Anders vergaderen in Noord-Holland

Groote Wijzend

, Lutjebroek, Noord-Holland

Ben je op zoek naar een zakelijke groepsaccommodatie waar je anders kunt vergaderen in Noord-Holland? Dan ben je bij De Groote Wijzend aan het juiste adres. Je kunt hier namelijk anders vergaderen in een grote verwarmde bedoeïenentent met oosterse tapijten. Deze tent is uiterst geschikt voor inspirerende bijeenkomsten waar je met maximaal 30 personen in kunt vergaderen. Overnachten doe je in een compleet ingerichte safaritent. In een ongedwongen setting en midden in de natuur kun je vergaderen en de mooiste ideeën opdoen. Deze bijzondere vergaderlocatie is gelegen aan het polderwater in Lutjebroek. De groepsaccommodatie beschikt over voldoende buitenruimte voor een inspirerende vergaderbreak of teambuildingactiviteit. Natuurlijk is een teamactiviteit aan of op het water ook zeker mogelijk.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-30 personen
 •   5 kamers
 •   20 bedden
 •   Lutjebroek, Noord-Holland
 •   Veel buitenruimte voor inspirerende vergaderbreaks
 •   Anders dan anders vergaderen
 •   Direct gelegen aan het water
 •   Vlot bouwen, kanovaren, zeilen en rondvaarten
 •   8-uurs vergaderarrangement vanaf €40,- per persoon
 • De Groote Wijzend

  Ben je op zoek naar een zakelijke groepsaccommodatie waar je anders kunt vergaderen en overnachten? De Groote Wijzend in Noord-Holland ligt pal aan het water van Lutjebroek. Op deze groepsaccommodatie vergader je in een grote bedoeïenentent en overnacht je in compleet ingerichte safaritenten. De tenten bevinden zich in een bloemenkas. De gevel aan de noordkant is in zijn geheel verwijderd zodat er een glazen afdak is ontstaan. Zo wordt het in de zomer nooit te heet. Het overige deel van de bloemenkas is door een glazen tussenwand gescheiden van de "glamping". Hier worden nog gewoon bloemen geteeld door de camping eigenaar. Voor de safaritenten loopt een brede recreatievaart. Iedere safaritent heeft een eigen steigertje vanwaar je zo het water op kunt met een bootje. Een activiteit rondom het water versterkt het teamgevoel en zorgt voor een gezellige bijeenkomst.

  Zakelijke groepsaccommodatie

  Deze groepsaccommodatie in Noord-Holland beschikt over een royale vergadertent en vijf grote safaritenten waarin je kunt overnachten. Uiteraard is de locatie exclusief, er zijn geen andere gasten aanwezig. In de grote recreatieruimte kun je gezellig samen bijeen komen, eten, een teambuildingactiviteit laten verzorgen of een feest geven. Direct naast de locatie ligt een grote dam, op deze plek kun je genieten van de natuur. Ook kan hier op verzoek een vergadertent worden geplaatst met basic uitrusting: terug naar de natuur.

  Anders vergaderen

  Dat je op deze locatie anders gaat vergaderen is wel duidelijk. Je vergadert namelijk in een grote verwarmde bedoeïenentent met oosterse tapijten. Deze tent is  uiterst geschikt voor inspirerende bijeenkomsten waar je met maximaal 30 personen in kunt vergaderen. Wil je iets spectaculairders? De Groote Wijzend beschikt over een grote drijvende tent waar je met 12 personen in kunt vergaderen of mee kunt varen... Daarnaast zijn er nog een aantal verschillende ruimtes beschikbaar voor een bijeenkomst, overleg, teamuitje of een vergadering. De safaritenten zijn bijvoorbeeld ook te gebruiken om in subgroepjes te werken. Ieder voorzien van eigen sanitair, meubilair en verwarming. Daarnaast is het mogelijk om rondom de vuurkorft te vergaderen of juist even gezellig af te sluiten na een inspannende dag. Kortom een bijzondere plek met vele mogelijkheden onder alle weersomstandigheden.

  Heerlijk koken in de buitenlucht

  Wil je zelf koken op locatie en genieten van de buitenlucht? Dat is zeker mogelijk! Er bevindt zich een originele Italiaanse pizza steen-oven in de kas. Deze oven stook je zelf met hout, waarna je de heerlijkste gerechten kunt maken. Van pizza's tot ovenschotels of vleesgerechten aan het spit. Natuurlijk ontbreekt de barbecue niet. Deze grote Amerikaanse smoker/rookoven maakt het aanbod compleet. Wil je je liever laten verwennen, dan is dat geen probleem. De regio biedt voldoende catering mogelijkheden.

  Teambuilding met collega's

  Niet alleen op het vaste land, maar ook op het water van Lutjebroek is het mogelijk om aan teambuilding met je collega's te doen. Vanuit De Groote Wijzend worden kano's beschikbaar gesteld voor activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld kano-voetbal spelen of een kano-brug bouwen. Wil je liever een rondvaart maken op een motorboot? Twee motorboten maken het mogelijk om met 24 personen op ontdekkingstocht te gaan of juist een leuk restaurantje aan het water te bezoeken. Vanuit BuitenBusiness is het mogelijk om met je team een vlot te bouwen en te water te gaan met het vlot. Wil je liever een activiteit op het vaste land doen? Dan biedt BuitenBunisess verschillende activiteiten aan, waaronder:

  Waar ligt deze groepsaccommodatie in Noord-Holland?

  Deze zakelijke groepsaccommodatie ligt op steenworpafstand van Enkhuizen. Kom je met de auto? Bij aankomst kun je de auto gratis parkeren. Via de nieuwe autoweg N23 is de vergaderlocatie binnenkort (N23) nog beter bereikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om met het openbaar vervoer te komen. Neem op station Hoogkarspel buurtbus 412 richting Bovenkarspel station. Stap uit bij het Martinus College in Grootebroek. Vanaf hier is het nog 10 minuten lopen. Amsterdam en Alkmaar liggen op ongeveer 45 autominuten. 

  • 10
   Door:

   Wij waren 2 dagen op deze locatie met onze ondernemingsraad. We hebben een geweldige tijd gehad. Je bent buiten, maar toch binnen. En je hebt, wanneer je de locatie volledig afhuurt, volledige privacy. Het eten was uitmuntend. Voor onze veganistische collega waren er talloze opties en zelfs de koekjes waren voor haar veganistisch. Er werd heerlijk voor ons gebarbecued, en hebben als teamuitje gevaren in het bootje. De tenten zijn van alle gemakken voorzien, ook warmtedekens en kachels voor als het kouder is. En, niet onbelangrijk; schoon! Zeker voor vergaderingen waarbij er 'outside the box' moet worden nagedacht is dit een inspirerende plek!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *