Nautisch Kwartier, luxe vergaderlocatie in Huizen

Fletcher Hotel Nautisch Kwartier

, Huizen, Noord-Holland

Nautisch Kwartier ligt direct aan het Gooimeer, aan de kop van de Oude Haven. Deze luxe vergaderlocatie in Huizen beschikt over verschillende multifunctionele vergaderzalen, allen ingericht met moderne audiovisuele middelen. De grote zaal is uitermate geschikt voor grootschalige presentaties, terwijl de kleinere discussieruimtes tevens bruikbaar zijn als break-outrooms. Verblijf je een paar dagen voor een meerdaagse bijeenkomst, maak dan gebruik van de licht ingerichte werkruimtes. Vooraf, tussendoor of na afloop van je meeting zorgt het professionele team ervoor dat het je in culinair opzicht aan niets ontbreekt. Overnachten? Dit hotel heeft 80 comfortabele kamers beschikbaar. Een uitstekende nachtrust wordt gegarandeerd. Alle reden dus om te kiezen voor het Nautisch Kwartier in Huizen!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-500 personen
 •   80 kamers
 •   150 bedden
 •   Huizen, Noord-Holland
 •   Luxe vergaderlocatie aan het water
 •   Uitstekende audiovisuele middelen
 •   Overnachten in luxe hotelkamers
 •   Gelegen in een haven aan het Gooimeer
 •   Gratis parkeren en overal WiFi in het hotel
 • Fletcher Nautisch Kwartier

  Fletcher Nautisch Kwartier is een inspirerende en luxe vergaderlocatie in Huizen (NH). Direct gelegen aan het Gooimeer, op de kop van de Oude Haven je kan je geen fijnere locatie wensen. De gezellige nautische sfeer wordt hier volop beleefd! Er is genoeg ruimte voor een teambuilding activiteit of een vergaderbreak op het land óf op het water! Laat je verrassen door de mogelijkheden en maak je verblijf zo (ont)spannend, uitdagend of sportief als je wenst. Het professionele en enthousiaste team staat voor je klaar om jouw dag tot een succes te maken! Voor wie meerdere dagen wil verblijven beschikt het hotel over 80 luxe kamers. Je bent verzekerd van een prettig verblijf bij Fletcher Nautisch Kwartier in Huizen.

  Moderne multifunctionele vergaderzalen

  Zoek je naar een geschikte vergaderlocatie in Huizen dan is Fletcher Hotel Nautisch Kwartier the place to be! Er zijn 10 multifunctionele vergaderzalen beschikbaar, allen voorzien van moderne audiovisuele apparatuur. Ideaal voor een heisessie, vergadering, training, presentaties, maar er is ook genoeg ruimte voor congressen, beurzen, recepties of een personeelsevent. De zalen zijn verschillend van grootte, in totaal hebben zij een capaciteit voor 500 personen. Het enthousiaste team staat graag voor je klaar, zodat jullie kunnen focussen op de bijeenkomst. Natuurlijk ben je altijd overal beschikbaar in het hotel, want er is overal gratis WiFi.

  Nautische teambuilding en méér

  Met een teambuilding activiteit bereik je nóg meer succes met je team. Bij Fletcher Hotel Restaurant Nautisch Kwartier zijn heel veel mogelijkheden tot vergaderbreaks, zowel op het land als op het water. Denk aan varen met een sloep of een opzwepende bootcamp aan de waterkamp. Wist je dat BuitenBusiness ook een aantal spectaculaire activiteiten op deze locatie kan verzorgen? Een greep uit het assortiment:

  Meer activiteiten, informatie en reviews vind je op de website

  Culinair genieten

  Tussen het vergaderen door of na afloop kan je uiteraard ook lunchen of dineren. Laat je bij het restaurant heerlijk culinair in de watten leggen terwijl je geniet van het prachtige uitzicht over het Gooimeer. Alle gerechten worden door de chef-kok bereid met eerlijke en pure ingrediënten van Hollandse bodem.

  Vergaderen en overnachten

  Dit luxe hotel voorziet in 80 hotelkamers, waarvan 4 moderne suites. In de luxe kamers, voorzien van airco, zithoek en eigen badkamer geniet je van goede nachtrust.

  Waar ligt Fletcher Hotel Nautisch Kwartier?

  Fletcher Hotel Nautisch Kwartier ligt in Huizen aan het Gooimeer. Door de centrale ligging is het hotel snel en gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg (A1, A27 en de A6). Parkeren is gratis.

  • 8.5
   Door:

   Prima service. Ik vroeg een offerte op zeer korte termijn en dat was gelukkig nog mogelijk. De zaal was prima verzorgd, evenals de break en de lunch. Het was een aangename omgeving. De zaal was van alle gemakken voorzien. Zeker waard om nog een keer terug te komen.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *