Valley Bèta

Valley Beta

, Hoofddorp, Noord-Holland

Valley Bèta is een gloednieuwe werk-, vergader- en evenementenlocatie in Hoofddorp. Valley Bèta biedt ondernemers en organisaties de unieke mogelijkheid om te vergaderen te midden van de inspirerende expositie over de circulaire economie. In deze tentoonstelling etaleren Nederlandse bedrijven, gemeenten en start ups praktijkvoorbeelden op het gebied van de circulaire economie: een economie waarin producten en grondstoffen zoveel mogelijk hergebruikt worden en waarde vernietiging wordt geminimaliseerd. Valley is ingericht in een voormalige zorgboerderij midden in de polder, op steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-200 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Hoofddorp, Noord-Holland
 •   Unieke evenementenlocatie bij Amsterdam
 •   Vergaderen in een creatieve omgeving, inspiratie gegarandeerd
 •   Eerste circulaire business development hub ter wereld
 •   Groot buitenterrein voor vergaderbreaks en activiteiten
 •   Huur vergaderruimte vanaf €75,--/uur
 • Valley Bèta, unieke vergaderlocatie in Hoofddorp

  Midden in de polder, op steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol, ligt een gloednieuwe evementenlocatie met een eigentijds karakter en een inspirerende boodschap. Zeer goed bereikbaar en van alle gemakken voorzien. Valley Bèta is de eerste circulaire business development hub ter wereld. Bedrijven, organisaties en ondernemers kunnen zich hier laten inspireren door de laatste innovaties op het gebied van circulaire economie. Voor professionals die zich bezighouden met circulaire innovatie is Valley Bèta dé plek om samen te werken en kennis uit te wisselen. Daarnaast leent deze unieke locatie zich uitstekend voor vergaderingen, evenementen en trainingen tot 200 personen.

  Voormalige zorgboerderij wordt creatieve en inspirerende werkomgeving

  Valley Bèta is ingericht in een voormalige zorgboerderij midden in de polder. Je vergadert hier te midden van een imposante expositie: de Circular EXPO. In deze tentoonstelling etaleren Nederlandse bedrijven, gemeenten en start-ups iconische praktijkvoorbeelden op het gebied van de circulaire economie: een economie waarin producten en grondstoffen zoveel mogelijk hergebruikt worden en waardevernietiging wordt geminimaliseerd. Onder de exposanten bevinden zich onder meer Philips, Eneco en Mitsubishi. 

  Evenementenlocatie voor 200 personen

  Binnen Valley Beta zijn werkplekken en verschillende vergaderruimtes (tot 12 personen) beschikbaar. Daarnaast is de locatie geschikt voor grotere bijeenkomsten en evenementen (tot 35 personen). De Circular EXPO is eveneens te gebruiken als evenementenlocatie tot 200 personen, de gehele locatie staat dan tot je beschikking. 

  Heel veel buitenruimte

  Buiten vergaderen, picknicken of een break-out-sessie organiseren; het kan allemaal. Rondom deze evenementenlocatie ligt een exceptioneel ruim buitenterrein. Groot genoeg voor een inspirerende vergaderbreak of teambuildingactiviteit, bijvoorbeeld georganiseerd door BuitenBusiness. Enkele ideeën:

  Kijk voor nog meer ideeën op onze activiteitenpagina. 

  Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer

  Valley Beta is gelegen in Hoofdorp, op steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol. Deze evenementenlocatie is goed bereikbaar per auto. Kom je met het OV? Valley Beta bevindt zich op 10 minuten loopafstand vanaf bushalte Hoofddorp Beukenhorst en 15 minuten lopen vanaf station Hoofddorp. Tip: Maak gebruik van UwDeelfiets.nl, een circulair pilotproject in de gemeente Haarlemmermeer. Deze deelfietsen bevinden zich op station Hoofddorp en bij bushalte Beukenhorst. Een shuttle service van en naar station Hoofddorp of Schiphol is beschikbaar voor groepen. De prijs is afhankelijk van het aantal personen; neem hierover contact met ons op.

  Valley Bèta in Hoofddorp

  Valley Bèta (ofwel Valley β) is Valley ‘in het klein’: een werk- en ontmoetingsplek, een thuis voor creativiteit, verbinding en kennisoverdracht, met als ambitie om van elkaar te leren en uiteindelijk op te schalen naar Valley, dat eind 2017 haar deuren opent en plek zal bieden aan 2500 gebruikers. Valley is een initiatief van Delta Development Group, VolkerWessels en Reggeborgh Groep. Er wordt actief samenwerkt met William McDonough, de Ellen MacArthur Foundation, SADC, Schiphol, Gemeente Haarlemmermeer en Netherlands Circular Hotspot.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *