Vergaderen in een vlindertuin in Amsterdam

Vlindertuin Amsterdam Mot in Mokum

, Amsterdam, Noord-Holland

Wil je ècht duurzaam vergaderen? Kom dan naar Vlindertuin Mot in Mokum in Amsterdam! De vergaderruimte bevindt zich temidden van een kleurrijke bloemenzee met verschillende soorten vlinders. Eigenaar Nikcy neemt jullie graag mee in de wondere vlinderwereld, voorafgaand of na afloop van jullie meeting. Desgewenst wordt er een heerlijke lunch met verse producten vers van het land voor jullie geserveerd. Overnachten? Ook dat is mogelijk in de unieke expeditietrailer! Je huurt altijd de gehele locatie en beschikt met jullie groep exclusief over het gehele terrein.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-30 personen
 •   1 kamers
 •   0 bedden
 •   Amsterdam, Noord-Holland
 •   Vergaderen midden in de natuur in Amsterdam
 •   Vergaderen en overnachten in de Vlindertuin
 •   Verse maaltijen, zó van het land
 •   Geen WiFi dus face-to-face communiceren
 •   Huur de hele locatie voor slechts € 130,00 per dag!
 • Vergaderen in een vlindertuin in Amsterdam

  Vergaderen in een vlindertuin in Amsterdam, hoe uniek wil je het hebben? Kom naar Mot in Mokum, een uniek stukje natuur in Amsterdam. Op het terrein van NoordOogst vindt je dit unieke initiatief: een duurzame vergaderlocatie in de wondere vlinderwereld. Een unieke plek voor een creatieve brainstorm-sessie of onvergetelijke teambuilding. De prijs-kwaliteit verhouding is hier dik in orde: je huurt de hele locatie exclusief voor jullie groep voor slechts € 130,-- per dag!

  Welkom bij Mot in Mokum!

  Vergaderen tussen de bloemen, terwijl de bont gekleurde vlinders om je oren fladderen. Blijf je geconcentreerd bij de les? Of laat je je er juist door meeslepen? Het eerste is een uitdaging. Het tweede kan een onverwachte bron van inspiratie zijn. In de vlindertuin in Amsterdam kunnen 30 personen terecht voor een vergadering. Het hoeft je aan niets te ontbreken, want ook de catering kan verzorgd worden. Heerlijke verse producten, die je eventueel zelf kunt oogsten op het terrein van NoordOogst.

  NoordOogst: eerlijke en pure producten

  Mot in Mokum is onderdeel van het terrein van NoordOogst, een locatie voor duurzame ondernemers en stadslandbouw. Jouw zakelijke bijeenkomst bij de vlindertuin kan dus altijd gecombineerd worden met smakelijke bezoeken, al dan niet georganiseerd. Denk aan imker cursussen bij de bijenhouder van Beelease, een workshops voedsel roken bij de rokerij Rookt, groente oogsten of lekker eten bij Restaurant Proost & Stroop of Tuin van Eten. Alles passend bij het duurzame karakter van Mot in Mokum: pure producten van lokale ondernemers.

  Overnachten tussen de nachtvlinders

  Onder het genot van een glas wijn de nachtvlinders bekijken die nieuwsgierig naar binnen gluren door het verlichte raam. 's Morgens wakker worden en ontbijten in de bloemenzee: hoe lijkt je dat? In het voorjaar en het hoogseizoen is het observatorium van Mot in Mokum te huur om te overnachten. Natuurlijk staan de observatie apparatuur, spellen en microscopen dan ook tot je beschikking. Als je de vlindertuin verlaat, ben je een ervaring en heel veel kennis rijker. Grotere groepen kunnen overnachten bij de buren: de Amsterdam Farm Lodge. Vanaf de Vlindertuin loop je er in een minuutje naar toe.

  Activiteiten

  Vergaderen saai? Niet bij Mot in Mokum. Jouw zakelijke bijeenkomst kan hier altijd gecombineerd worden met andere inspiratievolle bezoeken, al dan niet georganiseerd. Ga met eigenaar Nicky op ontdekkingsreis door de vlindertuin. Op het terrein van NoordOogst volg je een workshop bij de imker of kan je groente roken bij een rokerij. Maar ook varkens voeren, groenten oogsten of gewoon lekker eten is mogelijk. Vraag de eigenaar naar de mogelijkheden die passen bij jullie doelstellingen van de teamdag. Hij denkt graag met jullie mee!

  Het ontstaan van Vlindertuin Mot in Mokum

  Nicky Castricum had een droom: mensen opnieuw in contact brengen met de natuur. Hij kocht een stukje land op NoordOogst, een stadslandbouwproject in Amsterdam-Noord. Inmiddels is de vlindertuin met een educatief centrum een feit. Een ruimte voor educatie en groene workshops, zelfs met de mogelijkheid om te blijven slapen, maar zéker ook geschikt voor zakelijke doeleinden: vergaderen in het groen! De tuin doorlopen zonder iets op te steken is onmogelijk. Nieuwsgierig wat deze locatie voor je team kan betekenen? Eigenaar Nicky stelt graag een boeiend programma op maat voor jullie samen.

  Hoe bereik ik de Vlindertuin in Amsterdam?

  Mot in Mokum vind je in Amsterdam-Noord, dus aan de overkant van het IJ op het terrein van NoordOogst, een stukje stadslandbouw middenin Amsterdam. De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto. Vanaf afrit 18 (S118) van de ring A10 ben je binnen 5 minuten op de plek van bestemming. Ook vanaf Schiphol ben je er snel. Op de luchthaven huur je gemakkelijk een auto waarmee je in 20 minuten de vlindertuin in Amsterdam bereikt.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *