Buitenwerkplaats

Buitenwerkplaats

, Starnmeer, Noord-Holland

De Buitenwerkplaats is een prachtig herbouwde stolpboerderij op een bijzondere plek net boven Amsterdam. Midden in de natuur is hier een omgeving gecreëerd waar je rust en ruimte vindt voor inspiratie en resultaat. Met een klein groepje of een groot gezelschap. Voor een dag of twee maanden. Onder de grote kap of in een atelier. Alleen of met een groep. Afgezonderd of gemeenschappelijk.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-50 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Starnmeer, Noord-Holland
 •   Slechts 30 minuten van Amsterdam
 •   Vergaderruimtes met geweldig uitzicht
 •   Nieuw: kookstudio voor culinaire workshops!
 •   Lunch en diner uit eigen moestuin
 •   Hele dag vergaderen vanaf € 21,50 (excl. ruimte)
 • De Buitenwerkplaats, een echte Inspiratie-Locatie!

  De Buitenwerkplaats is een unieke vergaderlocatie, gevestigd in een prachtig herbouwde stolpboerderij. Op een half uur rijden vanaf Amsterdam vind je hier letterlijk en figuurlijk de ruimte om ideeën op te doen en uit te werken. Ruimte met uitzicht op het weidse polderlandschap van Laag Holland. Rust om te kunnen denken en tot nieuwe inzichten te komen.

  Inspirerende ruimtes op een inspirerende locatie

  Op de Buitenwerkplaats vind je diverse ruimtes om te denken, te vergaderen en te brainstormen, maar ook ruimtes om hele grote kunstwerken te kunnen maken, ruimtes voor ontmoetingen en ruimte om te exposeren. Samen wordt er gekeken welke ruimte het best past bij het doel van jullie bijeenkomst, zodat de ruimte bijdraagt aan een vruchtbaar resultaat van jullie verblijf. De ruime Loft op de eerste verdieping van de boerderij heeft een groot raam met panoramisch uitzicht op de horizon, in elk jaargetijde adembenemend mooi. Verschillende opstellingen zijn mogelijk en er is plaats voor ca. 80 personen. Op de begane grond vind je een lichte, neutrale vergaderruimte met ochtendzon en uitzicht over de weides met koeien en schapen. Deze ruimte biedt plek aan ongeveer 10 personen. Voor kleine gezelschappen (tot 6 personen) is er de sfeervolle ruimte Leeghwater, met uitzicht op de polder met zijn Hollandse wolkenlucht. 

  Kookworkshops in de kookstudio

  Sinds kort beschikt De Buitenwerkplaats over een prachtige kookstudio, gevestigd in de voormalige stal. Waar vroeger de paarden en stieren stonden kunnen culinaire workshops of een heerlijke lunch of diner met producten uit eigen moestuin verzorgd worden. Lees hier meer over de kookstudio.

  Broedplaats voor vrijdenkers

  De Buitenwerkplaats is ontworpen als een broedplaats voor vrijdenkers. Het idee hierachter is dat de ruimte om je heen grote invloed heeft op hoe je je voelt. Een plek waar mensen letterlijk en figuurlijk de ruimte krijgen om ideeën op te doen en uit te werken. Dat is de Buitenwerkplaats geworden. Het gebouw staat. De moestuin geeft. De natuur zorgt ervoor dat het uitzicht continu verandert. En de ziel komt van alle mensen die hier komen werken, maken, schrijven, denken, schilderen, dichten, teambuilden, zich verwonderen, veranderen, vergaderen, leren, brainstormen, lachen, eten, trainen... Mensen, van harte welkom! 

  Teambuilding en vergaderbreaks

  De Buitenwerkplaats leent zich uitstekend voor een inspirerende break of een unieke teambuildingactiviteit. Je team kan altijd onder begeleiding van deskundigen de handen uit de mouwen steken in de moestuin of de boomgaard, vraag ernaar! Of neem een duik in de zwemvijver, verscholen in de rietkraag aan de slootkant. Hier kan je tussen de vergaderingen door heerlijk afkoelen en wat beweging nemen. Je zwemt ter hoogte van het weiland en de koeien, Nederland ten top!
  Daarnaast kunnen wij op deze locatie de volgende activiteiten organiseren:

  Kijk voor meer inspirerende teambuilding activiteiten op onze activiteitenpagina.

  Ligging van deze inspirerende locatie

  De Buitenwerkplaats is gelegen in Starnmeer bij Wormerveer, tussen de A-7 Amsterdam-Hoorn en de A-9 Amsterdam-Alkmaar. Op slechts een half uur rijden van Amsterdam bevind je je in deze prachtige omgeving met koeien, schapen en monumentale stolpboerderijen. 

  • 9
   Door:

   Rustige, prettige omgeving. Uitstekende verzorging!

  • 10
   Door:

   Voor een weekend teambuilding en visievorming is deze locatie echt subliem. We hebben genoten van de koffie, de prachtige zalen, het heerlijke eten, het weidse mooie uitzicht en heerlijk geslapen. Enkelen sliepen zelfs in een bedstee. De gastvriendelijkheid is ook top, er zijn als het nodig is en verder de groep de ruimte geven. Top plek!

  • 10
   Door:

   Uitstekende zaal op de bovenverdieping die wij gebruikt hebben voor een plenair deel met25 mensen en in de hoeken 4 plekken om te werken in groepjes van ca. 6. Goede akoestiek waardoor je geen last van elkaar hebt. Er zijn nog twee zaaltjes beschikbaar. In de ochtend ontvangen met koffie/thee en de brandende open haard wat gelijk een huiselijke sfeer creëerde. Voorzieningen zijn prima, onder meer een 75 inch scherm. Taart bij de koffie, fruit aanwezig. Prima lunch en diner. De borrel was niet gepland, maar werd direct opgelost met het verzorgen van wijn, bier en fris. Zeer tevreden.

  • 8.5
   Door:

   De locatie is erg mooi, vlak naast een dijkje en aan de andere kant uitgestrekt weiland. Het totale erf is vrij groot en je kunt er lekker buiten rondlopen. Prima plek voor onze brainstormsessie. En de lunch was heerlijk. Ik zou deze plek aan iedereen aanraden die op zoek is naar een rustige en ruime (letterlijk en figuurlijk) locatie voor braintormsessies, teambuilding, etc.

  • 8
   Door:

   Een leuke locatie. Wind in de haren, uit de stad. "Echt even weg" van het kantoor dat je gewend bent. Dat geeft een extra dimensie aan de dag, en verdieping in hetgeen je bespreekt en doet tijdens een teambuildingdag als de onze.

   Genoten van de heerlijke lunch ook.

  • 9
   Door:

   Mooie plek voor vergaderdoeleinden. Midden in de polder. Prachtig uitzicht. Cocon-gevoel, even helemaal afgesloten van het dagelijkse werk.

  • 9.5
   Door:

   Wij waren voor het eerst te gast in de Buitenwerkplaats. Het voelt meteen al als thuiskomen. Van de hond die je tegemoet komt als je het erf op rijdt, tot de verse soep, gebakken eieren en andere heerlijkheden die je voorgeschoteld krijgt. Wij hebben ons zonder enige stress kunnen richten op onze eigen strategische discussies en zijn met een tevreden gevoel weer naar de drukke Randstad afgereisd.

  • 8.5
   Door:

   Super leuke en gastvrije locatie in een mooie omgeving. Goed alternatief voor de locaties in de steden, waar extreme bedragen alleen al aan zaalhuur worden gevraagd.

  • 9
   Door:

   Echt een hele prettige werkomgeving. Voelde me vrij als een vogel daar. Grote lichte werkruimte, of compact klein en nog steeds licht, het is er allemaal. Toplocatie!

  • 9.5
   Door:

   De Buitenwerkplaats is een ontzettend mooie, inspirerende locatie waar wij met veel plezier werken. Wij worden er altijd even hartelijk ontvangen en geen moeite is te veel.

  • 9
   Door:

   De Buitenwerkplaats is fantastisch. De omgeving is mooi, stil, inspirerend. Het 'open dak' van de boerderij is heel mooi, de lichtinval groots en prachtig. Maud en Dagobert zijn heel gastvrij, flexibel, open, rustig en eerlijk. De kruisbestuiving met andere gasten is interessant. Echt een hele fijne plek om te werken.

  • 9
   Door:

   I have worked in many different venues all over the world. Buitenwerkplaats is now one of my favourite venues because it offers a high level of comfort AND respects local history, culture and environment. Buitenwerkplaats is only 20 minutes by train (to the nearest station) from Schiphol Airport, and 30 minutes by car from central Amsterdam. Go there!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *