De Groene Duinen

De Groene Duinen

, Naarden, Noord-Holland

Villa De Groene Duinen opent haar deuren voor zakelijke groepen! Een unieke vergaderlocatie midden in een beschermd natuurgebied aan het Gooimeer en toch op korte afstand van Utrecht en Amsterdam. Vanuit de glazen vergaderruimte kijk je uit over het omringende landschap. Deze prachtige villa beschikt over meerdere ruimtes en staat helemaal privé tot jullie beschikking, er zijn geen andere gasten aanwezig. Rust, ruimte en privacy zijn hier verzekerd.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-20 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Naarden, Noord-Holland
 •   Moderne en stijlvol ingerichte villa
 •   Midden in een beschermd natuurgebied
 •   Meerdere ruimtes beschikbaar
 •   De hele villa voor jullie zelf, geen andere gasten
 •   Unieke locatie tussen Amsterdam en Utrecht
 • De Groene Duinen

  Vergaderen bij De Groene Duinen is een beleving! Deze unieke vergaderlocatie ligt midden in een beschermd natuurgebied in Naarden. Tijdens de vergadering kan het zomaar gebeuren dat een ree voorbij het grote raam wandelt. Rust, ruimte en privacy zijn hier verzekerd, ondanks dat Amsterdam en Utrecht zich op korte afstand bevinden. Hier verblijven jullie in je eigen groene privé-bubbel, tijdens jullie verblijf zijn er geen andere gasten.

  Geweldig uitzicht over het Gooimeer

  De Groene Duinen is een moderne en stijlvol ingericht villa op een unieke plek in de Randstad. De vergaderkamer bevindt zich in een grote glazen ruimte, waardoor je rondom geniet van een geweldig uitzicht over het Gooimeer en omringend groen. De ruimte is geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten zoals heidagen, vergaderingen, board meetings, teamsessies, presentaties en andere zakelijke bijeenkomsten. Naast de vergaderruimte staat ook de rest van de villa tot jullie beschikking. Er is een lobby, een gezellige kamer met open haard, een dakterras en een prachtige tuin. Uiteraard zijn alle benodigde vergaderfaciliteiten aanwezig.

  De hele villa voor jullie zelf

  De villa beschikt over meerdere ruimtes die allemaal tot jullie beschikking staan. In de vergaderruimte kun je terecht met een gezelschap tot maximaal 20 personen. De kamer met open haard is een fijne plek voor een informeel gesprek tussendoor en de lobby nodigt uit om jullie dag met een borrel af te sluiten. Er is zelfs een dj-set aanwezig, zodat een gezellig feestje ook tot de mogelijkheden behoort.

  Eten en drinken

  Jullie meeting wordt geheel op maat ingericht. Bij aankomst staat er verse koffie en thee voor jullie klaar en voor de lunch wordt er gewerkt met biologische producten. Geef jullie wensen door en gastvrouw Ilona maakt er een feestje van.

  Vergaderbreaks en teambuilding activiteiten

  Villa De Groene Duinen ligt midden in een beschermd natuurgebied. Direct vanuit de villa loop je een bosrijk gebied in waar je heerlijk kunt wandelen. Er leven hier volop reeën en vossen, de kans dat je wat tegenkomt is groot. De grote tuin rondom de villa is uitermate geschikt voor een actieve vergaderbreak. Via BuitenBusiness kunnen tal van inspirerende activiteiten worden verzorgd, waardoor de buitenbeleving op deze unieke locatie nog verder versterkt wordt.

  Waar ligt vergaderlocatie De Groene Duinen?

  Villa De Groene Duinen ligt in een beschermd natuurgebied in Naarden, aan het Gooimeer. De villa ligt in de driehoek Amsterdam - Utrecht - Amersfoort en is binnen enkele minuten te bereiken vanaf de A-1. Vanuit alle richtingen is deze vergaderlocatie goed aan te rijden en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *