HUIS130

HUIS130

, Westzaan, Noord-Holland

HUIS130 is een kleinschalige vergaderlocatie in Westzaan, landelijk gelegen op slechts 12 kilometer van Amsterdam. De gehele locatie staat exclusief tot je beschikking, tijdens je bijeenkomst zijn er geen andere gasten aanwezig. Het rijksmonument is volledig gerestaureerd en omgetoverd tot een sfeervolle vergaderlocatie voor max. 14 personen. In de wintermaanden vergader je knus rond de open haard. Wanneer het weer het toelaat is het heerlijk vergaderen op het terras of in de royale tuin, tevens een geschikte plek voor een inspirerende vergaderbreak of teambuildingactiviteit.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-16 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Westzaan, Noord-Holland
 •   Kleinschalige vergaderlocatie
 •   Geen andere gasten
 •   Gratis parkeren voor de deur
 •   Royale tuin voor vergaderbreaks
 •   Huur locatie va € 320,-- (dagdeel)
 • HUIS130

  Onder de rook van Amsterdam, in het rustige en landelijke Westzaan, ligt HUIS130. Deze kleinschalige vergaderlocatie is omringd door weilanden, grazende koeien en fruitbomen. Te midden van deze landelijke omgeving staat de prachtig gerestaureerde Kapberg, een inspirerende plek voor een kleinschalige zakelijke bijeenkomst, training, brainstormsessie of teambuildingdag. HUIS130 wordt exclusief verhuurd, je beschikt privé over de gehele locatie.

  Unieke vergaderruimte voor 16 personen

  Het rijksmonument is geheel gerestaureerd en van alle gemakken voorzien. Het plafond van de vergaderruimte is 9 meter hoog, de ontschorste boomstammen, de lemen muren en de prachtige oude open haard maken dit tot een unieke ruimte. Je vergadert aan een robuuste houten tafel omringd met luxe lederen stoelen, in carré-opstelling is er ruimte voor 16 personen. Meer privacy nodig of wil je in groepjes werken? De vergaderruimte is voorzien van een vide met een extra break-out ruimte. 

  Verse koffie en thee

  Aan de vergaderruimte grenst een luxe keuken. Bij ieder vergaderarrangement maak je hier zelf met verse koffiebonen de allerlekkerste cappuccino en espresso, of een heerlijke kop biologische thee. In de keuken wordt tevens de lunch en/of het diner geserveerd. Deze ruimte kan worden afgesloten en is hierdoor geschikt als tweede werkplek, wanneer er behoefte is om in groepen te werken. Beide ruimtes zijn warm en sfeervol ingericht, met veel oog voor detail. 

  Vergaderbreaks bij HUIS130

  Binnen is het heerlijk toeven, vanuit de vergaderruimtes heb je een vrij uitzicht over de tuin en de aangrenzende landerijen.Wanneer het weer het toelaat is het heerlijk vergaderen op het terras of in de tuin. De royale tuin is tevens een geschikte plek voor een inspirerende vergaderbreak of teambuildingactiviteit. Via BuitenBusiness kunnen diverse activiteiten worden georganiseerd, zoals:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina. Leuke tip: in samenwerking met vinologe Ilja Schouten biedt HUIS130 twee wijnproeverijen aan. Ook kun je deelnemen aan een sessie Spiegelen met paarden. 

  Kleinschalige vergaderlocatie bij Amsterdam

  Deze kleinschalige vergaderlocatie ligt in Westzaan, op slechts 12 kilometer boven Amsterdam. HUIS130 is sinds de opening van de tweede Coentunnel optimaal bereikbaar per auto. Pal tegenover het huis is voldoende gratis parkeergelegenheid. Er rijdt geen bus door het dorp, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op een half uur lopen. Tip: kom je met de trein, huur dan een ov-fiets en leg het laatste kwartier fietsend af langs de leukste Zaanse huisjes. 

  • 10
   Door:

   Prima locatie, alles tot in de puntjes goed geregeld.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *