Moderne design woonboot in de Amstel

AMSTEL Meetings

, Amsterdam, Noord-Holland

Wel eens gedacht aan vergaderen op een woonboot? Midden in de stad en toch helemaal vrij. Met een prachtig uitzicht over de Amstel in Amsterdam... Deze woonark is onlangs in een compleet nieuw jasje gestoken. Hip, modern en van alle gemakken voorzien. Een unieke vergaderlocatie in Amsterdam voor een vergadering, lunch, teambuilding, brainstorm of borrel. Inspiratie gegarandeerd!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-10 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Amsterdam, Noord-Holland
 •   Uniek vergaderen in Amsterdam
 •   Hip, modern en toch sfeervol
 •   Luxe en moderne faciliteiten
 •   Leuke breaks op of rond het water
 •   Huur locatie vanaf €400,--
 • Vergaderen op een woonboot in de Amstel

  Uniek vergaderen in Amsterdam? Wij kunnen deze woonboot in de Amstel van harte aanbevelen. Deze hippe en moderne woonark zorgt voor inspiratie op een té gekke locatie, midden in het hart van Amsterdam. Wees welkom voor een vergadering, lunch, teambuilding, brainstorm of borrel met de Amsterdamse Amstel als inspirerend decor. 

  Design-tv, audio-installatie en razendsnelle WiFi

  De ruimte is uitgerust met een grote tafel waaraan je gemakkelijk met 8 personen kunt vergaderen. Boven de tafel hangt een 55" Samsung The Frame design-tv, die de woonkamer naar een hoger niveau tilt. Dit digitale schilderij laat zich in een handomdraai tot een grote monitor/flatscreen omvormen. Handig voor presentaties of films. Een geweldige audio-installatie (Geneva XL) zorgt voor de juiste stemming. En uiteraard is de gehele ruimte voorzien van razendsnelle WiFi. 

  Hip, modern en toch sfeervol

  De inrichting van deze unieke vergaderlocatie in Amsterdam is erg modern en voelt luxe aan. Er is gebruik gemaakt van de mooiste materialen en de meubelen zijn van hoge kwaliteit. Zo is er bijvoorbeeld een Offecct Solitaire-stoel waarin je je even kunt terugtrekken met een laptop. De haardkachel in de woonkamer zorgt voor een huiselijke, knusse sfeer in de winter. Hier smaken de drankjes ná de meeting het allerbest.

  Vergaderen in alle seizoenen

  Aan de voorkant van de boot is een grote vuurkorf waar het goed toeven is. Met een prettig muziekje vanuit de buitenspeakers is dit eveneens een fijne plek om je bijeenkomst af te sluiten. Op zomerse dagen leent de riante vlonder zich uitstekend voor een drankje in de zon of onder de gigantische parasol. Kleinere gezelschappen kunnen hier ook buiten vergaderen. Voor een leuke break stap je zó op de waterfiets, boek je een boottocht van 2 of 3 uur of verken je de stad tijdens een fietstocht met gids. 

  Zelfverzorging of alles geregeld

  De woonboot beschikt over een keuken waar je zelf een lunch kunt bereiden. Ook koffie, thee en drankjes mag je zelf verzorgen. Liever alles geregeld? Het is ook mogelijk om een arrangement met drankjes, lunch en borrel door de locatie te laten verzorgen. Er is altijd een host aanwezig om jullie binnen te laten en op weg te helpen. Kies je voor een verzorgde lunch, dan zal de host dit zo geruisloos mogelijk voor jullie klaarzetten. Aan het einde van de dag trek je gewoon de deur achter je dicht, hoe makkelijk is dat!

  Uniek vergaderen in Amsterdam?

  Deze woonboot ligt in de Amstel, aan de overkant van het prestigieuze Amstel Hotel. Door de centrale ligging is de boot gemakkelijk te bereiken. Vanaf Amsterdam CS of Amsterdam Amstel kun je de metro nemen naar halte Weesperplein, vanaf hier is het nog zo'n 10 minuten lopen naar de woonboot. Ook per taxi of Uber is deze boot eenvoudig te bereiken (laat je afzetten naast de Torontobrug of aan de andere kant van Amsteldijk 9). Liever met de auto? Parkeren kan in de naastgelegen straten of in parkeergarage Parking Heinekenplein op ca. 10 minuten lopen. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *