Heisessie in de Randstad

Landgoed de Olmenhorst

, Lisserbroek, Noord-Holland

Dit prachtige landgoed in de Randstad is een eeuwenoud fruitteeltbedrijf waar biologisch fruit wordt geteeld. Je vindt er niet alleen duizenden appel- en perenbomen maar ook historische boerderijen waar o.a. vergaderlocaties in gevestigd zijn. Deze bijzondere vergaderlocaties liggen verspreid over het landgoed en hebben allen een eigen, unieke sfeer. Vanwege de ruimte buiten is de capaciteit ook te vergroten door het neerzetten van allerlei soorten tenten. Dit landgoed is een oase in de Randstad, zodra je de oprijlaan opdraait waan je je in een andere wereld. Door de unieke ligging tussen Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag is een heidag ineens om de hoek!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-450 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Lisserbroek, Noord-Holland
 •   Een oase van rust in de Randstad
 •   Mooie vergaderlocaties op het landgoed
 •   Unieke vergaderbreaks w.o. kookworkshop, appels plukken of schapendrijven
 •   Mogelijkheden voor kleine bijeenkomsten tot grote evenementen
 •   8-uurs vergaderarrangement v.a. € 65,00 p.p.
 • Vergaderen op een uniek landgoed in de Randstad

  In het hart van de Randstad, op steenworp afstand van Noordwijk, vind je deze bijzondere vergaderlocatie. Dit landgoed is een eeuwenoud fruitteeltbedrijf waar biologisch fruit wordt geteeld. Je vindt er niet alleen duizenden appel- en perenbomen, maar ook historische boerderijen waar vergaderlocaties, een landgoedwinkel, het Appelcafé met terras en diverse ateliers in gevestigd zijn. Hier, temidden van dit verstedelijkte gebied, vind je een overwachte oase van rust. Zodra je de statige oprijlaan opdraait waan je je in een andere wereld... 

  Alle ingrediënten voor een unieke heisessie

  Een heisessie in de Randstad, het bestaat echt. Stel je eens voor: temidden van duizenden appel- en perenbomen loop je via een verhard pad naar het Boshuis. Daar word je bij een knisperende houtkachel ontvangen met koffie, thee en appeltaart uit de boomgaard. Dit charmante houten huis ligt midden in de boomgaard, de houten vloer en balken maken het interieur warm, terwijl het ook heerlijk licht is. Tussen de middag geniet je binnen of - als het weer het toelaat - buiten van een heerlijke lunch met seizoensproducten en uiteraard veel fruit uit de eigen boomgaard. Gedurende het verblijf staat de locatie exclusief tot jullie beschikking en zijn er geen andere gasten aanwezig. Afsluiten met een kookworkshop, barbecue, Italiaans diner, festival tussen de perenbomen of appels en peren plukken in de boomgaard; het behoort hier allemaal tot de mogelijkheden.

  Inspirerende vergaderlocaties

  De aantrekkelijke sfeer van het landgoed wordt mede bepaald door de karakteristieke gebouwen, die verspreid staan over het landgoed. Voor iedere bijeenkomst is er een locatie die perfect bij jullie wensen past. Bijgaand een overzicht van de locaties:

  Het Boshuis: 10 tot 150 personen
  Een bijzondere locatie midden in de perenboomgaard.

  La Campagne Paviljoen: voor kleine groepen tot en met zeer grote gezelschappen
  Een flexibele ruimte voor partijen

  Het evenemententerrein
  Voor grote binnen- en buitenpartijen.

  Het Lokaal: 2 tot 25 personen
  Gezellig gelegen, voor kleine tot middelgrote groepen.

  Stijlkamer Groene Villa: 2 tot 8 personen
  Zeer stijlvolle vergaderruimte

  Oase in de Randstad

  Een groene oase in de Randstad waar je frisse lucht, rust en ruimte vindt. De verschillende seizoenen bieden je telkens een unieke beleving en mogelijkheden voor een andere mindset. Denk bijvoorbeeld eens aan samen fruit plukken in de boomgaard, het planten van een bedrijfsboom, een rondleiding over het landgoed of één van onderstaande (teambuilding)activiteiten georganiseerd door BuitenBusiness:

  Voor nog meer inspirerende teambulidingactiviteiten en vergaderbreaks, kijk op onze activiteitenpagina. Naast de vergaderlocaties zijn op het landgoed ook diverse winkels, ateliers en bedrijven gevestigd. In samenwerking met deze ateliers kunnen diverse creatieve workshops en activiteiten aangeboden worden, zoals een kookworkshop, workshop appeltaart maken met appels uit de boomgaard, bonbons maken, schilderen op zijde of kaarsen maken. 

  Genieten in alle seizoenen

  Niet alleen in de lente, zomer en herfst is het goed toeven op het landgoed. Ook in de winter is het landgoed één en al sfeer met een vergadering rond de openhaard, een kerstdiner met een spoom rond de vuurkorf of allerlei kerstactiviteiten in de schuur van de Monumentale boerderij. Bepakt met zelfgemaakte kaarsen, tarte tatin, een beschilderd ontbijtbord of een zelf uitgekozen kerstboom verlaten jullie gasten door een met fakkels verlicht pad het sfeervolle landgoed. Een unieke ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden! 

  Ligging van deze bijzondere vergaderlocatie in de Randstad:

  Deze sfeervolle vergaderruimtes liggen midden in de natuur op een landgoed in Lisserbroek, op een steenworp afstand van Noordwijk. Lisserbroek ligt tussen Haarlem en Leiden en is goed bereikbaar vanuit de hele Randstad. Zo is een heisessie in de Randstad ineens wel heel dichtbij. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *