Vergaderen in de haven

Twiske Haven

, Oostzaan, Noord-Holland

Vergaderen in de natuur, op slechts 5 kilometer van Amsterdam. Kan dat? Ja, dat kan, bij Twiske Haven in Oostzaan! Deze vergaderlocatie ligt midden in Het Twiske, een natuurgebied tussen Amsterdam, Zaandam en Purmerend die voornamelijk bestaat uit water, weilanden, bossen en natuur. Je vergadert hier in een actieve jachthaven, in een bijzonder decor van zeilschepen, roeiboten en heel veel water.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-45 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Oostzaan, Noord-Holland
 •   Vergaderen aan het water
 •   Slechts 5 km. vanaf Amsterdam
 •   Gratis boothuur bij je vergaderarrangement
 •   Ligging in een uniek natuurgebied
 •   Vergaderruimte v.a. € 250,-- per dagdeel
 • Vergaderen in een jachthaven nabij Amsterdam

  Vergaderlocatie Twiske Haven ligt midden in het prachtige natuurgebied Twiske op slechts 5 kilometer afstand van Amsterdam. De omgeving bestaat voornamelijk uit water, weilanden, bossen en natuur. Een bijzondere vergaderlocatie in een actieve jachthaven.

  Vergaderruimte in de Kapiteinskamer

  De vergaderruimte bevindt zich op de eerste verdieping van het havengebouw, en biedt het gehele jaar door een prachtig uitzicht over water en weilanden. Tijdens je bijeenkomst beschik je over de grote Kapiteinskamer en twee break out rooms. De Kapiteinskamer biedt ruimte aan ca. 45 personen in theater-opstelling en is voorzien van alle benodigde faciliteiten. Lunch en diner worden geserveerd in de knusse Jachtclub of - bij goed weer - buiten op het ruime terras aan het water.

  Gratis boothuur bij je vergaderarrangement

  Extra leuk: bij ieder vergaderarrangement is (in het zomerseizoen) standaard een uur boothuur inbegrepen! Maak bijvoorbeeld een heerlijk vaartochtje in je lunchpauze. Lekker even uitwaaien en je gedachten laten gaan, zodat je hierna weer met frisse moed aan de slag kan gaan. Ook leuk als gezamenlijke afsluiting van een intensieve vergaderdag. In het winterseizoen worden er geen boten verhuurd, maar kan je wel een frisse neus halen door een mooie wandeling in het natuurgebied.

  Vergaderbreaks op en rondom het water

  Combineer je verblijf in de jachthaven met een passende vergaderbreak, zoals een Vaar & BBQ-arrangement, een sloepentocht met GPS, een kano-natuurtocht of een complete watersportdag. Daarnaast kunnen wij aan de waterkant diverse inspirerende (teambuilding)activiteiten verzorgen, enkele suggesties:

  Een overzicht van alle activiteiten is te bekijken op onze activiteitenpagina

  Natuurgebied nabij Amsterdam

  De jachthaven is gelegen in recreatiegebied het Twiske, een typisch Noord-Hollands veenplassengebied in de Zaanstreek. Het gebied ligt ten noorden van Amsterdam-Noord, tussen de dorpen Landsmeer, Oostzaan en Den Ilp. Je bevindt je midden in de natuur, op slechts 5 kilometer van Amsterdam! De haven is goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als per auto. Bij de haven is voldoende parkeergelegenheid, parkeren kost €4,50 per dag. 

  Vergaderen op het water?

  Bij Twiske Haven vergader je aan het water. Wil je liever óp het water vergaderen, dan is Tall Ship Minerva wellicht een goede optie. Dit imposante zeilschip ligt in de haven van Scheveningen en kan tot 75 vergadergasten ontvangen. Lees hier meer informatie over Tall Ship Minerva.

  • 10
   Door:

   Uitstekende locatie. Alles was goed geregeld bij aankomst. Ruimte was keurig, lunch uitstekend. Heel vriendelijk en prettig personeel. We zijn zeer tevreden weer naar huis gegaan.

  • 8
   Door:

   Leuke uitstraling, enthousiast personeel. Eten (BBQ) heerlijk en locatie is prachtig aan het meer.

   Sanitair wat camping-achtig.

  • 9
   Door:

   We hebben een geweldige dag gehad! Locatie was prachtig maar we hadden het dan ook wel goed getroffen met het weer. We zijn ook nog gaan zeilen. En het schapendrijven was om de hoek en net zoals de vorige keer erg leuk. Mensen hebben genoten! :)

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *