Boerin en de Kok

Boerin en De Kok

, Amstelveen, Noord-Holland

De Boerin en de Kok heten jullie van harte welkom op hun bijzondere vergaderlocatie in Amstelveen! Op deze sfeervolle boerderij midden in de Randstad worden jullie uitgenodigd om even uit de drukte te ontsnappen. Komen samen met je team in alle rust vergaderen op de boerderij en laat je tussendoor verwennen met lekkernijen van de kok. Ook een kookworkshop is mogelijk, een superleuke manier van teambuilding!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-35 personen
 •   0 kamers
 •   0 bedden
 •   Amstelveen, Noord-Holland
 •   Sfeervol vergaderen op de boerderij
 •   Genieten van lekkers van de Boerin
 •   Kookworkshops met de Kok
 •   Geen andere gasten
 •   Op steenworp afstand van Amsterdam
 • Vergaderen bij de Boerin en de Kok

  Op het platteland dichtbij Amsterdam ligt de sfeervolle boerderij van Eva en Martijn. Als Boerin en De Kok bundelen zij hun krachten en stellen zij hun prachtige locatie beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten. Met een uitzicht op grazende koeien en groene weilanden kun je bij De Boerin en de Kok in alle rust vergaderen. Liefde voor eten, natuur en platteland staan hier centraal; tijdens jullie bijeenkomst worden jullie verwend met (h)eerlijke producten uit eigen moestuin of uit de buurt. Kom je ook vergaderen, koken en eten op de boerderij? 

  Inspiratie en rust op de boerderij

  Op deze boerderij in de Randstad is er ruimte om met gezelschappen tot 35 personen te vergaderen. De vergaderruimte is licht en ruim en door de houten balken heerst er een authentieke, warme sfeer. Alle moderne vergaderfaciliteiten zijn aanwezig, zoals Wi-Fi, beamer, flip-overs en comfortabele stoelen. Er is ruimte voor creativiteit en om 'out of the box' te brainstormen. Het erf, het weiland en het uitzicht op de dieren zorgen voor inspiratie en rust. Voor een vergaderlocatie in hartje Randstad zijn de prijzen landelijk, zo kun je al een dagdeel vergaderen voor € 250,00.

  Koken met de Kok

  De Boerin en de Kok zullen ervoor zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. 's ochtends worden jullie ontvangen met taart van de boerin, tijdens de vergadering geniet je van een verse espresso en tussendoor staat er een luxe boerenlunch voor jullie klaar. Na afloop kun je je bijeenkomst afsluiten met een borrel en wil je er helemaal een culinair feestje van maken, dan kun je kiezen voor een kookworkshop. Onder leiding van de Kok gaan jullie samen een heerlijk diner bereiden, samengesteld met heerlijke producten uit eigen moestuin en van het land. Je kunt kiezen uit een klassiek menu, maar ook een uitdagende kooksessie behoort tot de mogelijkheden. Een uitstekende manier om de teamspirit te versterken!

  Vergaderbreaks op de boerderij

  Naast een kookworkshop zijn er nog diverse andere vergaderbreaks en teambuildingsactiviteiten mogelijk bij Boerin en de Kok. De enorme buitenruimte leent zich uitstekend voor één van onderstaande buitenactiviteiten:

  Bekijk hier een overzicht van alle activiteiten die mogelijk zijn bij Boerin en de Kok. 

  Waar vind je de Boerin en de Kok?

  De boerderij van Eva en Martijn ligt aan een landelijke weg tussen Uithoorn en Amstelveen, op een steenworp afstand van Amsterdam. Via de snelwegen A4, A10 en A9 ben je binnen enkele minuten bij de Boerin en de Kok. Ook de bereikbaarheid met het OV is goed: vanaf Amsterdam CS of vanuit Uithoorn neem je bus 170 en stap je uit in Amstelveen bij halte Zijdelweg. Vervolgens is het nog een klein stukje lopen over de dijk de polder in. 

  • 10
   Door:

   Afgelopen week heeft Shared Universe gebruik gemaakt van jullie prachtige locatie.

   Ik wil jullie graag laten weten dat het allemaal erg goed en prettig georganiseerd was.

   Ik heb alleen maar positieve geluiden gehoord.

   De hapjes waren heerlijk, de sfeer gemoedelijk, de bediening heel fijn en de locatie ook nog eens geweldig.

   Heel hartelijk bedankt voor jullie inzet, flexibiliteit en het vertrouwen.

   De avond is voor Shared Universe erg succesvol geweest.

  • 10
   Door:

   Ik heb van mijn collega’s begrepen dat ze een hele leuke avond hebben gehad en heerlijk hebben gegeten. Dank daarvoor

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *
  • Mijn ervaring met deze activiteit *