Een château vol inspiratie

Hotel & Chateau Marquette

, Heemskerk, Noord-Holland

Tussen Heemskerk en de duinen ligt het landgoed van Château Marquette als een oase van rust. Een château zoals in een sprookje: een lange oprijlaan, een slotgracht, een poort en een toren. Een gebouw met meer dan 750 jaar historie, maar van alle gemakken voorzien. Goed bereikbaar met de auto én het openbaar vervoer. Een prachtige locatie om de dagelijkse hectiek achter je te laten en in alle rust te vergaderen, terwijl je toch binnen 20 minuten in Amsterdam, Haarlem en Alkmaar bent. Een meerdaagse bijeenkomst organiseren? Het hotel op het landgoed beschikt over 65 sfeervolle hotelkamers, dus iedereen kan blijven slapen.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-300 personen
 •   65 kamers
 •   132 bedden
 •   Heemskerk, Noord-Holland
 •   Oase van rust in de Randstad
 •   Klassieke ruimtes met moderne voorzieningen
 •   Overnachten in het naastgelegen hotel
 •   Centraal gelegen tussen Alkmaar en Amsterdam
 •   Goed bereikbaar met auto en OV
 • Chateau Marquette

  Het is alsof je een sprookje binnenloopt. Chateau Marquette ligt op een bosrijk landgoed tussen Heemskerk en de duinen. Omgeven door een slotgracht met zwanen kijkt het kasteel uit over weilanden met schapen en ganzen. Oude bomen flankeren de oprijlaan, die je de weg wijst naar dit monument. Met zijn poort en toren, rijst het kasteel statig op uit het landschap. Bij binnenkomst is de eeuwenlange geschiedenis direct zichtbaar, als lagen verwerkt in het gebouw. Muren, decoraties en meubels vertellen het verhaal van talloze generaties.

  Zakelijke evenementen

  Een gebouw met meer dan 750 jaar historie, maar van alle moderne gemakken voorzien zonder dat het authentieke karakter is aangetast. Rust, ruimte en service maken van Chateau Marquette de ideale locatie voor een inspirerende ontvangst van 3 tot 300 gasten.

  10 stijlvolle zalen & kasteeltuin

  Het kasteel beschikt over 10 zalen voor vergaderingen, trainingen, productpresentaties, relatiedagen of heisessies. Zelfs een klein congres past, want de grootste zaal biedt plaats aan ruim 120 personen (146m²) en er zijn genoeg break-out mogelijkheden. Natuurlijk kan men in het kasteel ook borrelen, dineren en feesten, bij mooi weer op het terras of in de kasteeltuin.

  Overnachten in een groene omgeving

  Op het landgoed bevindt zich tevens het hotel Château Marquette, waar je na een inspirerende bijeenkomst kunt overnachten in een groene omgeving. Het hotel beschikt over 65 luxe hotelkamers, allen voorzien van badkamer, terras of balkon, flatscreen tv, gratis snelle wifi, een werkplek en zithoek. Wanneer je 's ochtends wakker wordt kijk je prachtig uit op het landgoed van Chateau Marquette. Als dat geen inspiratie geeft... 

  Activiteiten op het landgoed

  Je meeting combineren met een bijzondere vergaderbreak? Op het landgoed kunnen diverse (teambuilding)activiteiten verzorgd worden die je bijeenkomst nét dat beetje extra kunnen geven. Hieronder een greep uit de mogelijkheden:

  Bekijk hier een overzicht van alle mogelijkheden

  Hotel & Chateau goed bereikbaar

  Chateau Marquette ligt op 20 minuten van Amsterdam, Alkmaar en Haarlem, heeft 160 gratis parkeerplaatsen en een eigen 4-sterren hotel op 500 meter. Het hotel en chateau zijn zowel per auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Zo kunnen jullie je terugtrekken in een landelijke omgeving, maar dan midden in de Randstad. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *