Vergaderen en overnachten op Texel

De Krim Texel

, De Cocksdorp, Noord-Holland

Zodra je van de boot afkomt, ervaar je direct dat unieke eiland-gevoel: rust, ruimte en ontspanning. De perfecte omstandigheden voor een succesvolle vergadering, training, teambuilding, congres of ander zakelijk event. De nieuwe evenementenhal biedt volop mogelijkheden voor grote groepen tot 1400 personen. Kleinere gezelschappen kunnen in de sfeervolle vergaderruimtes terecht. Voor iedereen kan in een overnachting worden voorzien. Vergaderen en overnachten met dat unieke eiland-gevoel op Texel, een onvergetelijke beleving!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-1400 personen
 •   432 kamers
 •   1188 bedden
 •   De Cocksdorp, Noord-Holland
 •   Nieuwe evenementenhal met mogelijkheden tot 1400 personen
 •   Vergaderen en overnachten voor kleine en grote groepen
 •   Multifunctioneel en flexibel
 •   Vast aanspreekpunt
 •   Catering op hoog niveau
 • Vergaderen en overnachten op Texel

  Texel is een hele bijzondere én aantrekkelijke bestemming voor een meerdaagse heisessie, training, vergadering, teambuilding of bedrijfsuitje. Tijdens de korte reis met de boot ontstaat er letterlijk en figuurlijk afstand tot de drukte van alle dag: een goed uitgangspunt voor uw bijeenkomst! Tel daarbij op het unieke eilandgevoel én de vele mogelijkheden om het nuttige met het aangename te combineren en u weet dat u de perfecte locatie heeft gevonden. Of u nu wilt vergaderen met de voeten in het zand of in een comfortabele vergaderzaal, De Krim Texel regelt het voor u. U overnacht in comfortabele hotelkamers, luxe villa’s of ingerichte tenten, net wat het beste past bij het doel van uw bijeenkomst. Het team van De Krim Texel helpt u graag met het samenstellen van een onvergetelijke beleving en succesvolle sessie!

  Uw evenement met overnachting op Texel

  Verras uw medewerkers en/of relaties door uw volgende event op dit prachtige eiland te organiseren. Een slim samengesteld programma, de uitstekende faciliteiten en goede service zorgen dat u onbezorgd kunt werken aan uw doelen. De prachtige omgeving werkt inspirerend en ontspannend, zeker als u kiest voor een afwisselend programma met leuke Texelse activiteiten en een overnachting. Na afloop keert iedereen geïnspireerd, opgeladen en vol nieuwe energie terug naar huis. 

  Vergaderen op Texel

  Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp biedt alle faciliteiten die nodig zijn voor een goed georganiseerde vergadering. Alle vergaderfaciliteiten zijn aanwezig en er is een uitstekende internetverbinding. De rustig gelegen vergaderzalen kunnen gekoppeld worden en zijn dus altijd passend te maken voor uw gezelschap. Het chique theater vormt een uitstekende basis voor plenaire bijeenkomsten of het werken in subgroepen. Er zijn volop mogelijkheden tot variatie en inspiratie in het programma, bijvoorbeeld middels activiteiten op het strand of in de duinen.

  Congres op Texel

  Door de luxe Evenementenhal op Vakantiepark de Krim zijn ook de mogelijkheden voor een congres op Texel ongekend. De gloednieuwe multifunctionele hal biedt ruimte voor maximaal 1400 personen en is van alle luxe en de nieuwste technische snufjes voorzien. Hierdoor is het mogelijk om een intieme sfeer te creëren of er juist een groot spektakel van te maken. Uiteraard behoren ook meerdaagse congressen tot de mogelijkheden.

  Bedrijfsfeest met overnachting op Texel?

  Een jubileum of speciale gelegenheid? Een spetterend bedrijfsuitje of personeelsfeest? De Krim Texel organiseert al vele jaren bedrijfsuitjes van 25 tot ruim 1000 personen, zowel dagprogramma’s als meerdaagse bedrijfsuitjes. Door de ruime keuze aan accommodaties, groepsactiviteiten, horeca-mogelijkheden én een spectaculaire evenementenhal wordt elk bedrijfsuitje gegarandeerd een succes! Wij maken een passend bedrijfsuitje gebaseerd op uw budget.

  Combineer met unieke (groeps)activiteiten

  Er zijn volop mogelijkheden tot variatie in het programma van uw bijeenkomst. Of u nu op zoek bent naar educatieve, actieve, rustgevende of grensverleggende activiteiten, Texel heeft het allemaal. Van golfclinic tot garnalen vissen, wadlopen, raften, mountainbiken, solextour of excursie naar de bierbrouwerij! Bekijk hier nog meer activiteiten

  Ervaren team staat voor u klaar

  Het team van De Krim Texel heeft jaren ervaring met de organisatie van evenementen voor 25 tot 1400 personen. Door de ruime keuze aan zalen, overnachtingsmogelijkheden, (teambuilding)activiteiten en catering is er altijd een passende oplossing voor ieder evenement. U bent van harte welkom op Texel voor een vrijblijvende afspraak; een uitstekende kans om de sfeer te proeven, mogelijkheden te bekijken en uw wensen door te spreken! Komt het u beter uit dat wij bij u langs komen, dan kan dat natuurlijk ook.

  De reis naar Texel

  Binnen slechts 1 tot 2 uur rijdt u vanuit de Randstad naar Den Helder. Vanuit Den Helder heeft u een snelle verbinding naar Texel: in 20 minuten varen de deelnemers naar het eiland. Vanaf de boot rijdt u met de auto in 15 minuten naar Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Uiteraard kan er ook voor passend vervoer gezorgd worden. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *