Vergaderen in latinosferen aan zee

Mango's Beachbar

, Zandvoort, Noord-Holland

Ben je op zoek naar een inspirerende, kleurrijke en bijzondere locatie aan zee? Mango's Beach Bar neemt je mee van Cuba naar Spanje, van Caribbean naar Tex-Mex. Het is dé plek die beïnvloed wordt door latinosferen. Je kunt er terecht met zowel grote als kleine groepen: de Beach Bar kan tot wel 5000 gasten verwelkomen. Geniet na de vergadering van een strandwandeling of geniet van het heerlijke Hakuna Matapas menu van Mango's Beach Bar en maak je latino-ervaring compleet!

          Goed en goedkoop
 •   0-5000 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Zandvoort, Noord-Holland
 •   Prachtig uitzicht op zee
 •   Vergaderen in latinosferen
 •   Meerdere ruime vergaderruimtes
 •   Een heerlijk Hakuna Matapas menu
 •   Goed bereikbaar met auto en ov
 • Vergaderen 'in Zuid-Amerika'

  Heb je altijd al in de latinosferen van Cuba of Spanje willen vergaderen, maar zit een reisje met je team naar één van deze landen er helaas niet in? Dat is ook niet nodig! Bij Mango's Beach Bar waan je je in Zuid-Amerika of Spanje, terwijl je 'gewoon' in Nederland bent. Mango's Beach Bar is de plek waar latinosferen en het strand samenkomen. Vergader met je voeten in het zand of ga voor een strandwandeling na de vergadering. 

  Vergaderen in de Buena Vista Club, de Vissershut of Mango's bar

  Er zijn verschillende vergadermogelijkheden bij Mango's Beach Bar in Zandvoort. Er zijn drie ruimtes waar de vergadering kan plaatsvinden. Ga voor de Buena Vista Club en beleef de sferen van Cuba. De hoge houten deuren, kleurrijke schilderijen en de patio doen je laten geloven dat je in het Zuid-Amerikaanse land bent. Ook kun je vergaderen in de Vissershut. Deze nostalgische ruimte lijkt oud en vervallen, maar is juist erg sfeervol en knus. Reddingsboeien, Visnetten en afgebladderde leren barkrukken geven de ruimte zijn eigenheid mee. Daarnaast kan je vergaderen in het Mango's paviljoen, dit deel van Mango's Beach Bar wordt dagelijks gebruikt als restaurant. 

  Hakuna Matapas

  Is de vergadering voorbij en heb je nog geen zin om naar huis te gaan? Dat hoeft ook niet. Je kunt bij Mango's Beach Bar genieten van hun heerlijke "Hakuna Matapas"-kaart. Er is voor ieder wat wils: van vlees tot vis tot vegetarische gerechtjes. Laat je verrassen door de heerlijke gerechtjes die met passie worden gemaakt door de chef van de Beach Bar. Zijn jij en je team niet zo fan van tapas en verkiezen jullie één gerecht boven meerdere kleine gerechtjes? Mango's Beach Bar beschikt ook over een dinerkaart met heerlijke Latijns geïnspireerde en Nederlandse gerechten. Daarnaast wordt er voor exclusieve groepen graag een menu op maat samengesteld: ga bijvoorbeeld voor een barbecue of laat hapjes verzorgen voor na de vergadering. 

  Teambuilding op het strand

  Na een lange dag vergaderen leent deze locatie zich uiteraard perfect voor een lange (of korte) strandwandeling met je team. Samen uitwaaien aan het water en de dag nog eens samen doorspreken, beter wordt het niet toch? Ben je op zoek naar een meer actieve dagafsluiter? BuitenBusiness verzorgt graag een activiteit voor jou en je team in Zandvoort. Er zijn diverse teambuildingsactiviteiten en vergaderbreaks te organiseren, zoals:

  Mango's Beach Bar in Zandvoort

  Mango's Beach Bar is gelegen in Zandvoort. De Beach Bar is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Met het openbaar vervoer sta je vanaf Amsterdam al in 45 minuten op het strand in Zandvoort. Ga je met de auto? Er zijn genoeg mogelijkheden om te parkeren in de buurt van Mango's Beach Bar. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *