Circulaire broedplaats in Hoofddorp

C-Bèta

, Hoofddorp, Noord-Holland

C-Bèta is een gloednieuwe werk-, vergader- en evenementenlocatie in Hoofddorp, centraal gelegen dichtbij Amsterdam en Schiphol. Deze eeuwenoude hoeve ligt op een toplocatie in Valley, het centrale innovatiegebied van Schiphol Trade Park. Deze prachtig verbouwde hoeve ligt vrij in de weilanden, maar zal de komende jaren worden omringd door duurzame, circulaire ondernemingen. Ook de locatie zelf is een verrassend voorbeeld van circulair denken: ze is getransformeerd van een oude boerderij tot een inspirerende locatie om te werken, te brainstormen, te vergaderen of te presenteren. Of je nu een kleine vergadering wilt organiseren of een grote bijeenkomst, van 2 tot 200 personen ben je welkom in dit circulaire paradijs.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-200 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Hoofddorp, Noord-Holland
 •   Vergaderen in een creatieve omgeving, inspiratie gegarandeerd
 •   Eerste circulaire business development hub ter wereld
 •   Unieke evenementen locatie bij Amsterdam
 •   Groot buitenterrein voor vergaderbreaks en activiteiten
 •   Unieke vergaderruimtes voor kleine en grote groepen
 • C-Bèta

  Midden in de polder, op steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol, ligt deze gloednieuwe evenementen locatie met een eigentijds karakter en een inspirerende boodschap. Zeer goed bereikbaar en van alle gemakken voorzien. C-Bèta is de eerste circulaire business development hub ter wereld. Bedrijven, organisaties en ondernemers kunnen zich hier laten inspireren door de laatste innovaties op het gebied van circulaire economie. Voor professionals die zich bezighouden met circulaire innovatie is C-Bèta dé plek om samen te werken en kennis uit te wisselen. Daarnaast leent deze unieke locatie zich uitstekend voor vergaderingen, evenementen en trainingen tot 200 personen.

  Oude boerderij wordt creatieve eventlocatie

  C Beta is ingericht in een voormalige boerderij midden in de polder. De mooie gemoderniseerde hoeve biedt een zee aan mogelijkheden voor een inspirerend event. In totaal kun je terecht met 200 personen, maar er zijn ook verschillende ruimtes voor kleinere groepen. Bijzonder: in de hoeve vind je twee prachtige kassen die geschikt zijn voor vergaderingen, borrels of presentaties. 

  Evenementenlocatie voor 200 personen

  De expozaal van C-Beta is geschikt voor grotere gezelschappen. In deze prachtige ruimte kun je met ca. 200 personen terecht, bijvoorbeeld voor een presentatie, workshop of evenement. Door de grootte van de ruimte kun je hier ook afzonderlijk in kleinere groepen werken. 

  Heel veel buitenruimte

  Buiten vergaderen, picknicken of een break-out-sessie organiseren; het kan allemaal. Rondom deze evenementenlocatie ligt een exceptioneel ruim buitenterrein. Groot genoeg voor een inspirerende vergaderbreak of teambuildingactiviteit, bijvoorbeeld georganiseerd door BuitenBusiness. Enkele ideeën:

  Kijk voor nog meer ideeën op onze activiteitenpagina. 

  Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer

  C-Beta is gelegen in Hoofdorp, op steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol. Deze evenementen locatie is goed bereikbaar per auto. Schiphol Airport ligt op 5 minuten, de Haven van Amsterdam op 15 minuten, Greenport Aalsmeer op 10 minuten, Utrecht op 30 minuten en Rotterdam op 40 minuten. Kom je met het OV? C-Beta bevindt zich op 10 minuten loopafstand vanaf bushalte Hoofddorp Beukenhorst en 15 minuten lopen vanaf station Hoofddorp. Tip: Maak gebruik van UwDeelfiets.nl, een circulair pilotproject in de gemeente Haarlemmermeer. Deze deelfietsen bevinden zich op station Hoofddorp en bij bushalte Beukenhorst. Een shuttle service van en naar station Hoofddorp of Schiphol is beschikbaar voor groepen. De prijs is afhankelijk van het aantal personen; neem hierover contact met ons op.

  C-Bèta in Hoofddorp

  C-Bèta ligt op het nieuw te realiseren bedrijventerrein Schiphol Trade Park (STP). STP bestaat uit 6 vestigingsmilieus, één daarvan is Valley. Valley is een unieke plek waar circulaire ideeën, technologieën en financieringsconstructies en verdienmodellen worden ontwikkeld. Een circulaire R&D werkomgeving met een community die de transitie naar de circulaire economie significant versnelt, het is de circulaire hotspot van de Schipholregio. C-Bèta is Valley ‘in het klein’: een werk- en ontmoetingsplek, een thuis voor creativiteit, verbinding en kennisoverdracht, met als ambitie om van elkaar te leren. Valley is een initiatief van Delta Development Group, VolkerWessels en Reggeborgh Groep. Er wordt actief samenwerkt met William McDonough, de Ellen MacArthur Foundation, SADC, Schiphol, Gemeente Haarlemmermeer en Netherlands Circular Hotspot.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *