Vergaderen op Landgoed Hilverbeek

Landgoed Hilverbeek

, ‘s Graveland, Noord-Holland

Teamsessie, vergadering, workshop, brainstormsessie of presentatie op een centraal gelegen inspirerende locatie? Kies dan voor landgoed Hilverbeek, een indrukwekkend landhuis aan de rand van een prachtig bos. De mogelijkheden zijn hier eindeloos én je vertrekt altijd met een voldaan gevoel en een bijzondere herinnering. In deze stijlvolle, historische omgeving zijn rust en ruimte bepalend. De locatie heeft een intiem en exclusief karakter. Het landhuis ligt op slechts 20 minuten van Amsterdam.

          Luxe locatie
 •   0-8 personen
 •   4 kamers
 •   0 bedden
 •   ‘s Graveland, Noord-Holland
 •   Prachtig landhuis op eeuwenoud landgoed
 •   Meerdere sfeervolle vergaderruimtes
 •   Geschikte ruimte voor ieder gezelschap
 •   Rust, ruimte en privacy
 •   Landelijk vergaderen op korte afstand van Amsterdam en Utrecht
 • Landgoed Hilverbeek in 's Graveland

  Landgoed Hilverbeek is een verrassende buitenplaats in 's Graveland met haar open weilanden en dichte bossen. Natuurmonumenten kreeg deze unieke buitenplaats al in 1933 in handen waardoor veel oude elementen bewaard zijn gebleven. Landgoed Hilverbeek ligt tussen Hilversum en ‘s-Graveland in een gebied dat rond 1634 werd ontgonnen. Het 17e eeuwse landhuis wordt op verzoek beschikbaar gesteld voor exclusieve zakelijke meetings. Je verblijft hier in volledige privacy.

  Vergaderen op Landgoed Hilverbeek

  Het landhuis is de plek waar de vergadering, teambuilding of andere zakelijke meeting plaatsvindt. Er zijn verschillende sfeervol ingerichte ruimtes beschikbaar die flexibel in te richten zijn. Uiteraard zijn alle moderne vergaderfaciliteiten aanwezig en kan de catering worden verzorgd.

  De vergaderruimtes

  Er zijn verschillende vergaderruimtes te huur, ieder in een geheel eigen stijl:
  De Salon: een stijlvolle gedistingeerde zaal. Tot 14 personen.
  De Haardkamer: een warme kamer in Italiaanse stijl. Tot 4 personen.
  Het Kantoor: een zakelijke omgeving. Tot 6 personen
  Het Zomerterras: een werkplek in het groen. Tot 8 personen

  De ruimtes kunnen per dagdeel of hele dag worden gehuurd. Verblijf geschiedt altijd op exclusieve basis, waardoor volledige privacy kan worden gegarandeerd. De tarieven zijn inclusief Wifi, onbeperkt koffie, thee en water. Overige catering wordt in overleg besproken. 

  Vergaderbreaks en teambuilding activiteiten

  Landgoed Hilverbeek biedt een landelijke, bijzondere omgeving en is zeer geschikt voor een bijzondere meeting. De bosrijke omgeving nodigt uit voor een frisse neus tussendoor, op verzoek zijn wandelroutes beschikbaar. Wil je liever een actieve vergaderbreak, denk dan eens aan de volgende mogelijkheden:

  Voor nog meer inspirerende activiteiten, zie onze pagina met vergaderbreaks. 

  Landgoed van Natuurmonumenten

  Het landgoed maakt onderdeel uit van de ’s Gravelandse buitenplaatsen die in beheer zijn van Natuurmonumenten. De landgoederen staan bekend om hun boeiende cultuurhistorie die teruggaat tot de 17e eeuw. In de lente en zomer kan je tijdens het wandelen genieten van de bloemenpracht op de buitenplaatsen van ’s Graveland. In de winter vormen de landhuizen met omliggende parkbossen een prachtig stilleven.

  Waar ligt Landgoed HIlverbeek?

  Landgoed Hilverbeek ligt in 's Graveland, tussen Hilversum en Bussum. Een unieke vergaderlocatie, centraal gelegen, op slechts 20 minuten vanaf Amsterdam en Utrecht. Hier kan je landelijk vergaderen op korte afstand van de Randstad. Het landhuis is met de auto uitstekend bereikbaar via de A-1, A-2 of A-27. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Met het openbaar vervoer is deze unieke vergaderlocatie bereikbaar via het treinstation in Bussum of Hilversum.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *