Meijer aan Zee, uniek strandpaviljoen in Zandvoort

Strandrestaurant en Paviljoen Meijer aan Zee

, Zandvoort, Noord-Holland

Vergaderen met je voeten in het zand bij Meijer aan Zee. Dit sfeervolle strandpaviljoen in Zandvoort is zeer geschikt voor een besloten vergadering, teambuilding, training of andere zakelijke bijeenkomst. Het strandpaviljoen en bijbehorende strand zijn besloten en niet toegankelijk voor andere gasten. Er is een flexibel in te delen vergaderruimte, voorzien van alle vergaderfaciliteiten. Een binnen- en buitenbar, sfeervolle veranda, comfortabele loungebanken en gezellige open haard maken het plaatje compleet. Voor het terras ligt het bijbehorende privé-strand waar verschillende teambuildingactiviteiten en vergaderbreaks plaats kunnen vinden. En hoe fijn is het om een intensieve vergaderdag af te kunnen sluiten met een barbecue aan het strand?

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-500 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Zandvoort, Noord-Holland
 •   De hele locatie voor jezelf, geen andere gasten
 •   Gelegen aan een privé-strand in Zandvoort
 •   Sfeervol en huiselijk ingericht
 •   Heel veel activiteiten mogelijk
 •   8-uurs vergaderarrangement € 48,50 p.p.
 • Meijer aan Zee

  Meijer aan Zee verwelkomt jaarlijks tientallen grote en kleine bedrijven voor uiteenlopende activiteiten in en rondom het sfeervolle strandpaviljoen. De relaxte omgeving, frisse lucht en het prachtige uitzicht maken het strand tot een inspirerende locatie voor een vergadering, presentatie of teambuilding activiteit. Meijer Aan Zee is een besloten locatie, dit betekent dat je de locatie helemaal voor jezelf hebt en niet toegankelijk is voor andere gasten. Meijer aan Zee beschikt over een eigen privé-strand, perfect voor een teambuildingactiviteit tussendoor. 

  Sfeervol strandpaviljoen in Zandvoort

  Naast Strandrestaurant Meijer aan Zee ligt Paviljoen Meijer aan Zee, direct aan een fijn stukje privé-strand in Zandvoort. Strandpaviljoen Meijer aan Zee is compleet ingericht voor zowel grote als kleine groepen en beschikt over een eigen bar en verschillende vergaderfaciliteiten. De ruimte is door middel van een flexibele wand kleiner en groter te maken. Je kunt hier terecht voor een besloten diner (vanaf 15 pers.), maar ook voor een knallend feest van wel 500 personen. Het is geheel omringd door een sfeervolle veranda en op het voorgelegen besloten terras tref je een cocktail/buitenbar, gezellige statafels en fijne loungebanken. Het paviljoen is besloten en niet toegankelijk voor andere gasten.

  Vergaderen met je voeten in het zand

  In de zomer vergader je heerlijk buiten op het charmante terras met haar comfortabele loungebanken of natuurlijk gewoon op het strand, met je voeten in het zand. Op de wat frissere dagen is binnen behaaglijk warm bij de open haard. De ruimte is sfeervol ingericht en vanaf de veranda heb je een prachtig uitzicht op de zee. Wifi, beamer, scherm, whiteboard en flipover zijn uiteraard aanwezig. De zaal van 180m2 groot is dmv een flexibele wand in iedere gewenste opstelling in te delen. Ook voor de inwendige mens wordt zeer goed gezorgd. Een leuk idee is om een intensieve vergaderdag ontspannen af te sluiten met een barbecue op het strand.

  Teambuilding op privé-strand

  Voor het terras ligt het bijbehorende privéstrand van Meijer aan Zee, een perfecte plek voor een inspirerende teambuilding activiteit. Via Meijer aan Zee kunnen tal van strandactiviteiten georganiseerd worden, informeer naar de mogelijkheden. Via BuitenBusiness kunnen diverse vergaderbreaks georganiseerd worden zoals:

  Kijk hier voor nog meer inspirerende vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten of vraag direct een offerte aan bij Meijer aan Zee.

  Waar ligt Meijer aan Zee?

  Meijer aan Zee ligt in Zandvoort, strandpaviljoen 16 bij strandafgang de Favauge. Deze inspirerende locatie is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, vanaf het treinstation is het 3 minuten lopen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, maar parkeren is hier niet gratis.

  • 10
   Door:

   Hoewel het strandseizoen bijna voorbij was werden wij prima ontvangen en uitstekend verzorgd. Het weer zat gelukkig mee en wij hebben zelfs nog buiten genoten van het zonnetje (en dat in oktober!).

   Meijer aan Zee is de perfecte locatie, het station is echt op loopafstand. Zelf had ik een overnachting geboekt in het Palace hotel direct boven Meijer gelegen.

   Het eten was echt super verzorgd, veel keuze en ook rekening gehouden met de allergieën van een aantal collega's.

   Kortom voor een nieuwe energie is dit een absolute aanrader. Wij hebben alweer geboekt voor volgend jaar, tot maart!

  • 10
   Door:

   Het was even spannend wat het weer ging doen, maar gelukkig was de ochtend toen we binnen zaten regen en de middag zon en hebben wij heerlijk gelunched op het privé terras! Goede verzorging en ruime keuze met de lunch. Wat fijn dat het een afgesloten stuk is en wij met onze meeting zonder stoorzenders konden voortzetten.

   Er was aan alles gedacht en in de rust pauzes hebben wij genoten van het strand en wat er bij kwam/hoort.

   Wij hebben heerlijk met een clubje nog nagenoten en wat gegeten, wat dat was te verleidelijk hier!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *