Het Witte Huis

Finley Het Witte Huis

, Loosdrecht, Noord-Holland

Een prachtige, rietgedekte villa. Stijlvol en exclusief. Een adembenemend uitzicht. Rust en ruimte. De perfecte plek voor je meeting, direct aan de Loosdrechtse Plassen.

          Luxe locatie
 •   0-350 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Loosdrecht, Noord-Holland
 •   Nummer één locatie van Nederland
 •   Stijlvol en exclusief
 •   Ligging aan de Loosdrechtse Plassen
 •   Uitwaaien op het water
 •   Hele dag vergaderen vanaf € 63,00 p.p.
 • Het Witte Huis

  Het Witte Huis in Nieuw Loosdrecht is een bijzondere locatie voor een besloten meeting, een exclusieve bijeenkomst of een unieke presentatie. De recent gerestylde, rietgedekte designvilla beschikt over een buitenterras, een eigen jachthaven en een prachtig uitzicht over het water. En hadden we al gezegd dat dit één van de mooiste locaties is die wij ooit hebben gezien?!

  Design meubels, openslaande deuren en waanzinnig uitzicht

  De riante villa beschikt over twee vleugels, stijlvol gedecoreerd met design meubels, een trendy bar en openslaande deuren naar het schitterende terras aan het water. Op de eerste etage tref je ‘The Library’, welke uitermate geschikt is voor een vergadering, training of presentatie. De ruimte is voorzien van de meest moderne technieken, zoals een groot LCD scherm en een uitgebalanceerd licht- & geluidplan. Het prachtige uitzicht draagt bij aan een prettige, unieke werksfeer. Achter het Witte Huis bevindt zich The Inspirational View. Deze ruimte is letterlijk boven het water gebouwd en biedt een spectaculair uitzicht over de Loosdrechtse Plassen. 

  Snelle boot of ouderwetse schaatsen?

  Grenzend aan de villa vind je een strakke tuin en een heerlijk terras. Hier geniet je met mooi weer van een (wederom) waanzinnig uitzicht over het water, waar de meest schitterende zeilboten langsvaren. In de winter komt het warme wintergevoel je tegemoet, terwijl schaatsers over de bevroren plassen schaatsen. Kun je de aanblik op al dat water echt niet weerstaan? Dan leggen ze hier graag een sloep of snelle boot voor jou klaar, met of zonder schipper!

  Exclusief, informeel en huiselijk

  Het professionele team van deze unieke locatie weet precies wat nodig is voor het succesvol slagen van jouw bijeenkomst. Zij denken dan ook graag met je mee over de invulling van jouw event. Zo zijn de ruimtes in het Witte Huis geheel naar eigen wens in te richten, wordt er een optimale privacy gegarandeerd en kan er eventueel extra beveiliging worden ingeschakeld. Maar ook het maken van een entree per helikopter, motorjacht of limousine behoren tot de mogelijkheden... Uiteraard is elke meeting te combineren met een borrel, lunch, diner of een ontbijt. Besloten en exclusief, of juist informeel en huiselijk… Niets is te gek, alles is mogelijk. 

  Spectaculaire en inspirerende vergaderbreaks

  Het Witte Huis beschikt over een eigen jachthaven, waar spraakmakende boten liggen aangemeerd. Met deze boten is het mogelijk jouw gasten een exclusieve aanvulling te bieden met betrekking tot een inspirerende vergaderbreak, een spectaculaire afsluiting of een transfer. Tevens is het mogelijk om op deze locatie diverse activiteiten te organiseren, zoals:

  Kijk voor meer inspirerenden teambuilding activiteiten op onze activiteitenpagina

  Waar ligt het Witte Huis?

  Het Witte Huis is centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht, aan de Loosdrechtse Plassen in Loosdrecht (provincie Noord-Holland). Bij het Witte Huis zelf kun je gratis parkeren. 

  • 9.5
   Door:

   We hadden gisteren onze vergadersessie bij Finley in Loosdrecht. Mijn collega's waren net zo enthousiast over de locatie als ik de vorige keer was! We werden goed ontvangen en hebben genoten van de lekkere lunch. Deze stond mooi geserveerd buiten de vergaderruimte.

   Hartelijk bedankt voor de geweldige verzorging. Iedereen was erg tevreden, maar ik geloof dat dat al duidelijk was. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet vaak meemaak dat alles zo goed verzorgd is. De locatie is erg mooi en het hospitality team weet wat ze doen en geeft een persoonlijke tint. Dank jullie wel!

  • 9.5
   Door:

   De juiste locatie voor exclusieve events aan het water van de Loosdrechtse plassen. Serviceniveau is uitstekend.

  • 9.5
   Door:

   Finley 'Het Witte Huis biedt een goede mogelijkheid voor heidagen of brainstormsessies. In de omgeving van de randstad zo'n buitenplek te vinden is uniek en daardoor inspirerend. Kortom een aanrader! De brainstorm was een groot succes! Mede door de locatie en de lekkere hapjes.

  • 9.5
   Door:

   Finley is meer dan alleen een fantastische locatie. Het team van Finley is behalve professioneel en pro-actief ook erg meedenkend. Dankzij het team van Finley hebben wij een onvergetelijke huwelijksdag ervaren waar we nog steeds heel erg gelukkig op terugkijken. Bij elkaar hadden wij tegen de 300 gasten en ondanks dat wij geen ceremonie meester hadden heeft het team van Finley alles perfect geregeld. Het Finley team is naar onze mening blind te vertrouwen. Het eten is van topklasse. Tot nu toe krijgen we enorme complimenten over het amuse diner dat geserveerd werd. Chefkok Dave is een absolute perfectionist. Kortom, een betere partner dan Finley voor het creëren voor een onvergetelijke dag kun je niet vinden. In combinatie met de locatie van het huis aan het water in een prachtige haven is Finley absoluut een van de beste in Nederland.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *