Welkom in de wereld die Duin & Kruidberg heet

Landgoed Duin & Kruidberg

, Santpoort-Noord, Noord-Holland

Duin en Kruidberg behoort terecht tot onze favorieten. Eén van de mooiste en meest bijzondere locaties voor meerdaagse trainingen en vergaderingen in Nederland. Een unieke mix van authentieke stijlsalons en moderne, eigentijdse ruimtes. Historie en traditie, gecombineerd met de nieuwste snufjes op vergadergebied. Midden in de natuur, maar toch goed bereikbaar vanuit de Randstad. En last but not least: heel veel gratis parkeergelegenheid!

          Luxe locatie
 •   0-400 personen
 •   75 kamers
 •   127 bedden
 •   Santpoort-Noord, Noord-Holland
 •   Eén van de mooiste locaties in Nederland
 •   Stijlsalons en modern conferentiecentrum
 •   75 prachtige gastenkamers
 •   Restaurant op de Beletage van het Landhuis
 •   Centrale ligging nabij Amsterdam
 • Duin en Kruidberg

  Duin & Kruidberg behoort tot één van de mooiste en meest bijzondere locaties in Nederland. Een unieke mix van authentieke stijlsalons en moderne, eigentijdse ruimtes. Historie en traditie, gecombineerd met de nieuwste snufjes op vergadergebied. Midden in de natuur, maar toch goed bereikbaar vanuit de Randstad. En last but not least: heel veel gratis parkeergelegenheid!

  De historie

  Duin & Kruidberg is een landgoed met een rijke historie. De heer Jacob Theodoor Cremer heeft het huidige Duin & Kruidberg gemaakt tot wat het nu is. Samen met zijn vrouw heeft hij de opdracht gegeven het landhuis en zijn prachtige Engelse tuin aan te leggen. Achter ieder detail schuilt een verhaal en vanaf het begin worden bezoekers hier met alle egards ontvangen. Deze traditie wordt tot op de dag van vandaag met veel passie voortgezet.

  Van stijlsalon tot Loungebar

  Duin & Kruidberg beschikt over 5 authentieke stijlsalons waar je geheel in de stijl van het landgoed kunt vergaderen. De ruimtes zijn prachtig gedecoreerd en vertellen ieder hun eigen verhaal. Daarnaast is op innovatieve wijze een geheel nieuw en modern conferentiecentrum gerealiseerd, voorzien van de modernste snufjes op vergadergebied. Denk hierbij aan speciale LED-verlichting welke naar wens ingesteld kan worden, maar ook een Nespresso koffiecorner en de Loungebar. 

  Bijzonder overnachten en culinair genieten

  De 75 luxe gastenkamers zijn tot in detail afgewerkt en zijn van alle comfort voorzien. De landhuiskamers zijn allemaal verschillend ingericht met luxe materialen en rijke stoffen. De kamers ademen een warme sfeer, je zult je direct thuis voelen! De keuken maakt het perfecte plaatje nog perfecter. Je kunt hier culinair genieten in het restaurant op de Beletage van het Landhuis.

  Inspirerende activiteiten

  Het park dat Landgoed Duin & Kruidberg omringd, is meer dan alleen een lust voor het oog. Buiten het feit dat ieder jaargetijde het aanzicht en de charme van het park verandert, is het de uitgelezen plek voor het houden van buiten- en teambuilding activiteiten. Naast een wandeling door de lommerrijke bossen, kunnen wij in de tuin diverse activiteiten verzorgen zoals:

  Kijk voor nog meer suggesties onder het tabblad Activiteiten of op onze activiteitenpagina.

  Ligging van Landgoed Duin & Kruidberg

  Duin & Kruidberg ligt op een groot landgoed in Santpoort, verscholen tussen eeuwenoude bomen en omringd door weelderige waterpartijen. Op een steenworp afstand van Amsterdam en goed bereikbaar vanuit diverse steden in de Randstad. Met een unieke combinatie van oud en nieuw, echte gastvrijheid en persoonlijke benadering staat deze locatie bovenaan ons lijstje met favoriete vergaderlocaties. Ervaar het zelf en laat je meenemen in de wereld die Duin & Kruidberg heet!

  • 9
   Door:

   Schitterende locatie. Rustig en tegelijk alle voorzieningen bij de hand.

  • 9
   Door:

   Het was een top locatie. Mooie plek tussen de bomen. Parkeren prima.

  • 9
   Door:

   Mijn complimenten aan Landgoed Duin en Kruidberg. Wat een fantastisch mooie locatie is dit. Zodra je op het landgoed arriveert waan je jezelf in een andere wereld. Het landgoed zelf dateert van 1909 en is nog in originele staat. In 2008 is het landgoed uitgebreid met een bar met interactief barblad en prachtige multifunctionele meetingzalen. De service en het buffet waren geweldig. Het is echt een fantastische locatie voor als je je bijeenkomst tot iets bijzonders wilt maken.

  • 9
   Door:

   Duin & Kruidberg is een zeer mooi hotel op een mooie locatie, goed bereikbaar en goede parkeergelegenheid. Personeel is zeer vriendelijk, hulpvaardig en flexibel. Food & Bevarage is van zeer hoogstaande kwaliteit. Wij hebben gebruik gemaakt van de Amsterdam zaal voor onze 2 daagse conferentie. Handig is dat er gebruik gemaakt kan worden van het office centre voor secretaresses die de conferentie organiseren. WIFI en printer is beschikbaar. Heb eigenlijk geen op of aanmerkingen, alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd.

  • 8.5
   Door:

   Ideal location for a meeting combined with a social programme in a beautiful setting. The service is of a high sstandard and very friendly.

  • 9
   Door:

   Vooral de klantgerichtheid van de medewerkers van Duin & Kruidberg maken het verschil. Zijn bieden de service die je wilt hebben.

  • 9
   Door:

   De ideale plek voor een bijeenkomst op een schitterende lokatie.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *