Fruittuin van West

Fruittuin van West

, Amsterdam, Noord-Holland

Fruittuin van West: een unieke locatie in Amsterdam! Een verborgen pareltje midden in de natuur. Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Amsterdam? Maar wel een locatie waar je rust en ruimte vindt? Dan kunnen wij Fruittuin van West van harte aanbevelen. Je vergadert hier midden in Amsterdam maar toch in de natuur. Rust en ruimte. Duurzaam en kleinschalig. De sfeervolle vergaderruimte biedt een prachtig uitzicht op de boomgaard met rondscharrelende kippen. Ook de innerlijke mens wordt hier verwend: huisgemaakte appeltaart, verse fruitsapjes en gezonde maaltijden, alles gemaakt van biologische producten. Laat je inspireren bij Fruittuin van West!.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-120 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Amsterdam, Noord-Holland
 •   Midden in Amsterdam en toch in de natuur
 •   Duurzame vergaderlocatie
 •   Vergaderen in een uniek aardehuis
 •   (H)eerlijke huisgemaakte gerechten
 •   Centraal gelegen en goed bereikbaar
 • Fruittuin van West

  Fruittuin van West, een unieke vergaderlocatie in Amsterdam. Je vergadert hier midden in de natuur en toch in de stad. Deze duurzame vergaderlocatie bevindt zich in een uniek aardegebouw. Vergaderen met uitzicht op rondscharrelende kippen en na afloop napraten rondom het kampvuur. Tussendoor een wandeling door de boomgaard en genieten van de huisgemaakte lekkernijen. Van harte welkom bij Fruittuin van West in Amsterdam!  

  Vergaderen in een aardegebouw

  De eigenaren Wil en Lisan hebben een uniek en modern aardegebouw gebouwd, met als doel om geheel 'off grit' te zijn. De dieren, planten, mensen en gebouwen vormen een geheel waarbij het één niet zonder het andere kan. Het dak is begroeid met diverse soorten vegetatie en de wanden zijn gemaakt van aarde en leem, waardoor deze earthship perfect past in zijn natuurlijke omgeving. De vergaderruimte bevindt zich in het aardegebouw.

  Sfeervolle vergaderruimtes met uitzicht op de boomgaard

  Fruittuin van West beschikt over twee sfeervolle vergaderruimtes waar je in alle rust kunt vergaderen en tot nieuwe ideeën kunt komen. Beide vergaderruimtes hebben uitzicht op de prachtige boomgaard en beschikken over een eigen terras met kampvuur-plek. De vergaderruimtes bieden ruimte voor circa 100 personen. Daarnaast is er nog een kleine knusse vergaderblokhut verstopt onder de kersenbomen, waar je informeel op strobalen je brainstormsessie kunt houden.

  Genieten van huisgemaakte gerechten

  Bij Fruittuin van West wordt ook de innerlijke mens verwend. In het Tuincafé, die in verbinding staat met de binnentuin en de boomgaard, kun je genieten van heerlijke huisgemaakte appeltaart, ouderwets lekkere wentelteefjes, verse fruitsapjes, een gezonde lunch of diner en nog veel meer. Er wordt alleen gewerkt met biologisch gecertificeerde producten. Ook is het een heerlijke plek om bij te kletsen en te ontspannen.

  Vergaderbreaks

  Wat is er lekkerder dan je bijeenkomst of vergadering af te wisselen met een wandeling door de boomgaard of met de kano varen door het nabijgelegen fluiterbos? De natuurlijke omgeving is uitermate geschikt om je bijeenkomst te combineren met een inspirerende teambuildingactiviteit of een vergaderbreak. Via BuitenBusiness kunnen tal van activiteiten worden verzorgd, zoals:

  Kijk voor het complete aanbod op onze activiteitenpagina.

  Waar ligt Fruittuin van West?

  Deze duurzame vergaderlocatie is gelegen in Amsterdam, op een paar minuten afstand van de A5. Fruittuin van West is goed bereikbaar met de auto en parkeren is gratis. Van harte welkom op deze prachtige vergaderlocatie in onze hoofdstad!
   

  • 9
   Door:

   Uitstekend.

   De ruimtes waren prettig om in te werken.

   De catering was uitstekend verzorgd.

   Ontvangst was gastvrij, contact met medewerkers gedurende de dag was goed.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *