het programma wordt afgewisseld door bijvoorbeeld Nordic-Walking, een workshop Tai Chi, schermen, djembe of bijvoorbeeld een heerlijke zeiltocht. Uitstekend voor de nodige ontspanning en de teambuilding! Kijk voor meer inspirerende teambuildingactiviteiten onder het kopje 'Activiteiten' of op onze activiteitenpagina.

  Duurzaam vergaderen in een oer-Hollands landschap

  De Breek biedt je een unieke vergaderlocatie, in een ongedwongen sfeer. Het uitzicht is 360° mooi en oer-Hollands. Een inspirerende omgeving voor een vergadering, training, teambuilding, brainstorm of andere zakelijke bijeenkomst. De Breek ligt op nog geen 25 minuten vanaf Amsterdam en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Een aanrader! 

  • 9
   Door:

   Prachtige locatie, rust en ruimte. Vanuit ieder raam kijk je naar een schilderij van het mooie Noord-Hollandse Landschap. Eerlijke en heerlijke appeltaart, zo ook overige catering. Stoelen zouden wat comfortabeler kunnen als je een dag komt vergaderen.

  • 9
   Door:

   Nette, verzorgde locatie. Zeer goede catering. Vriendelijke bediening. Mooie buiten-natuur-locatie.

  • 8.5
   Door:

   Fantastische locatie voor vergaderingen met een klein gezelschap. Deze unieke plek in een groene polder 6.40 m onder NAP biedt een rustige en inspirerende omgeving voor teambuilding en brainstormsessies. Ook de catering wordt prima verzorgd.

  • 7.5
   Door:

   Midden in het polder. Prachtig en rustige sfeer. Dienstbaar en gezellig.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *