Inspirerende vergaderlocatie aan zee

Parnassia aan Zee

, Overveen, Noord-Holland

Een bijzondere vergaderlocatie pal aan het strand, ietwat verborgen achter de prachtige Kennemerduinen. De zes verschillende vergaderruimtes bieden een prachtig uitzicht op de zee of de duinen. Zowel kleine als grote groepen kunnen hier terecht voor vergadering, brainstormsessie, productpresentatie of teambuilding in alle rust. Een heerlijke plek voor een inspirerende sessie in de buitenlucht.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-100 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Overveen, Noord-Holland
 •   Inspirerende vergaderlocatie aan zee
 •   Verscholen achter de Kennemerduinen
 •   6 vergaderruimtes met prachtig uitzicht
 •   Vergaderbreaks op het strand
 •   8-uurs vergaderarrangement vanaf € 35,-- pp
 • Inspirerende vergaderlocatie aan zee

  Deze inspirerende vergaderlocatie ligt op een unieke plek, midden in het Nationaal Duinlandschap en pal aan zee. Omsloten door lucht, strand, zee en duinen kun je hier in alle rust vergaderen, maar ook uitstekend terecht voor een zakelijke borrel of diner. Alle vergaderruimtes bieden een uniek uitzicht op het strand of de duinen en tussendoor kun je buiten heerlijk uitwaaien. Gastvrijheid, service en kwaliteit vormen de ingrediënten van de totaalbeleving bij Parnassia aan Zee. De jarenlange ervaring van het team met het organiseren van zakelijke bijeenkomsten, feesten en partijen maken het plaatje compleet. 

  Vergaderen met uitzicht op het strand en de zee

  De zes verschillende vergaderruimtes bieden een prachtig uitzicht op de Noordzee of de Kennemerduinen. Zowel kleine als grotere groepen kunnen hier terecht voor een vergadering of training in alle rust. Alle vergaderzalen hebben een eigen stijl en unieke sfeer. Dit geeft tal van flexibele mogelijkheden, van serieuze overleggen tot inspirerende workshops, van productpresentaties tot brainstormsessies en seminars. Door de grote ramen lijkt het net alsof je direct in de duinen of op het strand staat. Een aantal zalen heeft openslaande deuren naar buiten, zodat je letterlijk met je voeten in het zand kunt zitten. 

  Weergaloos uitzicht

  Vanaf het prachtige buitenterras heb je een weergaloos uitzicht over het strand en de Noordzee. Onder het genot van een drankje, een uitstekend diner of een goedverzorgde barbecue kun je hier ontspannen de dag afsluiten. Is het wat minder goed weer, dan kun je met z'n allen plaatsnemen rondom de open haard in het sfeervolle restaurant. Deze unieke vergader- en evenementenlocatie aan zee is 365 dagen per jaar geopend. De zilte zee en de golvende duinen bieden in alle seizoenen een fantastisch en inspirerend decor. 

  Teambuilding op het strand

  Bij het verlaten van de vergaderruimte sta je binnen enkele seconden in de duinen of op het strand, waardoor het ook mogelijk is om een inspirerende sessie in de buitenlucht te houden. Een (actieve) break is gemakkelijk in te lassen door de vele outdoor-mogelijkheden op en rondom de locatie. De medewerkers informeren jullie graag over de verschillende mogelijkheden voor ontspanningsactiviteiten. Ook via BuitenBusiness kunnen er diverse activiteiten worden verzorgd op deze locatie. Onderstaande activiteiten kunnen bijvoorbeeld op het strand plaatsvinden: 

  Bekijk hier een overzicht met alle mogelijkheden. 

  Waar ligt deze vergaderlocatie aan zee?

  Deze inspirerende vergaderlocatie ligt pal aan het strand van Overveen, dichtbij Bloemendaal aan Zee in de provincie Noord-Holland. Parnassia aan Zee is rustig gelegen, het strand is weids en er zijn geen andere strandtenten in de buurt. De locatie is goed te bereiken vanaf Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp en Alkmaar en er is een groot eigen parkeerterrein met 800 parkeerplaatsen. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *