Aloha! Vergaderen met de blik op oneindig

Aloha

, Velsen-Noord, Noord-Holland

Aloha! Kom vergaderen in je eigen strandtent aan zee. Deze bijzondere vergaderlocatie ligt vlakbij Beverwijk en heeft zoveel mogelijkheden! Of je nu een eenvoudige brainstorm houdt of een complete heisessie compleet met lunch, borrel en afsluitende barbecue op het strand, of iets er tussenin: het is allemaal mogelijk. Vanuit vergaderzaal Maui kijk je door de glazen pui over strand en zee. Je kijkt oneindig ver uit over de golven. Deze zaal beschikt over een eigen bar. Aloha zorgt goed voor de gasten. Gedurende elke vergadering wordt er niet alleen de beste thee en koffie geschonken, maar ook gekoeld water en frisdranken. Alle gerechten worden bereid met zoveel mogelijk duurzame ingrediënten van een biologisch boerenbedrijf. Puur en eerlijk. Ben je vegetariër of veganist? Dan staan er ook voor jou meerdere smakelijke opties op de kaart. En uiteraard kan je je speciale (dieet)wensen of allergieën doorgeven. Deze unieke vergaderruimte ligt niet ver van Amsterdam, biedt een levendig uitzicht in een weids landschap. Parkeren bij deze vergaderlocatie is gratis.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-120 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Velsen-Noord, Noord-Holland
 •   Vergaderlocatie met uitzicht op zee
 •   Eigen bar beschikbaar met koude en warme dranken
 •   Biologische maaltijden, ook vegetarisch en veganistisch
 •   Toegankelijk voor mindervaliden
 •   Voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar
 • Aloha! Een bijzondere vergaderlocatie bij Wijk aan Zee

  Aloha! Dat klinkt exotisch en dat straalt deze vergaderlocatie aan zee ook uit. Deze unieke vergaderlocatie ligt aan zee, op een steenworp afstand van Wijk aan Zee en Beverwijk. De vergaderlocatie beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Verruil de hectiek van de stad voor de frisse wind en de vergezichten van het strand. Als dat geen nieuwe ideeën oplevert!

  De Maui zaal met riant uitzicht over zee

  De Maui zaal heeft een glazen pui met uitzicht op het strand en de zee, waardoor je onder het vergaderen de natuurelementen optimaal beleeft: de zon, de regen, de wind, de wolken, de golven, je kunt er niet omheen. Dit terwijl je zelf behaaglijk binnen zit. Zover je kunt kijken zie je de zee. Kom tot nieuwe inzichten in de ontspannen sfeer van deze exotische vergaderlocatie met een uniek weids uitzicht. Deze aparte ruimte is voorzien van een eigen bar en grote tafels die aan ruim 50 personen plaats biedt. Desgewenst kan je gebruik maken van een beamer, een scherm en een flip-over.

  Altijd warme en koude dranken beschikbaar

  Bij Aloha vinden ze het belangrijk om goed voor hun gasten te zorgen. Zo wordt je gedurende de hele vergadering voorzien van warme en koude dranken. Ze schenken alleen de beste koffie en thee, maar ook gekoeld water en frisdranken horen erbij. Natuurlijk kan er een lunch geserveerd worden. Voor groepen van meer dan 25 personen is een speciaal lunchmenu beschikbaar. Natuurlijk kan er na afloop van de bijeenkomst geborreld worden. Of wat dacht je van een heerlijke barbecue aan zee?

  Duurzame gerechten van de biologische boerderij

  Aloha werkt zoveel mogelijk met producten van biologische boerenbedrijven. Alle maaltijden worden met liefde bereid en zijn vers, puur en van hoge kwaliteit. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met speciale dieetwensen of allergieën. Eet je vegetarsch of veganistisch? Ook voor jou staan er meerdere smakelijke opties op het menu.

  Ligging en bereikbaarheid

  Bij Aloha vergader je echt aan zee. Deze bijzondere vergaderlocatie ligt in Velsen-Noord, even boven IJmuiden, ten zuiden van Wijk aan Zee en slechts op een steenworp afstand van Beverwijk. Vanuit Amsterdam kan je deze locatie binnen drie kwartier gemakkelijk bereiken. Parkeren doe je gratis bij de vergaderlocatie. Verruim je blik door het weidse uitzicht vanuit de vergaderzaal.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *