Ongestoord vergaderen op Texel

Texeltrips 't Swarte Schaap

, De Waal, Noord-Holland

Op het eiland Texel, ver weg van de dagelijkse hectiek, komt je team tot bloei in een zee van ruimte, rust en eindeloze vergezichten. 't Swarte Schaap is een duurzame vergaderlocatie in een unieke omgeving. In deze prachtig verbouwde boerenschuur voel je de inspiratie stromen en vergader je met een eindeloos uitzicht over het Texelse land. Kies voor een brainstorm op boomstammen rondom jullie zelfgemaakte vuur of neem plaats aan de ronde vergadertafel bij de houtkachel. Tussendoor kun je je hoofd leegwaaien in de Texelse natuur, genieten van een lekkere lunch of kiezen voor een anders-dan-anders teambuilding activiteit. Van harte welkom op Texel!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-50 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   De Waal, Noord-Holland
 •   Kleinschalige vergaderlocatie in een oase van rust
 •   Ver weg van de dagelijkse hectiek
 •   Tip: maak de overtocht per privéboot of Rib Boot
 •   Mogelijkheden voor trainingen op maat (ook incl. overnachting)
 •   8-uurs vergaderarrangement € 59,50 per persoon
 • Ongestoord vergaderen op Texel

  Heb je behoefte om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en stress? Even weg uit de jachtige wereld, naar een plek waar je nog echte stilte kunt horen? Waar de lucht nog zuiver is en je de geur van de jaargetijden kunt ruiken? Kom dan naar Texel, waar je ver weg van de dagelijkse drukte als team tot bloei kunt komen. Ervaar de stilte, de ruimte en de vergezichten en kom vol nieuwe inspiratie weer terug naar het vasteland. 

  Ver weg van de dagelijkse drukte

  Deze duurzame vergaderlocatie ligt midden in de natuur, ver weg van de dagelijkse drukte. In een prachtig verbouwde boerenschuur, met eindeloze vergezichten over het Texelse land, kun je samen met je team of collega's ongestoord aan de slag. De plek ademt inspiratie. Neem plaats op een boomstam in de vuurplaats voor een brainstorm rondom jullie zelfgemaakte vuur. Te koud om naar buiten te gaan? Geen probleem, binnen wordt de gezellige houtkachel opgestookt. Informeel op de loungebank of aan de ronde tafel: je kunt hier vergaderen zoals je zelf wenst. Voor vergaderingen is er plek voor 20 personen, presentaties zijn tot 50 personen mogelijk. 

  Uitwaaien in de Texelse natuur

  Het land rondom de boerderij nodigt uit om tijdens een intensieve brainstorm of vergadering uit te waaien en nieuwe ideeën op te doen. Bij terugkomst na een verfrissende wandeling kun je je vergadering vol nieuwe energie voortzetten. Tussendoor kan er een heerlijke Texelse lunch worden verzorgd, die buiten of binnen kan worden geserveerd. Ben je op zoek naar een actieve vergaderbreak of een inspirerende teambuilding activiteit, passend bij jullie bijeenkomst? Via 't Swarte Schaap kunnen diverse activiteiten worden verzorgd. 

  Trainen op Texel

  Indien gewenst kan er een bedrijfstraining worden verzorgd, afgestemd op jullie wensen. Niet doorsnee, maar onorthodox. Met programma’s op maat voor één dag tot een week of langer, eventueel inclusief overnachting. Voor teams van 2 tot 20 personen of meer. Verrassend, uitdagend en altijd met resultaat. Wil je meer weten over een training op Texel? Neem rechtstreeks contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

  Overtocht naar Texel met een privéboot of Rib Boot

  Tip: voor een unieke start van je vergadering kun je in Den Helder aan boord stappen van een privéboot die je naar Texel brengt. Op de boot maak je al direct kennis met de stilte en eindeloze vergezichten en met een beetje geluk spot je een zeehond. Aan boord staat er koffie voor je klaar en er is tijd om helemaal off site te gaan. Wil je je vergadering of brainstorm een boost geven en vol energie aan je bijeenkomst beginnen? Kies er dan voor om je per Rib Boot met 80 kilometer per uur over de Waddenzee naar het eiland te brengen. Een onvergetelijke kick off! 

  Vergaderen en overnachten?

  Vergaderen en overnachten op Texel? Voor meerdaagse bijeenkomsten werkt 't Swarte Schaap samen met Nieuw Leven Texel, een luxe groepsaccommodatie met 18 slaapkamers op ca. 2,5 kilometer afstand. Na een dag vergaderen of teambuilden kun je heerlijk overnachten in een luxe slaapkamer met uitzicht op het Texelse land. Van harte welkom! 

  • 10
   Door:

   Ik was op zoek naar een leuke activiteit buiten in de natuur (in februari) voor het hele gezin om mijn 70ste verjaardag te vieren.

   Ik zag bij TexelTrips de BushCraft activiteit, waarvan de beschrijving me erg aansprak.

   Ik zag ook Outdoor Cooking, waarbij je buiten op het vuur eten maakt en waar dan ook de Bushcraft technieken worden toegepast.

   Dat leek me nog leuker, vooral omdat onze kinderen erg van koken houden en ik van vuur maken (en ik ben niet enige in het gezin)..

   Ik was eventjes bang dat onze jongste kleinkinderen van 6 jaar er te klein voor waren, maar Annemarie stelde me gerust.

   En wat hebben we genoten, van het vuur, de leuke locatie, de relaxte manier waarop de volwassenen en de kinderen werden benaderd.

   Een van de kinderen vroeg bij aankomst 'Gaan we ook marshmallows op het vuur roosteren?' en het antwoord was 'Als jullie dat willen, doen we dat!' Een perfecte start!

   Iedereen vond het leuk en de tijd vloog om. We hebben de Verdronken kip die buiten was gekookt binnen bij het haardvuur gegeten: super lekker en super gezellig!!

   De kinderen kregen pannenkoeken en ook hun volgende verzoek 'Gaan we die buiten bakken?' werd positief beantwoord: het werden heerlijke pannenkoeken!

   Kortom een gezellige verjaardag met het hele gezin waarbij iedereen genoten heeft, beter hadden het niet kunnen worden!

   Hulde voor Annemarie en Erk!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *