Duurzaam vergaderen aan de Noord-Hollandse kust

Jacobshoeve Bakkum

, Castricum, Noord-Holland

Op zoek naar een locatie met een unieke sfeer waar duurzaamheid een grote rol speelt? Waar je zo op het strand staat en waarbij Amsterdam op een steenworp afstand ligt? Dan is Jacobshoeve Bakkum echt dé ideale vergaderlocatie voor jou. Het Voorhuis van de langhuisstolp-boerderij bevat alle ingrediënten voor een geslaagde dag. Net als dat voor het eten het geval is. Wanneer je met maximaal 12 personen wilt vergaderen en duurzaamheid je nauw aan het hart ligt, dan zit je hier zeker goed. Ervaar de gastvrijheid, de privacy, de prachtige groene omgeving en waai lekker uit aan de Noord-Hollandse kust!

          Goed en goedkoop
 •   0-12 personen
 •   3 kamers
 •   5 bedden
 •   Castricum, Noord-Holland
 •   Aan de voet van de duinen
 •   Centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar per auto en OV
 •   De hele locatie exclusief voor jullie
 •   Verblijf op basis van self-catering mogelijk
 •   Rust en ruimte in een groene omgeving
 • Duurzaam vergaderen aan de Noord-Hollandse kust

  Aan de voet van de duinen en aan de rand van de Randstad ligt deze langhuisstolp-boerderij waar je met maximaal 12 personen in alle rust een onvergetelijke vergaderdag beleeft. Of het nu de gastvrijheid, de sfeer, het weidse uitzicht, de mooi aangelegde tuin of alle faciliteiten om optimaal te kunnen vergaderen zijn. Niets is aan het toeval overgelaten. En vind je duurzaamheid belangrijk? Ook dan zit je hier goed, want met biologische en fairtrade maaltijden, het hergebruik van materiaal en het opwekken van eigen elektriciteit is er ook aan het milieu gedacht. Dát is echt anders-dan-anders vergaderen met als kers op de taart de unieke ligging. Na het vergaderen sta je zo met je blote voeten op het strand te genieten van de onderstaande zon. Welkom bij Jacobshoeve Bakkum. 

  Optimaal vergaderen in een natuurlijke omgeving

  Deze vergaderlocatie biedt, naast de centrale ligging, verrassend veel mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst. De panelen aan het plafond zorgen voor de meest optimale akoestiek. Daarnaast is er een flatscreen aanwezig en is de keuken van alle gemakken voorzien. Het weidse uitzicht dat je vanuit de vele ramen hebt krijg je er gewoon cadeau bij. Net als de heerlijke tuin en het voetbalveld waar je tussen het vergaderen door even kunt uitblazen. Vanuit de locatie loop je zo het veld in. Het natuurgebied Zeerijdtsdijkje van Landschap Noord-Holland ligt aan de overkant en met 5 minuten sta je midden in het Noord Hollands Duinreservaat. Noord-Holland op z'n mooist!

  Culinaire versnaperingen uit eigen tuin

  Voor de lunches en taarten van de Jacobshoeve komen gasten terug. Dat is niet voor niets. Gastvrouw Nancy bereidt met veel liefde en zorg lekkere lunches en taarten, veelal met ingrediënten uit eigen tuin. Aangevuld met biologische en fairtrade producten zorgt ze dat het haar gasten aan niets ontbreekt. Maar het is ook mogelijk om zelf de catering te verzorgen. 

  Dichtbij anders-dan-anders vergaderen

  De Jacobshoeve ligt aan de voet van de duinen en aan de rand van het veld. Vanaf het centraal station in Amsterdam is het 25 minuten met de trein. Met de auto ben je er in een half uurtje. Ook vanaf de andere kant is het nog geen 10 km vanaf de A9 richting de zee. De rust, de privacy, de prachtige groene omgeving, de heerlijke tuin en het voetbalveld maken deze locatie aan de rand van de Randstad écht tot een dagje 'eruit'. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *