geWoonboot

geWoonboot

, Amsterdam, Noord-Holland

De geWoonboot is een bijzondere, inspirerende en drijvende vergaderlocatie op het IJ, bij de NDSM-werf, de grootste innovatieve en creatieve hotspot van Nederland. De geWoonboot is zeer geschikt voor vergaderingen, teammeetings, heisessies, brainstorm- en inspiratiemeetings. Ook is het een prachtlocatie voor bijvoorbeeld private diners of een duurzaam bedrijfsuitje.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-25 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Amsterdam, Noord-Holland
 •   Duurzame vergaderlocatie
 •   Inspirerend en creatief
 •   Uitzicht op het centrum van Amsterdam
 •   Varend lunchen
 •   Parkeren voor de deur
 • geWoonboot: een bijzondere, zelfvoorzienende vergaderlocatie op het water

  De geWoonboot is een bijzondere, inspirerende en drijvende vergaderlocatie op het IJ, bij de NDSM-werf, de grootste innovatieve en creatieve hotspot van Nederland. De geWoonboot is zeer geschikt voor vergaderingen, teammeetings, heisessies, brainstorm- en inspiratiemeetings. Ook is het een prachtlocatie voor bijvoorbeeld private diners of een duurzaam bedrijfsuitje.

  De meest duurzame boot in Amsterdam

  De geWoonboot is een uiterst duurzame vergader- en trainingslocatie. De boot is gemaakt van duurzame materialen en is geheel zelfvoorzienend: zij wekt haar eigen energie voor warmte, koeling en elektra en zuivert haar eigen afvalwater. De bedrijfsvoering aan boord is volledig gericht op duurzaamheid en ook de catering is biologisch of lokaal verkregen.

  Rust, ruimte en een magnifiek uitzicht

  Met een magnifiek uitzicht op de skyline van Amsterdam Centrum waarbij af en toe een klassiek schip of cruiseschip langs vaart, ervaar je de pure rust en ruimte van leven op het water. Even helemaal weg uit de dagelijkse hectiek. De geWoonboot ligt aan het IJ en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, per fiets of per auto. Er varen twee gratis fiets- en voetgangers pontjes: een vanaf Centraal Station (15 minuten varen) en een vanaf de Tasmankade (3 minuten varen). Er kan voor de deur geparkeerd worden.

  Drijvend vergaderen

  De boot is 120m2 en wordt altijd per dag verhuurd aan één gezelschap tegelijk. De boot heeft een plenaire ruimte en een breakout kamer.  De plenaire ruimte is geschikt voor maximaal 25 personen.  Alle benodigde audio-visuele middelen zijn aanwezig zoals een LED scherm, Audio speaker, pointers voor je presentatie, alle benodigde adapters voor het scherm. Uiteraard is er WIFI aanwezig en er is een heerlijk terras op het water met een riant uitzicht over het IJ. Tijdens jouw verblijf op de geWoonboot is er altijd een gastvrouw op de achtergrond aanwezig. Zij bevindt zich in een andere ruimte, maar beantwoordt je vragen en staat altijd voor je klaar.

  Unieke belevenissen

  • Een sloepvaart over het IJ en de grachten
  • Een rondleiding op de voormalige Scheepswerf NDSM met een kunstenaar
  • Creative workshop met een NDSM kunstenaar/Uitvinder. 
  • Een inspirerende vergaderbreak, verzorgd door BuitenBusiness.

  Biologische en lokale producten

  De geWoonboot heeft eigen catering met biologische en/of lokale producten. Ontbijt, lunch, borrelhappen en privédiner aan boord is mogelijk in overleg. Je kunt uiteraard ook eten bij één van de NDSM-partners Noorderlicht Café, Pllek, restaurant IJver of de IJ-kantine voor een groepsmenu of á-la carte dineren. 

  • 10
   Door:

   Wij waren op zoek naar een duurzame en betaalbare vergaderlokatie die past bij het karakter van onze organisatie. De Gewoonboot heeft een geavanceerd hergebruik-systeem, en weet dit uitstekend te combineren met een goede faciliteiten, gastvrije ontvangst & dienstverlening en heerlijke (/duurzame) catering. Dit gecombineerd met een toplokatie aan het water kunnen wij aan een ieder aanbevelen! Wij kwamen geinspireerd terug op kantoor :-).

  • 8
   Door:

   Bij het hoogheemraadschap zit water in de genen. Niets mooiers dan om op een prachtige plek op het water een bijeenkomst te kunnen organiseren. Aangevuld met een hartelijke ontvangst, goede verzorging en een uitstekend dinerbuffet, zorgt ervoor dat wij zeker nog een keer zullen terugkomen.

  • 10
   Door:

   Voor een brainstorm sessie waren wij lastminute opzoek naar een inspirerende locatie. We hebben gekozen voor de Gewoonboot om een aantal redenen; de bijzondere locatie, het duurzame element maar ook zeker de snelle follow up van Joan. De dag zelf was een groot succes. Goede service, heerlijke snacks/eten en de locatie is zeker een aanrader.

  • 9
   Door:

   Wat een leuke en mooie locatie om te vergaderen, lunchen en varen. Superenthousiast ontvangen en gehele dag goed verzorgd. Na dagje brainen zijn wij zeer voldaan vertrokken en is het zeker voor herhaling vatbaat.

  • 9
   Door:

   Op 17 oktober 2013 heeft het team van onze school een studiedag gehouden op de geWoonboot. Een buitengewoon mooie locatie met Uitzicht op het IJen een moderne inrichting. De eigenaren zijn zeer gastvrij, serveren een uitstekend verzorgde lunch en staan je de gehele dag bij. Waar voor je geld. Alle scholen in Amsterdam Zuid hebben wij inmiddels getipt om gebruik te maken van deze unieke locatie.

  • 9
   Door:

   We hebben een bijzondere middag op het water gehad. Een warme en orginele locatie. Goed gastheerschap en heerlijk eten. Veel dank voor de warme ontvangst!

  • 9
   Door:

   De locatie was gewoon in één woord fantastisch. De boot biedt nieuwe inspiratie en creativiteit. Met het zonnetje erbij bood het een hele aangename en productieve dag. De begeleiding en de catering waren uitstekend verzorgd. Vanwege de grote nu en dan een beetje krap en schuiven met de stoelen, maar dat gaf geen problemen. Het schommelen van de boot bezorgde bij sommige mensen misselijkheid, maar ook hierbij had de gastvrouw oplossingen. Al met al een leuke dag.

  • 8
   Door:

   Wat een geweldige locatie in een inspirerende omgeving. Zo dicht bij de stad en toch helemaal buiten. Uitstekende vergaderfaciliteiten en goede verzorging. Absoluut voor herhaling vatbaar!

  • 9
   Door:

   Jullie bieden een toplocatie met een geweldige gastvrijheid! Dit gecombineerd met een zeer inspirerende omgeving: de NSDM-werf met bijzondere verhalen, bruisend van energie & creativiteit! Als break tijdens een vergadering is het zeker de moeite waard om een rondleiding aan te vragen over de werf. Ik vond het een unieke ervaring!

  • 9
   Door:

   Onlangs hebben wij voor een informele trendsessie gebruik gemaakt van de geWoonboot. Pluspunten aan deze locatie: bijzondere plek, gastvrije mensen, écht goede koffie & thee en heerlijke high tea hapjes. Wat ik ook enorm gewaardeerd heb, is dat de gastvrouw met me meedacht en zich flexibel opstelde. Een aanrader dus!

  • 9
   Door:

   Onlangs hebben wij met een bestuursdelegatie op de Gewoonboot vergaderd in combinatie met een door jullie verzorgde werklunch. Als vergaderlocatie is de Gewoonboot een buitengewoon inspirerende en prettige plek om, in een rustige ambiance te kunnen vergaderen. De door jullie verzorgde lunch was van uitstekende kwaliteit, smakelijk en zeer verantwoord. We zullen de Gewoonboot zeker aanraden en er in de toekomst opnieuw gebruik van maken. Bedankt voor de goede verzorging. Namens het bestuur van de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen, Harald Falkeisen

  • 10
   Door:

   We really enjoyed spending the day at geWoonboot, the facilities met all our needs and were very pleasant. I think we all especially appreciated the big variety of drinks available in the fridge. The service of the boat ride being on offer was a lovely bonus as it gave us a nice way to end our day and wind down before dinner.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *