Oase van rust in Amsterdam

Koetshuis Sloten

, Amsterdam, Noord-Holland

Op een verborgen plekje in het oud-Amsterdamse dorpje Sloten ligt deze mooie vergaderlocatie. Hier ben je er even helemaal uit, zonder daar ver voor te hoeven rijden. Je beschikt privé over deze vergaderlocatie, welke is gevestigd in een charmant pandje met twee sfeervol ingerichte ruimtes. Een grote verrassing is het riante privé-terras met uitzicht op een weilandje. Hier zit je helemaal beschut in een oase van rust, en dat binnen 15 minuten rijden vanaf het centrum van Amsterdam! De zalige bourgondische catering en het feit dat je gratis (!) kunt parkeren voor de deur maken het plaatje compleet. Koetshuis Sloten is een uniek en verborgen plekje in Amsterdam, die we graag met je delen...

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-13 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Amsterdam, Noord-Holland
 •   Op 15 minuten van Amsterdam Centrum
 •   Geen andere gasten
 •   Twee sfeervolle vergaderruimtes
 •   Gratis parkeren voor de deur
 •   Exclusieve huur v/d locatie v.a. €425,--
 • Oase van rust in Amsterdam

  Verscholen achter een voormalige dokterswoning ligt deze sfeervolle vergaderlocatie. Een uniek en verborgen plekje, die een oase van rust biedt in het hectische Amsterdam. Koetshuis Sloten is een kleinschalige vergaderlocatie met veel privacy. Het Koetshuis wordt altijd exclusief per groep verhuurd, waarbij je de beschikking hebt over twee huiselijk ingerichte ruimtes, een groot privé-terras, catering én gratis parkeren. Ideaal voor een brainstorm, vergadering of overleg waarbij je in alle rust wilt kunnen overleggen. 

  De hele vergaderlocatie voor jezelf

  Het koetshuis is licht en knus ingericht, met veel oog voor detail. Deze vergaderlocatie bestaat uit twee verdiepingen die in zijn geheel exclusief tot je beschikking staan. Op de begane grond bevindt zich een keuken met grote eettafel, waar tussen de middag een heerlijke biologische lunch voor je klaarstaat. Met de trap naar boven bereik je een lichte vergaderruimte, geschikt voor 13 personen en voorzien van een sfeervolle loungehoek. 

  Biologische lunch en verse koffie

  De ruimtes boven en beneden zijn voorzien van wifi, beamer, projectiescherm en twee flipcharts. In beide ruimtes staat een espresso/capucchino-machine, waarmee je heerlijke koffie kunt zetten. De grote tafels in de vergaderruimte boven kunnen uit elkaar worden geschoven bij kleinere groepen. Wil je in groepjes werken? De ruimte in de keuken kan ook als vergaderruimte gebruikt worden. 

  Sloepje voor de deur

  Op en rondom deze vergaderlocatie in Amsterdam kunnen diverse vergaderbreaks en teambuildingactiviteiten plaatsvinden. Praktisch voor de deur ligt een sloepje waarmee je met max. 10 personen een mooie vaartocht kunt maken. Maar ook een golfclinic, champagneproeverij of één van de vergaderbreaks van BuitenBusiness zijn hier mogelijk. In de tuin van Koetshuis Sloten kunnen o.a. onderstaande activiteiten georganiseerd worden: 

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Vergaderlocatie in Amsterdam

  Deze mooie vergaderlocatie ligt op een verborgen plekje in het oud-Amsterdamse dorpje Sloten. Hier ben je even weg uit de stadse hectiek, op slechts 15 minuten van het centrum van Amsterdam. Koetshuis Sloten is goed bereikbaar via de A10 of A4. Er is voldoende parkeergelegenheid en bovendien gratis! Met het openbaar vervoer is het mogelijk bus 145 en 192 te nemen, deze stoppen vrijwel voor de deur. Tram 2 stopt bij het Oudenaardeplantsoen, circa 10 minuten lopen vanaf de vergaderruimte.

  • 9
   Door:

   We hebben enorm genoten, ook van de hartelijke ontvangst, de heerlijke lunch etc. Als we ooit weer eens ‘naar buiten’ moeten dan weet ik jullie te vinden. Hopelijk tot snel ziens maar weer!

  • 9.5
   Door:

   Hartelijk bedankt voor de goede zorgen. Mijn collega’s hebben genoten. Goed verzorgd en lekkere hapjes, prima geregeld. De boottocht vonden ze ook erg leuk en gezellig. Hartelijk bedankt en graag tot een volgende keer.

  • 10
   Door:

   Koetshuis Sloten biedt een heerlijke mogelijkheid voor heidagen of brainstormsessies. In Amsterdam zo’n buitenplek te vinden is uniek en daardoor inspirerend. Kortom een aanrader!

  • 10
   Door:

   Wat een fijne locatie, zo’n half uurtje rijden vanaf de binnenstad en met parkeermogelijkheid. Zowel binnen als buiten met uitzicht op de schapen, was het prettig werken en wat zijn we goed verzorgd: met goeie koffie, lekkere lunches en na iedere onderbreking was de tafel weer opnieuw aangevuld. We waren erg tevreden en mochten we weer een locatie nodig hebben, gaan we gewoon weer naar het Koetshuis.

  • 9.5
   Door:

   Het was weer perfect! Heel erg bedankt voor de goede zorgen. Het blijft een heerlijke locatie (vooral het zonnetje maakte het compleet) met goede voorzieningen en een zalige lunch. Namens het hele team, bedankt voor alles!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *