Zwier, vrijhaven van de stad

Zwier

, Vinkeveen, Noord-Holland

Even loskomen van het alledaagse en nieuwe inspiratie opdoen? Kom dan naar Zwier in Vinkeveen. Zwier is dichtbij de stad én dichtbij de natuur. Een vrijhaven, waar je in alle rust kunt samenkomen. Bij Zwier geloven ze dat iedereen effectiever, creatiever en meer verbonden is als je ontspannen bent. Zwier is een locatie die dit graag mogelijk maakt. Naast effectieve meetings kun je op deze Inspiratie-Locatie ook ontspanning toevoegen aan jullie vergaderdag. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van het buitenterrein, het water op te gaan, maar ook door een inspirerende Team Sessie. Staan er meer dagen gepland? Overnachten in de Zwier Tenten brengt iedereen uit het hoofd en in het lijf. Dat geeft nog eens extra energie binnen het team!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-100 personen
 •   13 kamers
 •   40 bedden
 •   Vinkeveen, Noord-Holland
 •   Dichtbij de stad en de natuur
 •   15 minuten van Amsterdam
 •   De Werfplaats en/of De Huiskamer voor jullie zelf
 •   Overnachten in een luxe Zwier Tent
 •   Activiteiten mogelijk op eigen Zwier-terrein
 • Zwier

  Een idyllische buitenlocatie voor iedereen die even wil ontsnappen aan de hectiek van alledag. Dat is Zwier. Een vrijhaven op 15 minuten van Amsterdam, waar je kunt vergaderen, brainstormen, overleggen, tot elkaar kunt komen en kunt ontspannen. Zwier is gelegen op een groot buitenterrein met water en groen. De bijzondere sfeer, de rust en de persoonlijke aandacht maken Zwier tot een meer dan inspirerende locatie voor zakelijke events. 

  Werken met uitzicht op de wolken...

  Op het terrein van de haven liggen De Werfplaats (230m2) en De Huiskamer, twee creatieve locaties die je uit het alledaagse halen en inspiratie brengen. De Werfplaats bestaat uit twee verdiepingen. Beneden is er een ontvangstruimte en een ruime eetkeuken welke van elkaar gescheiden kunnen worden door een schuifwand. Boven bevindt zich de grote open ruimte met uitzicht op de wolken en een break-out room. 

  ... of op het water

  Of plan je meeting in ‘De Huiskamer’, een bijzondere plek met een terras aan het water en een houthaard. Het warme karakter van deze plek laat je snel thuis voelen. Buiten wordt naar binnen gehaald door de glazen wand en het gebruik van veel planten. De ruimte is flexibel in te delen zodat deze zowel als boardroom voor intieme gezelschappen geschikt is, maar ook gebruikt kan worden voor presentaties tot 80 personen.

  Werfplaats, Keukenkas, Vuurplaats, (h)eerlijk eten

  Huur je één van de locaties, dan staat het gehele pand én het buitenterrein tot je beschikking. De ruimtes binnen zijn van alle gemakken voorzien, zoals hi-speed WiFi, een flipover, Sonos soundsystem en microfoon, beamer en projectiescherm, workshopmateriaal en natuurlijk heerlijke koffie en thee. Buiten vind je niet alleen rust en ruimte, maar ook een knusse keukenkas, een stretchtent, een vuurplaats en een haventje. De keuken van Zwier wordt omschreven als een ‘milde keuken’. Dit vanwege de milde keuzes die gemaakt worden met respect voor de aarde en dat wat ze geeft. Er wordt vegetarisch en biologisch gekookt en gewerkt met gezonde ingrediënten die mild zijn voor het lijf. Het is een keuken waar ze bewust stilstaan bij wat er wordt ingekocht, waar het vandaan komt en wat ze, in welk seizoen, serveren. Maar bovenal willen ze bij Zwier heerlijk eten met je delen dat met liefde en aandacht is bereid.

  Overnachten in een Zwier Tent

  Wil je er even helemaal uit zijn met je team en loskomen van de dagelijkse gang van zaken? Boek dan een meerdaagse sessie bij Zwier. Van april t/m september kun je het echte buitengevoel ervaren en overnachten in één van de 18 Zwier Tenten. Laat je niet misleiden door het woord tent: een Zwier Tent voelt als een hotelkamer, maar dan buiten. Er zijn tenten voor 1, 2 of 3 personen, compleet ingericht met lekkere (en opgemaakte!) bedden, een zithoekje, koelkast en kluisje, elektra, wifi en genoeg ruimte om jezelf terug te kunnen trekken. Op het terrein bevindt zich een luxe sanitair gebouw met regendouche en een vuurplaats voor warmte in de avond. Kano's en sup's liggen voor jullie klaar op het water en voor een frisse start van de dag maak je een lekkere ochtendduik... 

  Team Sessies in de buitenlucht

  Bij Zwier kun je een meeting verrijken met één van de “Team Sessies”. Deze dragen bij aan nieuwe energie en een frisse blik. Zwier is hiervoor een samenwerking aan gegaan met innovatieve trainers, vraag gerust naar de mogelijkheden. Of ga naar buiten! Eén stap buiten de deur en je bent echt buiten. De combinatie van binnen én buiten zijn geeft energie en ruimte voor ideeën. Een stuk varen voor een andere kijk op zaken of aan het water brainstormen afgewisseld met een frisse duik? Een wandeling kan ook. Aan jullie de keus.

  Waar kan je "Zwieren?"

  Zwier, de vrijhaven van de stad, ligt op 15 minuten van Amsterdam. Je vindt deze inspirerende vergaderlocatie tussen Vinkeveen en Abcoude, direct aan de Vinkeveense Plassen. Je kunt gratis parkeren op het eigen terrein van Zwier. 

  • 10
   Door:

   Ongedwongen! De persoonlijke connectie en gemeenschappelijke visie op hoe belangrijk ontspanning is om je te kunnen inspannen, maakt Zwier vanaf moment één de meest natuurlijke keus! “Zwieren” is zelfs bij ons in de organisatie een veelgebruikt synoniem

   voor ontspannen. Dat zegt meer dan genoeg!

  • 10
   Door:

   De sfeer in de Werfplaats en op het Zwier Terrein, maar vooral jullie persoonlijke aandacht maakt deze locatie bijzonder.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *