Vergaderen in het Amsterdamse Bos

Spa Sport Hotel ZUIVER

, Amsterdam, Noord-Holland

Aan de rand van het Amsterdamse Bos, nabij Amsterdam-Zuid, vind je Spa Sport Hotel ZUIVER, waar een gezonde geest in een gezond lichaam centraal staat. Vergaderen in Amsterdam krijgt een nieuwe betekenis door de verschillende zalen die zijn voorzien van thema's gericht op levenskracht, je fit voelen, een puur leven en zen zijn. Geïnspireerd op het uitzicht, het Amsterdamse Bos, waan je je in werkelijke bossferen. En dat op slechts 10 minuten van het centrum van Amsterdam!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-80 personen
 •   31 kamers
 •   62 bedden
 •   Amsterdam, Noord-Holland
 •   Vergaderen en overnachten in Amsterdam
 •   Uitzicht op het Amsterdamse Bos
 •   Vergaderruimtes met veel daglicht
 •   Parkeren voor de deur
 •   Arrangementen op maat
 • Vergaderen in het Amsterdamse Bos

  Spa Sport Hotel ZUIVER, gelegen aan de rand van het Amsterdamse Bos, nabij Amsterdam-Zuid. Bij Spa Sport Hotel ZUIVER  laat je je inspireren door de frisse lucht en het groen. Hier kun je ongestoort vergaderen met collega's, partners of zakenrelaties. 

  Kracht, Fit, Zen en Puur

  Zuiver beschikt over verschillende vergaderzalen, allen voorzien van daglicht, moderne apparatuur en Wi-Fi. Vergaderzaal Kracht is geschikt voor 2 tot 80 personen, in Vergaderzaal Fit en Vergaderzaal Zen kan je terecht met 50 personen en Vergderzaal Puur is iets kleiner, hier kan je met max. 30 personen vergaderen en trainen. 

  Complete culinaire vergaderarrangementen

  Op het gebied van voeding heeft deze inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam veel kennis die ze graag met haar gasten deelt. Vergaderarrangementen met gezamenlijke ontbijtsessies, gezonde lunches, heerlijke diners met seizoensgebonden producten of een biologisch buffet zijn allemaal mogelijk. Evenals een bedrijfsborrel in een gepaste setting.

  Op maat vergaderen

  Naast complete vergaderarrangementen biedt deze bijzondere business locatie in Amsterdam de mogelijkheid je zakelijke bijeenkomst een extra dimensie te geven met een vergadering op maat. Denk aan vergaderen gecombineerd met een voedingsworkshop, een sportieve tennisclinic of trek er op uit voor een bootcamp of teambuilding in de omringende natuur. De ervaren Event Coördinatoren van ZUIVER denken graag mee om je doelstellingen te realiseren.  

  Vergaderen en overnachten in Amsterdam

  Spa Sport Hotel ZUIVER beschikt over 31 luxe kamers en suites, allen voorzien van een luxe regendouche, gratis Wi-Fi en andere wensbare faciliteiten. Of je nu kiest voor een Twin Room of één van de ruimere, luxueuzere suites, alle hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Een overnachting in het moderne hotel brengen jou en je zakenrelaties optimaal comfort voor een meerdaags verblijf. 

  Ligging meeting center en hotel

  Kom ‘anders vergaderen’ bij dit inspirerende meeting center met hotel, gelegen op slechts 10 minuten afstand van Amsterdam Centrum, de Zuidas en Amsterdam RAI en op korte afstand van Amstelveen en Schiphol. Parkeergelegenheid bevindt zich voor de deur, evenals in het Amsterdamse Bos. 

  • 9.5
   Door:

   Een zeer prettige locatie om een externe, sportieve meeting te organiseren. Spa Sport Hotel ZUIVER beschikt over prima faciliteiten en biedt een uitstekende service.

  • 9
   Door:

   Zelfs voor de meest kritische zakelijke gast is Zuiver Amsterdam niks te gek. De flexibele, dienstverlenende houding van het personeel, de relaxte, sportieve sfeer van het complex en de prachtige ligging, maakt een zakelijk evenement tot een groot succes.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *